Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Noen jenter/gutter som ikke er enig med PUA-klanen?


Anbefalte innlegg

NicolasDarvas: "If you can't take a joke, then fuck you."

 

Mye av det du lærer gjennom PU, er overførbart til forhold. Push/pull, være en kul og laidback person osv. Personlig bruker jeg prinsipper, og ikke rutiner. Altså noe overordnet jeg kan videreføre til mange forskjellige situasjoner - og mye bruker jeg i forhold.

 

Personlig syns jeg det er digg å møte nye personer, uavhengig av situasjonen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest To cents takk!

PU or FU, that is the question... yian or yang, life or death... Beherske begge (push/ pull) er cluet for en laidback sosiopat (bitch) og ikke en som NLPer sitt sinn med eksotisk lingo. Hva skiller ens vilje fra intellektuelle modeller når man er ei blind kjærring og så lenge man ikke bevisstgjør seg strømningene før formuleringen/ masken så er det og forblir følelser/ underbevissthet.

 

Avoid, a void.

 

Her er noen eksempler:

 

Hacking Women and the Delusion of the Ethical Pickup Artist

The Story of, Dick, In The Seduction Community

Exposing Online Predators & Cyberpaths - The Pick-Up Artist

 

Hva sier PU?

 

Tja...

Lenke til kommentar

Mange misforstår PU med at det er en skole der alle har samme meninger, nei det er heller ett samlebegrep for folk som vil bli flinkere med det andre kjønn, som vil gjøre det bedre i sosiale settinger osv.

 

Men for de som vil noe annet enn bare å få flest damer men heller satse på langvarige forhold så anbefaler jeg.

 

the dating wizard og frank kermit.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Tre eller fire

Misforståelser er noe som alle gjør i henhold til sitt eget følelsesliv, det kalles konformitet og det er vel mer snakk om i hvilken grad man jenker seg kontra hva man vil oppnå. Som en losjemedlem engang sa: "Det er bare i kirken man kan få tilgivelse", PU er vel det man på godt norsk kaller rask?

 

Så spørs det hva ens første impuls tilsier, og hvor lenge man kan holde ut pinselen uten å ty til verbalisering eller noe annet utenfor seg selv.

 

Kall det hva en vil, selvhjelppamfletter, scientologiflyere er og forblir sort så lenge penger er med i bildet. Jeg har en høne å plukke ikke bare med PU, men også den sorte losjen i alle dens konstellasjoner. Det er kjernen av hva jeg er, ettersom alt annet er og forblir sort. All kunnskap betyr ikke noe i seg selv, et redskap bare når det trengs. Lyder ikke dette kjent....

 

Å være i beta eller be-ta og le.

Lenke til kommentar

Hæh?

 

PUA har blitt en kult, hele konseptet ligner en kult. Dere stiller ikke spørsmål til "systemet" og dere er uten evne til å høre på noen som helst argumentasjon utenfor perspektivet om at "det funker".

 

Alt ved PU er tilfeldig. Du er på tilfeldige barer og møter tilfeldige jenter med tilfeldige personligheter og det er tilfeldige omstendigheter. Noen er ute for å få seg et ligg, noen er bare ute etter å møte venner, noen er på date. Noen er bitcher, noen er kule jenter, noen er emosjonelle vrak. Bortsett fra grunnleggende prinsipper (ha tingene i orden, utseende, være normal) prøver PU teoriene å få alle disse tilfeldighetene til å passe inn i en solid og konkret "all-fit-1-size" metode.

 

Hvis du virkelig vil forandre deg, så er det første du må gjøre å heve din standard. Endre hva du krever av deg selv. Finn ut hva du ikke lengre vil akseptere i livet ditt, alle tingene du ikke vil tolerere, og finn ut hva du brenner for å bli til.

Lenke til kommentar
In the Apocryphon of John, found in the Nag Hammadi library, Samael is the third name of the demiurge, whose other names are Yaldabaoth and Saklas. In this context, Samael means "the blind god", the theme of blindness running throughout gnostic works. He is born out of the error of Sophia, who desires to create offspring of her own without the Spirit. His appearance is that of a lion-faced serpent. In On the Origin of the World in the Nag Hammadi library texts, he is also referred to as Azrael.

Jeg godtar som sagt ikke en løgner, jeg bøyer meg ikke ned for noen med stigmata.

On the material plane the woman is punished with the large wound between her legs.

Kanskje dette hjelper, bare en ikke glorifiserer sekterisk tenkning.

Sprawl on me! Sit

On my mouth, Leah, shit!

Shit on me, slut

Creamy the curds

That drip from your gut!

Greasy the turds!

Dribble your dung

On the tip of my tongue!

Ta det for hva det er... same old story over again and again.

Lenke til kommentar

(...)

Bortsett fra grunnleggende prinsipper (ha tingene i orden, utseende, være normal) prøver PU teoriene å få alle disse tilfeldighetene til å passe inn i en solid og konkret "all-fit-1-size" metode.

 

Hvis du virkelig vil forandre deg, så er det første du må gjøre å heve din standard. Endre hva du krever av deg selv. Finn ut hva du ikke lengre vil akseptere i livet ditt, alle tingene du ikke vil tolerere, og finn ut hva du brenner for å bli til.

 

Ironisk nok er det at alle er forskjellige, at du må finne din egen stil og at ingen ting fungerer over alt og/eller på alle noe av det første man møter når man har gravd seg litt ned i systemet.

 

Heve standarden, kreve noe av deg selv, finne dine egne verdier og grenser og finne ut hva du selv liker er også populært blant en del av de jeg har stiftet bekjentskap med.

 

Snodig, gitt.

 

Og for å avrunde det hele - det er stadig folk som kommer med reality checks og stiller kritiske spørsmål ved ting. Dette har igjen en tendens til å ende i flamewars og pissekonkurranser, men det er neppe unikt for PU-miljøet.

 

Helt til slutt - vi som har vært med en stund påstår ikke det funker ut av boksen. Vi påstår det funker fordi vi har erfart at det funker. Du som tydeligvis er interessert i psykologi kan muligens spa opp kognitive bias og andre morsomme årsaker, men når møtte du sist en suksessfull person som ikke hadde en liten brødsmule overdreven tro på seg selv?

Akkurat som Røkke antagelig har en lidenskap for finanser har vi også en lidenskap for kvinnen.

Ha en fin dag :)

 

-RH-

Lenke til kommentar
Gjest נצח

Ikke fortell meg eventyr om hvordan å bli en lykkelig fyr, for prisen å betale er altfor dyr.

 

Det var engang en høne som hadde fløyet opp og satt seg i en stor eik til kvelden. Om natten drømte hun at kom hun ikke til Dovrefjell, så måtte allverden forgå. Best som det var, hoppet hun ned og ga seg på veien. Da hun hadde gått et stykke, møtte hun en hane.

 

"God dag, hane pane," sa høna.

 

"God dag, høne pøne; hvor skal du hen så tidlig?" sa hanen.

 

"Å, jeg skal til Dovrefjell, forat ikke allverden skal forgå," sa høna.

 

"Hvem har sagt deg det, høne pøne?" sa hanen.

 

"Jeg satt i eika og drømte det i natt," sa høna.

 

"Jeg blir med, jeg," sa hanen.

 

Ja, så gikk de et langt stykke, så møtte de en and.

 

"God dag, hane pane, hvor skal du hen så tidlig?" sa anda.

 

"Jeg skal til Dovrefjell, forat ikke allverden skal forgå," sa han.

 

"Hvem sa deg det, hane pane?"

 

"Høne pøne," sa hanen.

 

"Hvem sa deg det, høne pøne?" sa anda.

 

"Jeg satt i eika og drømte det i natt," sa høna.

 

"Jeg slår følge," sa anda.

 

Så la de avsted og gikk et stykke igjen, så møtte de en gasse.

 

"God dag, gasse vasse," sa anda.

 

"God dag, ande vande," sa gassen, "hvor skal du hen så tidlig?"

 

"Jeg skal til Dovrefjell, forat ikke allverden skal forgå," sa anda.

 

"Hvem sa det, ande vande?" sa gassen.

 

"Hane pane."

 

"Hvem sa det, hane pane?"

 

"Høne pøne."

 

"Hvorav vet du det, høne pøne?" sa gassen.

 

"Jeg satt i eika og drømte det i natt, gasse vasse," sa høna.

 

"Jeg vil være med," sa gassen.

 

Da de hadde gått et stykke igjen, så møtte de en rev.

 

"God dag, rev skrev," sa gassen.

 

"God dag, gasse vasse."

 

"Hvor skal du hen, rev skrev?"

 

"Hvor skal du hen, gasse vasse?"

 

"Jeg skal til Dovrefjell, forat ikke allverden skal forgå," sa gassen.

 

"Hvem sa det, gasse vasse?" sa reven.

 

"Ande vande."

 

"Hvem sa det, ande vande?"

 

"Hane pane."

 

"Hvem sa det, hane pane?"

 

"Høne pøne."

 

"Hvorav vet du det, høne pøne?"

 

"Jeg satt i eika og drømte det i natt, at hvis vi ikke kommer til Dovrefjell, så skal allverden forgå," sa høna.

 

"Å snakk," sa reven, "allverden forgår ikke om dere ikke kommer dit. Nei, kom og følg meg til hiet mitt, det er mye bedre, for der er det både godt og varmt."

 

Ja, de fulgte med reven hjem til hiet hans, og da de var kommet dit, la reven dyktig på varmen, så de ble søvnige alle sammen. Anda og gassen satte seg i en krok, men hanen og høna fløy opp på en kjepp.

 

Da gassen og anda vel hadde sovnet, tok reven og la gassen på gloa og stekte den. Høna kjente det luktet så svidd; hun hoppet opp på en høyere pinne og sa i halvsøvne: "Fy, her stinker så, her stinker så!"

 

"Å snakk!" sa reven, "røyken bare slår ned gjennom pipa, sett deg til åsove og ti still!"

 

Så sovnet høna igjen. Reven hadde ikke fått i seg gassen, før han gjorde like ens med anda, tok henne, la henne på gloa og stekte henne, og til åete.

 

Så våknet høna igjen og hoppet opp på en høyere pinne.

 

"Fy, her stinker så, her stinker så!" sa hun; og da hun fikk øynene opp og fikk se at reven hadde ett dem begge to, både gassen og anda, så fløy hun opp på den høyeste pinnen og satte seg der og kikket opp igjennom pipa. "Nei, nei, se alle de deilige gjessene som flyr der!" sa hun til reven. Mikkel ut og skulle hente seg en fet stek til. Imens vekket høna hanen og sa hvordan det hadde gått med gasse vasse og ande vande. Så fløy hane pane og høne pøne opp gjennom pipa, og hvis de ikke hadde kommet til Dovrefjell, hadde det visst vært forbi med allverden.

 

Lenke til kommentar

Helt til slutt - vi som har vært med en stund påstår ikke det funker ut av boksen. Vi påstår det funker fordi vi har erfart at det funker. Du som tydeligvis er interessert i psykologi kan muligens spa opp kognitive bias og andre morsomme årsaker, men når møtte du sist en suksessfull person som ikke hadde en liten brødsmule overdreven tro på seg selv?

Akkurat som Røkke antagelig har en lidenskap for finanser har vi også en lidenskap for kvinnen.

Ha en fin dag :)

 

-RH-

 

Som jeg har prøvd å si tusen ganger.. Det er ikke kvinnen som er ditt mål, det er deg selv. Jeg tror ikke Røkke hadde noen lidenskap for finans i utgangspunktet, men han ville bli rik som alle andre han også, så han fant ut hva som skulle til for å bli det og spilte kortene sine riktige og var heldige med en del tilfeldige situasjoner og litt flaks. Hadde han hatt en lidenskap for finans ville han studert dette i tiår og ikke jobbet som fisker. Når du først har tjent millionene dine så er det en fordel å kunne litt for å investere og tjene enda mer. Skal du tjene penger, må du ha penger, og da snakker jeg om de store pengene. Det er en grunn til at 0,01 prosent av verdens befolkning sitter med 97 prosent av all kapitalen.

 

Du sier at PUA ikke er forkastelig fordi det er ikke ALLE som har intensjoner om å "bruke" jenter og kaste de etterpå. Så hvis målet ditt er et langvarig forhold og etterhvert kanskje stifte familie, så er det vel ikke de jentene som alle sikler etter og de som er lettest på tråden du vil ha?! Easy come, easy go, UANSETT.

 

Den jenta du leter etter kommer av seg selv, hvis du bare sørger for å ta vare på deg selv. Fordi kjærligheten til deg selv er mye viktigere. Hvis du ikke er glad i deg selv så kan ingen andre være det heller, av den enkle grunn at du har ikke noe til overs for andre. Du kan ikke gi kjærlighet når du ikke har det. Og om du har den tankegangen av at du kun er ute etter et ligg, så vil dette komme tilbake på deg senere i livet. Du vil ende opp som en sur, bitter og ensom gamling.

 

Du tror du gjør noe stort med din selvutvikling ved å lese slikt piss, men du går bare i sirkler og ender opp med å ikke vite en dritt om noe som helst. Du våkner opp om morgenen og prøver å finne ut hvordan du skal få deg et ligg, istedenfor å finne ut hvordan du skal få det fint i livet ditt, og det som er best for deg er også til det beste for andre stort sett, hvertfall i denne sammenhengen.

 

Dessuten er alle de jeg møter som er suksessfulle med jenter de som har tatt best vare på seg selv på alle måter uten å ofre en tanke på hvordan de skal klare å dra damer, men selv å ha det fint. Hvis du skal dra et annet menneske inn i ditt liv så er det en fordel.

Endret av NicolasDarvas
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Ah, begynner å bli litt vell mange av det mannlige kjønn som har fått det for seg at de skal være ALPHA MALE. PUA idag gjør mer vondt enn godt.

 

Helt enig. Har ingenting i mot dominante gutter, men de som har lest alpha male, eller en eller annen bok, og har trukket den slutningen at de ALLTID må rakke ned på andre og oppføre seg som drittsekker for å overleve sosialt er virkelig irriterende.

 

For en tid tilbake var det en av gutta i tråden som postet en link om forskjellen mellom cold alphas og warm alphas. Der stod det en del bra.

Lenke til kommentar

PUA er blitt alt for mainstream til å fungere skikkelig på folk med litt over middels oppegående intelligens.

Selv om de ikke bruker "rutiner" så spotter man dem lett ved hjelp av kroppspråk og ikke minst klær og stil.

Det vil si det "funker" kanskje enda, men for de som er obs så er PUA's blitt noe iallefall jeg og mine venner ser ned på og ler av.

 

Jeg har selv lekt litt med PUA miljøet, og selv med mine klare sosiopatiske egenskaper så ble PUA litt for lite givende for meg. Du trer innn i en destruktiv og følelseskald verden. Med mennesker som behandler kvinner på en til tider ekkel måte.

 

Men med det sagt så er det masse respekt å gi ut til de usikre og sosialt svake som prøver å ta ansvar med å lese seg opp på pua. Det kan faktisk være fantastisk givende å lese at verden ikke er så vanskelig å lykkes i som det av og til kan virke. Problemet er når folk gjør det til en "hobby" å gå ut å lure med seg jenter hjem. Jeg forstår at det er ett resultat av flere fysiske og psykiske behov, samt en destruktiv og trist samfunnsutvikling, men det burde være grenser.

 

Oppsummert så finnes det både postitive og negative sider ved PUA's. For min del er det mest negativt og jeg holder meg unna, men ser at det er mange som har godt av ett nytt perspektiv på hvordan sosiale sammenhenger fungerer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...