Jump to content

Jambimaster

Medlemmer
 • Content Count

  417
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

108 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blir ikke akkurat mindre stresset av at min ordre hos CDON enda har 'Behandles' som status. Jeg tror ikke noe på dette før jeg får bekreftelse på sending, uavhengig av hva kundeservice sier😝
 2. Blir smått stressa av at ordren enda "Behandles" hos CDON. Prøver å minne meg selv på en bestilling jeg gjorde der i fjor: det gikk tre virkedager fra jeg bestilte til de sendte, og deretter en uke før jeg kunne hente pakken på postkontoret. Dette var på Black Friday, men regner med de har en god del ordre i forbindelse med Black Week, tidlig julehandel og lignende. Forstår godt hvordan mange Coop-kunder har det nå...
 3. Har ikke fått beskjed om det, men da satser jeg på at det kommer i løpet av dagen. Ser du fikk ordrebekreftelse 7 minutter før meg, så da er det logisk at de sender din først. Oppdatering: Sendte mail til kundeservice i går, og de bekrefter at alle som bestilte får den sendt i løpet av uka, men at det kan være noen dagers forsinkelse for noen.
 4. Har egentlig bare funnet meg i at den er hvit, stor og stygg. Blir sånn sett å savne PS4. Den glir rett inn i TV-bordet.
 5. Jeg fikk også gjennom. Er litt for ivrig, så spurte kundeservice om når de sender ut fra lager. Kan godt holde deg oppdatert på svaret, om du ønsker det.
×
×
 • Create New...