Gå til innhold

Dummeste du noen gang har gjort?


Jambimaster

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+4123456
Hva er det dummeste du noen gang har gjort? Dersom det er noe du ikke vil fortelle så kan du ta det nest dummeste. Gjerne noe som er gøy, er en grunn til at det er i humor-delen.

 

Vi hadde en slags versjon av "kyss, klapp og klem" på en klassefest i 7ende klasse, jeg skulle klemme en jente, men jeg viste jo ikke hvordan jeg skulle gjøre det så jeg løftet henne opp og veivet henne fra side til side.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Husker jeg klippte litt av håret på ei venninne i klassen. Stod med saksa og hun var opptatt med noe, så bare fikk jeg lyst. Både hun og læreren ble kjempeglade. :p

Lenke til kommentar

Fikk en herlig oppgave i 2. klasse, norsk: "Skriv en novelle om to mennesker der hele handlingsforløpet skjer på ett rom, på et døgn", noe i den dur. Skrev om en lege som tok kjerringa si så hardt i analen, at hun fikk hjerteattak og døde. Jeg mente det var ustyrlig morsomt der og da, og humret dagen lang etter at jeg leverte den inn. Helt til jeg fikk 2.

 

Jaja. Lært. Nå.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Dummeste jeg har gjort? Hm, vel lets see.

 

I mine yngre dager hadde jeg fått det for meg at sykkelreparering, det var lette saker det . Så da frembremsene på sykkelen sviktet satte jeg til verks. Men hva enn jeg gjorde funket ikke bremsene, så svor noen nordnorske gloser og ga opp prosjektet.

 

Nå er det slik at der jeg bor måtte vi ta buss til skolen (10 km til skolen) så jeg syklet på samme sykkel til buss stoppen og parkerte sykkelen på et lite jorde rett ved veien, som da lå litt over veien slik at det ble en liten "dump". Når jeg da kom hjem og skulle sykle, tok jeg et lite "jump" ned fra denne dumpen og da dekket traff bakken bestemte forbremsene at nå skal de virke. Så det endte med at jeg fløy over styret, grov trynet ned i vårfersk gjørme og fikk sykkelen over meg.

 

Dummeste jeg har gjort: Rørt de forbanna forbremsene på sykkelen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg baksnakka en jævel med en venninne. Det skulle vise seg at den jævelen var faren til venninna:( Dreit meg skikkelig ut der, spesielt når jeg ikke fant ut at det var faren før dagen etterpå.

 

Må ha vært rimelig flaut for henne å høre på dette.

Endret av RunarL
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...