Gå til innhold

Den store Android-tråden


Anbefalte innlegg

Har et problem ved nedlasting/oppdatering av endel apper. Når nedlastingen fra Market(Play) er ferdig får jeg feilmeldingen "Kan ikke lagre på minnekort" eller noe i den dur. Minnekortet står i, og har masse plass ledig. Har tatt ut kortet og satt det i igjen.

Hva kan være feil?

Motorola Defy

 

Ikke 100 % sikker, men antar at problemet skyldes 1 av to mulige årsaker:

 

1: Selv om du har et minnekort med nok plass, vil applikasjoner alltid måtte delvis installeres på (det interne) telefonminnet. Den delen av telefonminnet som kan benyttes til dette er typisk begrenset, dvs. at selv om man tilsynelatende har god plass på internminnet, kan den delen av minnet som er dedikert til applikasjoner være full (mange eiere av f.eks. HTC Desire er godt kjent med dette problemet).

 

Løsning: avinstaller applikasjoner du ikke bruker. Evt. flashe en custom ROM som gir mulighet til å øke størrelsen på denne partisjonen.

 

2: Problemet kan skyldes en korrupt fil. Opplevde selv et lignende problem for en tid tilbake. Kan f.eks. skyldes at det er skjedd en feil under oppdatering e.l.

 

Løsning: finn den ødelagte filen og slett den (et håpløst prosjekt), eller formater minnekortet.

Endret av CptAwesome
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

@CptAwesome

 

Kunne ha forklart / visst link på dette:

Evt. flashe en custom ROM som gir mulighet til å øke størrelsen på denne partisjonen

 

Å flashe en custom ROM vil si at man legger inn en tilpasset utgave av android på telefonen som erstatter den eksisterende programvaren, f.eks. CM7 eller MIUI (google er din venn). Typisk vil disse ROM'sene tilføre telefonen funksjonalitet som den ikke hadde fra fabrikk, bl.a. har enkelte utgaver av CM7 mulighet til å partisjonere minnet på telefonen slik at en større del kan brukes til apps.

 

Utvalget av (gode) ROM's varierer fra telefon til telefon. Det samme gjør fremgangsmåten for hvordan man installerer dem. Jeg kan derfor ikke gi deg noen god guide til hvordan du kan gjøre det på din telefon (har bare gjort det på SGS2 og Ideos X5).

 

Anbefaler dog at du sjekker ut XDA-developers for tips og triks; http://forum.xda-dev...splay.php?f=852

 

Anbefaler dog at du forsøker en av de andre fremgangsmåtene først. Å installere en custom ROM er ikke veldig skummelt, men man bør lese seg litt opp på hva det innebærer før man setter i gang. :)

Lenke til kommentar

Har Samsung Galaxy S2 som kjører ICS 4.0.3. Etter oppgraderingen har jeg ikke klart å koble meg til trådløst nettverk på jobben. Dette aksesspunktet har WEP kryptering (ja, jeg vet!). Alle andre aksesspunkt som enten er åpne eller har WPA kryptering funker fint.

 

Noen andre som har opplevd det samme?

Evt. noen løsninger?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

jeg kommer fra iohone. der kunne jeg velge å ha på edge eller 3g. jeg pleide å på edge konstant fordi den brukte veldig lite strøm. så satt jeg på 3g når jeg skulle surfe. men her på android så finner jeg ikke så funksjon. bare pakkedata og dataroaming. bruker ikke det mye strøm å ha på?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Irriterende ting her nå.... Jobbmail krever passord vedScreen lock... Men hver gang eg har trykket passordet så er tastaturet oppe. Irriterende å måtte fjerne det hvert eneste gang.

 

Noen tips?

 

Cm7 forøvrig.... Gjelder alle tastaturene eg har

Lenke til kommentar

Irriterende ting her nå.... Jobbmail krever passord vedScreen lock... Men hver gang eg har trykket passordet så er tastaturet oppe. Irriterende å måtte fjerne det hvert eneste gang.

 

Noen tips?

 

Cm7 forøvrig.... Gjelder alle tastaturene eg har

Regner med at du har root(CM7), og tipper også at du får fjernet tastaturet med den fysiske tilbake-knappen. Forslag: La tasker emulere tilbake-trykket når screen er unlocked. Litt knot, men burde funke.

Lenke til kommentar

Hei der folkens!

 

Vi er noen utviklerere som har tenkt å lage en litt fancy App!

 

men vi har funnet et ganske så stort problem:

 

vi har tenkt å at når noen ringer deg, skal du åpne Appen og aktivere en lyd som går rett gjennom telefonen og inn til personen du snakker til.

 

Er dette mulig?

 

Det vi har fått vite er at alle sånne muligheter er låst, ihvertfall på iOS, derfor ser vi mer på Android fordi de har et mye mer åpent system!

 

Mange sier dette er umulig, noen sier det vanskelig, ta utfordringen selv, og hvis noen får det til!

 

Kontakt meg på: [email protected] hvis du enten har løst det, eller vet om noen som kan dette!

Lenke til kommentar

Er det bare meg som ikke kan finne venners/gruppers bilder i facebookappen? Hvis jeg er inne på en venns profil, kan jeg bare trykke på "skriv innlegg", "del bilde",poke osv.. men jegfinner ingen valg som tar meg til brukerens bilder/album?

 

Edit: Android 3.2, tablet.

Endret av toth
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...