Gå til innhold

Snekaos, resultat av global avkjøling?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke helt.

 

Global oppvarming er betegnelsen på økningen av den globale gjennomsnittstemperaturen som er registrert i løpet av 1900-tallet. Den rådende oppfatning blant klimaforskere er at oppvarmingen er menneskeskapt, der stadig økende utslipp av industrielle klimagasser som CO2 gjør at mindre av tilført strålingsvarme til jorden igjen unnslipper atmosfæren.
Lenke til kommentar

Helt utrolig hver gang det kommer snø rundt oslo er det kaos, det er rene underhodlingen i nyhetene.

 

Svarer i Snekaos, resultat av global avkjøling?

 

det er et resultat av søringer som ikke kan kjøre på vinterføre, vi har hatt snekaos i flere uker i tromsø nå, men av en eller anne grunn kom det ikke på nyheten :)

 

men det er faktisk melt 10-15 cm snø på ei natt i oslo nå :D

Lenke til kommentar
Global oppvarming = mer regn sommerhalvåret og mer snø/sludd vinterhalvåret

Det kommer ann på hvor man befinner seg. I norske skal etter teorien global oppvarming gi mere regn på Vestlandet og mindre på Østlandet. Med den globale avkjølingen vi har hatt siden 1998 er det derfor naturlig at nedbøren øker på Østlandet.

Lenke til kommentar

Stemmer for hastetiltak for å øke den globale oppvarmingen igjen. Hva kan jeg som forbruker gjøre, innenfor rimelighetens grenser, for å øke oppvarmingen? Å kjøre mer fly er selvsagt, men det er veldig avhengig av mange faktorer og er ikke noe man uten videre kan gjøre på daglig basis. Jeg ser etter enkle, effektive grep som kan gjøres uten at det har for store innvirkninger på det "daglige liv".

Lenke til kommentar
The modern belief that especially medieval Christianity believed in a flat earth has been referred to as The Myth of the Flat Earth.[1] In 1945, it was listed by the Historical Association (of Britain) as the second of 20 in a pamphlet on common errors in history.[2] Recent scholarship[3] has argued that "with extraordinary [sic] few exceptions no educated person in the history of Western Civilization from the third century B.C. onward believed that the earth was flat" and that the prevailing view was of a spherical earth.[1]
Lenke til kommentar

Anbefaler filmen global dimming fra BBC:

http://video.google.com/videoplay?docid=-2...mming&emb=1

 

I følge denne filmen kan menneskelige utslipp gi både global oppvarming og nedkjøling (dimming). Global nedkjøling er imidlertid en midlertidig effekt, mens global oppvarming er permanent og et mye større problem. Global nedkjøling kan bidra til skjule problemet med global oppvarming midlertidig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...