Gå til innhold

Dummeste du noen gang har gjort?


Jambimaster

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noe av det dummeste jeg har gjort er vel å gå med magen full av diaré hjem fra skolen. Halvveis hjem klarte jeg ikke å holde meg mer, og måtte på liek Langbein hjem. Når jeg endelig hadde klart å kare meg opp de 30 trappetrinnene til døra, og deretter inn på badet, var jeg så desperat av å få av meg underbuksa at jeg klarte å tømme alt sammen ut over baderomsgulvet. Endte med at jeg brukte rundt en time på å fjerne alt sammen, med lukt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har tenkt og kommet fram til to ting jeg mener at kan likestilles som det dummeste jeg har gjort.

 

For få år siden tok jeg toget fra Oppdal til Oslo S. Det var ca en time igjen til Oslo og jeg måtte drite. Jeg satte meg på dass og dreit. Så oppdaget jeg at det ikke fantes noe dopapir der.

 

I desember var det juleball for videregående skole. Faren min var i Stockholm, så jeg og noen kamerater vorset hos meg før vi gikk. En av gjestene mine glemte ølboksene sine på kjøkkenbenken, men jeg ble kvitt dem før faren min kom hjem. Jeg var god og full da jeg kom til festlokalet og ei jente jeg ikke kjente da spurte "kan jeg låne mobilen din et lite sekund?" og dum som jeg var, lånte jeg henne mobilen min. Hun forsvant fort fra festlokalet og da hun kom tilbake mange timer senere, hadde hun ikke mobilen min. Den hadde hun lånt bort videre. Hun fant igjen mobilen min og jeg fikk den tilbake tre dager senere, men da hadde hun ringt for over 100 kroner. Det var ille nok, men noen dager senere kom det enda en regning i posten. Noen hadde ringt sexlinja og regningen var på 338 kroner. Mamma var ikke blid.

Lenke til kommentar

Tisset på strømgjerde. Trur jeg aldri har fått en boner så fort.

Må prøves for å forstås.

De testet dette på mythbusters og da fant de ut at det ikke er mulig å få strøm i seg ved å pisse på et strømgjerde.

 

Oh please. Dei testa det, og Adam kjente fort eit støyt når han sto litt nær og fekk konsentrert strålen

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tisset på strømgjerde. Trur jeg aldri har fått en boner så fort.

Må prøves for å forstås.

De testet dette på mythbusters og da fant de ut at det ikke er mulig å få strøm i seg ved å pisse på et strømgjerde.

Du veit at det meste på mythbusters er planlagt på forhånd? Det de sier er også kun planlagte replikker.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Da jeg gikk i 9. klasse, for snart tre år sida, skulle klassen på sykkeltur til ei strand i Ås (Jeg bodde i Ski dengang). Jeg og en venn mistet fort resten av klassen og fant ikke veien. Snart syklet vi over en stor, stor byggeplass. En som arbeidet der var snill og viste oss vei over byggeplassen i bilen sin, men det hjalp ikke da den bare ledet til en blindvei. Vi la en plan, og vi trodde det var best å ta sykkelen under armen og løpe over motorveien. Men der sto vi fast, for det var naturlig nok ingen gå- eller sykkelveier som ledet bort fra den lille flekken med gress vi sto på. Så vi satte oss på syklene og syklet videre på motorveien. Hvis noen av dere noen gang har kjørt til Vinterbro-senteret fra Moss, er det den veien dere har kjørt på. Der syklet vi. Det kunne vært det aller dummeste jeg gjorde, men det gikk bra, og vi kom til slutt fram til stranda, kun to timer etter resten av klassen.

Lenke til kommentar

Det var når jeg skulle ta mopedlappen.

 

Jeg var kommet så langt at jeg var ferdig med all teori og hadde bestått oppkjøringen.

Det eneste som manglet var at jeg dro til Vegvesenet og betalte for førerkortet.

 

Planen var at fattern skulle betale alle teori og kjøretimer og jeg skulle betale for lappen og moped selv. Jeg hadde selvfølgelig ikke klart å spare så jeg hadde ikke penger til å betale for førerkortet engang.

Endret av Cromsen
Lenke til kommentar

Må nesten bli en gang på barneskolen hvor jeg fikk dytta ei jente ned fra haugen. Høres nok teit ut, men det stopper ikke der! Hun traff nemlig en liten gutt i 2. klasse på vei ned, noe som førte til at jenta fikk slått tennene sine mot skulderen hans. Det ga henne skade på noen av tennene som reguleringen hennes hang fast på, så hun måtte til tannlegen for å fjerne en bit fra reguleringen(litt usikker på hva som skjedde). Og den lille gutten... han fikk en bristning i beinet da han falt etter å ha blitt kræsjet i.

 

Må si... lekte aldri Kongen på haugen igjen etter det :p

Lenke til kommentar

Jeg har enda en historie og fortelle! (Dette skjedde faktisk idag)

 

Jeg så på ja.. por** og så måtte jeg kvitte meg med papiret jeg hadde brukt.

Så jeg fant ut at det beste var å kaste det ut av vinduet.

Så jeg gjorde det, men gjett hva som skjedde! Det traff naboens veranda (jeg bor i en lelighet over noen andre).

hele dagen har jeg gått rundt å venta på at naboen skal komme opp å banke på.

 

Jeg er veldig uheldig når det gjelder å skjule at jeg har onananert.

Det virker som om hjernen min ikke får nok blod til å gjøre gode beslutninger ;)

Lenke til kommentar

Kan vel ta noe som jeg gjorde når jeg var liten, det første jeg kommer på i farten:

Vi var vel ca. 6-7år elns. Jeg var hos bestekompisen min(som bodde 5 minutter fra meg). Ved siden av kompisen min bodde rektoren for skolen vår sammen med sin kone som var lærer på samme skole (streng kjerring). Rett innenfor gjerdet deres var det et kollosalt bed med nyspirte roser/tulipaner eller noe slikt, og det krydde med bier/humler på dem. Så fikk vi en ide at vi skulle ta hver vår badminton-kølle, og liksom slå disse biene da......av en eller annen grunn.

 

10 minutter senere stod bare et par tomme stilker igjen.

 

Ble ikke happy da nei.

Endret av ScudNor
Lenke til kommentar

Det dummeste jeg har gjort klarte jeg faktisk å gjøre forige helg. Fyllekjøre for første gang for å handle meg en røykpakke. Dama på Shellstasjonen tipsa Politiet og de kom...

 

Jeg har mest sannsynlig mista lappen i 2år, må ut med rundt 40k i bot og må mest sannsynlig snekkre paller... Velfortjent spørru meg ...

 

Så til alle andre der ute.. IKKE KJØR MED PROMILLE, det blir et hælvette hvis du blir tatt og du kan risikere å skade deg og andre...

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...