Gå til innhold

Transformers: Revenge of the Fallen awesomeness-tråd


Dotten

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Til alle robothorer der ute - jeg gir dere Robot Taekwon V (2009).

 

Stilig, skulle ønske Bay og ILM hadde gått litt mer for det rene robot-design, selv om jeg skjønner hele "millioner av bevegende deler"-argumentet.

 

Enkelte av lekene er jo rene IQ-tester av beste sorten å transformere. Men så lenge de traff så bra med Optimus og Bumblebee er jeg storfornøyd. :)

Lenke til kommentar

Det er jo litt vanskelig å se utifra trailerne. Som egentlig forteller fint lite om plottet (som i motsetning til forrige gang ikke har vært lett å få fatt i).

 

Ser ut til å bli en mørkere film, noe Bay har bekreftet. Men samtidig likte jeg sjarmen og humoren i den første, spesielt første halvdel av filmen med hele Bumblebee-Sam forholdet.

 

Kjenner jeg manusforfatterne rett så har de hentet inspirasjon fra T2, Return of the Jedi og Wrath of Khan til denne her. Det har strukket seg langt for å holde ting hemmelig i hvert fall. :)

Lenke til kommentar
Kjenner jeg manusforfatterne rett så har de hentet inspirasjon fra T2, Return of the Jedi og Wrath of Khan til denne her.

 

Falt nesten av stolen da jeg leste dette....du setter ikke Wrath of Khan i samme settning med de to filmene!!! Blasphemy!!! :ohmy: :!:

 

Wrath of Khan er et velkjent uttrykk i Hollywood. Det er mer det jeg hentyder til fremfor filmen i seg selv. Dog så syntes jeg første Transformers var en innertier, så det er vel mer med tanke på de som ikke helt falt for filmen. Uttrykket kan vel best beskrives med å skape fornyet interesse i noe, eller endre folks oppfatning av en "franchise". :)

 

Filmen The Wrath of Khan husker jeg knapt noe av, så jeg kan ikke uttale meg særlig om den. Annet enn at er ansett av kritikerne som den beste i serien og hva som mange anser reddet hele Star Trek.

 

Det manusforfatterne nok har satset på er å nå ut til kritikerne på en "Wrath of Khan"-måte, endre deres perspektiv. Det er jo ambisiøst i så måte. Bare det ikke ødelegger min filmopplevelse i prosessen, jeg er såpass egosentrisk. Men jeg innbiller meg at jeg har veldig variert smak så jeg takler det sikkert :)

 

Det at manusforfatterene gjør så best de kan for å holde manuset hemlig ser jeg kun på som positivt. Hvis det lekkes ut vil jeg helst ikke høre om det mtp spoilere.

 

Husker jeg leste manuset til den første et år i forveien. Jeg var utrolig skuffet over det jeg leste, det samme går for endringer gjort på Optimus Primes estetikk og annet. Pearl Harbor var jo også friskt i minne, så jeg var vel tidvis ganske krass og negativ. Selv om håpet alltid var der, hadde tross alt ventet på filmen i 20 år. Heldigvis ble jeg bevist feil av Bay. Er litt som hva Sly gjorde med Rocky Balboa og Rambo.

 

Forventer endel overraskelser og twists slik jeg tolker signalene. Så det er vel lurt å holde seg litt unna spoilers om jeg klarer, for å bedre opplevelsen. :)

Endret av Dotten
Lenke til kommentar

Bør heller se behind the scenes med den første filmen (det mener jeg seriøst). Imponerende ærlig kar i hvert fall, det skal han ha. Og han vet hva han driver med og hva han ønsker.

 

Personlig er det ikke akkurat eksplosjonene som gjør det gøy for meg (da hadde jeg likt Bad Boys-filmene..) Flink til denne typen film og gjør det gøy for de av oss som liker slikt. Kan ikke be om mer da :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...