Gå til innhold

Hvorfor er pedobear-bilder no go i SnowDOG's picture humor thread (v.2)?


Anbefalte innlegg

jeg har slettet noen pedobear-bilder fra tråden da dette er no go folkens.

+2

 

(Og som vanlig skal ikke dette innlegget kommenteres, send evt. en PM)

Jeg kan skjønne at noen Pedobear-bilder er no go, men hvorfor ha nulltoleranse for dem? Det finnes mange gode ikke-støtende Pedobear-bilder som er morsomme. Når ble de forresten forbudt? Var da ikke noen reaksjoner på dem før såvidt jeg kan huske, nå plutselig har bildene med Pedobear blitt kategorisk slettet. Hvorfor? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er mange som ikke forstår forskjellen på å spøke med et uheldig fenomen, og å spøke med stereotypene rundt fenomenet. Dessuten er det jo så deilig å la seg provosere - i disse dager er det kanskje den eneste måten mange har å føle seg smålevende på. Ikke dermed sagt at alt skal være lov, og mange pedobear-bilder jeg har sett er laget av drittunger som tror alt er morsomt bare det inneholder en katt, en pedobear eller en hvit undertekst på svart ramme. Skal man spøke rundt (ikke nødvendigvis med) slikt, må man være dyktig.

 

Det er ofte riktig å ignorere klager.

Jfr. Jeremy Clarkson og lastebilsjåførene. Ingen ved sine fulle fem lot seg fornærme, men i et så folkerikt land er ikke et og annet indignert dustebrev til å unngå likevel.

Lenke til kommentar
Hvor ligger humoren i disse? Barn som blir voldtatt av kosebamser :thumbdown: Disse gir negative assosiasjoner som forumet ikke er tjent med. Flott de blir fjernet.

At du ikke ser humoren i bildene er nå din sak. Er hundrevis av bilder i nevnte tråd jeg ikke finner det spor morsomme, men jeg vil da ikke gå inn og fjerne dem? :)

 

At noen velger å poste en type bilder de synes er morsomme påvirker på ingen måte hvordan man ser på forumet, hvis disse bildene er støtende på noen måte vil de bli fjernet, noe som bare er rett og rimelig. Som sagt så kan alt gi dårlige assosiasjoner, en dypt kristen person vil for eksempel ikke nødvendigvis like tråder som "Hvordan kan noen tro på Gud", mens en ateist kan misslike andre tråder. Er ikke store problemet å ignorere pedobear-bilder hvis man ikke liker dem på samme måte som vi andre ignorer bilder som vi ikke finner morsomme.

Endret av hernil
Lenke til kommentar

Ja, det er min sak. At man kan assosiere seg til døde er jeg enig i, men her ligger intensjonene klare. Man trenger derfor ikke spesielt god fantasi for å skjønne hva som lurer under overflaten. Så langt har du kun konstatert de finnes flere støtende tråder du har ikke svart på hvor humoren i disse bildene befinner seg?! Den ser ikke jeg!

Lenke til kommentar

..og så måtte jeg google etter fenomenet.

 

Mange artige bilder!

 

Og ikke møtte jeg på kriposfilteret en gang! (Besøkte de to øverste på google, så igjennom 1-2 sider)

 

Så, advarsel til foreldre, SLUTT Å TA BILDE AV BARNA DERES OG LEGG DET UT PÅ INTERNETT! Har dere lært nå?

Lenke til kommentar

Henger meg på denne jeg og.

 

Petition fra meg!

 

Kom på at vi like godt kan moderede vekk eple/pingviner/windowsflagg, dette kan jo føre til fanboykrig. Samme med ps3/wii/360 også.

 

## dobbelpost slått sammen av ilpostino ##

Endret av ilpostino
Lenke til kommentar
Ja, det er min sak. At man kan assosiere seg til døde er jeg enig i, men her ligger intensjonene klare. Man trenger derfor ikke spesielt god fantasi for å skjønne hva som lurer under overflaten. Så langt har du kun konstatert de finnes flere støtende tråder du har ikke svart på hvor humoren i disse bildene befinner seg?! Den ser ikke jeg!

Jeg har konstatert at det meste kan vendes på en måte som kan virke støtende for noen. Blant annet er det en rekke vitser som blir postet hvor man "ikke trenger spesielt god fantasi for å skjønne hva som lurer under overflaten", ofte er ikke det det spor bedre enn de fleste pedobear-bilder. Humor bør ikke forklares og overanalyseres, ofte vil det avhenge av kontekst og hva man vet om fenomenet. Mange vil ikke skjønne bildene før etter litt googling på samme måte som mange ikke vil skjønne xkcd uten å ha litt kjennskap til emnene som tas opp. Man kan vel kalle det en slags intern humor, men er ikke all humor mer eller mindre intern?

 

Advarsel pedobear-bilde:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Fjernet før innlegget forsvinner ... :roll:

Noen vil synes det er morsomt, andre vil synes det er tåpelig og andre vil ikke skjønne det. Bør det fjernes av den grunn?

Endret av hernil
Lenke til kommentar

Slenger nå med link til et bilde likevel jeg så får det bære eller briste. Clicky

 

Dette strider meg bekjent ikke med retningslinjene og ikke står det noe om pedobear-forbud i nevnte tråd heller.

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
1. Ingen post uten bilde.

2. Poster med rasistiske undertoner, latterliggjøring av diskriminering, terror-handlinger, undertrykkelse, folk med handicap og lignende vil bli redigert uten forvarsel.

3. Vennligst bruk spoilertags. Dette slik at folk slipper å scrolle seg i hjel for å se på en side. Dessuten vil det gå raskere å laste hver enkelt side.

4. Ikke legg ut bilder som krever refferer logging avslått, anti-hotlink bilder som blir lagt ut med herk vil ende i advarsel.

5. Vennligst begrense quoting og prat til minimium.

6. Innhold på bilder begrenses også av norsk lov med hensyn til blandt annet pornografi.

7. Post bilder som er work safe, eller bilder som er NSFW (Not Safe For Work) postes i en spoiler med ordet NSFW over. Sånn at de bildene ikke blir ufrivillig vist.

8. Poster vil fortløpende bli redigert ved brudd på disse reglene. Ved grove eller gjentatte brudd på reglene kan brukere få advarsel og/eller bli utestengt i en gitt periode.

De fleste pedobear-bilder vil ikke stride med disse reglene og dermed ser jeg ikke hva som er galt med å poste dem heller.

Endret av hernil
Lenke til kommentar

Som voksen ser jeg "humoren" i noen slike bilder, men....man skal være forsiktig med å ufarliggjøre en stor gruppe barnemishandlere i samfunnet. Dette er et høyst reelt problem som ikke forsvinner uansett hvor mye humor man bruker. Og dersom barna her på forumet oppfatter en slik person som "morsom" så øker også faren for at flere barn kan bli lokket av slike folk på f.eks. chattesider o.l..

Lenke til kommentar

1. Hvor mange under 10 er det som henger på forumet?

2. Unge barn (så unge at det er aktuelt å bli lokket av en fremmed med godteri) vil nok ikke skjønne hva bildene handler om, enda mindre se humoren i dem.

3. Selv om 1 og 2 oppfylles tviler jeg sterkt på at det vil øke sjansen for at barn blir lokket av sånne personer.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...