Gå til innhold

Angrer du på at du kjøpte PS3?


Bebeluv

Anbefalte innlegg

Ja, ideen kom fra de andre konsollene. Angrer du på at du kjøpte PS3?

 

 

Jeg var usikker på om jeg skulle kjøpe en maskin til 6000 for å spille GTA IV (Hadde Wii fra før, men den skulle jo ikke få noe GTA). Jeg må si jeg ble veldig skuffet i starten på PS3.Ja, jeg likte R:FOM og halveis Motorstorm, men det var helt klart tynt spillutvalg. Multiplattform spill så som regel bedre ut på 360, jeg kjøpte maskinen for å spille spill. Men når en 360 til halvparten av prisen slår en så ekslusiv og dyr maskin så begynte jeg å angre.

Så fikk jeg meg HDTV som gjorde at jeg begynte å handle inn Blu-ray istede for DVDer, da føltes det litt bedre.

Da LittleBigPlanet gameplay videoer var å finne på nettet, fant jeg fort ut at dette kommer til å bli det spillet som gjør at jeg ikke selger PS3en.

Kort og enkelt, i starten ja, men nå som det er så minimale forskjeller mellom multiplattform og LBP, så angrer jeg ikke et sekund på at jeg ikke kvittet meg med den. Killzone 2, GOW 3 og GT5 gjør valget enda lettere.

Endret av bebeluv
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke i det hele tatt! Har hatt masse gøy med den, særlig med Resistance 1 og 2 og Burnout Paradise. Faktisk så angrer jeg litt på at jeg kjøpte den akkurat på Electroworld på Sandvika storsenter. De tok nemlig 6500 for den, grådige jævler, og skulle ha 650 for spillene. Var siste gang jeg var der og kjøpte, noensinne. Platekompaniet på andre siden av veggen og Elkjøp har siden vært mine venner.

Lenke til kommentar

Kjøpte PS3 i juni 2008 og spilte gjennom GTA4, MGS4, Gran Turismo Prologue + noen til.

 

Men når tilbudet på 360 Arcade til 999 kroner dukket opp for ca 1 mnd siden solgte jeg min PS3 og hoppet over til konkurrenten. Har ikke angret på det foreløpig. Ser jo at de aller fleste spill utgis på både PS3 og 360.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte min PS3 60 Gb med 2 spill (Motorstorm & Resistance: Fall of Man) og 2 SIXAXIS til 5000 kr, og jeg har ikke angret ett sekund! :grin:

 

PlayStation 3 er jo også billigere enn Xbox 360 hvis man tenker på alt ekstrautstyret som må til for en komplett opplevelse - så Xbox 360 har heller ikke vært et alternativ. (Nintendo Wii eksisterte vel ikke da jeg kjøpte min konsoll?)

 

Nå i dag gleder jeg meg bare mer og mer over valget mitt. PS3's spillutvalg har økt sinnsykt, og det kommer bare flere og flere gode eksklusive titler som Killzone 2, God of War 3, Gran Turismo 5, Heavy Rain og Uncharted 2 :)

Lenke til kommentar

Angrer ikke, kjøpte den billig fra VGP for snart 2 år siden, har kjøpt 4 spill som kun er for PS3 og noen PSN spill og endel BD filmer

 

Etter nyttår kommer jeg til å selge den og kjøpe en sonefri blu-ray spiller, endel billigere filmer å få kjøpt i Norge nå, så da slipper jeg "er denne sonefri?" tullet......

Lenke til kommentar

Angrer ikke i det hele tatt :)

Med gratis onlinedel, og da vil det si omtrent ingen spill lagger i onlinedelen i forhold til Xbox Live som jeg synes er litt oppskrytt. Synes onlinedelen hos PS3 fungerer mye bedre en det folk her inne har antatt!

 

Kjøpte PS3en for Uncharted og Ratchet And Clank, men hadde masse stortitler i bakhodet som God Of War 3, Metal Gear Solid 4, Gran Turismo 5 og ikke minst Killzone 2 :D

 

Bruker PS3en mest til spilling, og har bare 2 Blu Ray filmer men dem er det beste man finner, Casino Royale og Dark Knight!!

Endret av Toman85
Lenke til kommentar

Nei, jeg angrer på ingen måte på kjøpet. Jeg kjøpte en Wii på lanseringsdagen i 2006, som min første konsoll siden Nintendo 64, men etter måneder med bare uinteressante spill (og uten noen interessante spill på vei) bestemte jeg meg for å kjøpe en PS3 tidlig på sommeren i 2007. Det var vel strengt tatt ikke så veldig mange spennende spill ute til PS3 på det tidspunktet heller, men jeg hadde aldri PS2, så jeg kjøpte en haug med PS2-spill billig og spilte igjennom dem. Og spillåret 2008 har vært fantastisk med MGS4, GTA4 og LittleBigPlanet, jeg har faktisk aldri kjøpt så mange spill som etter at jeg fikk meg PS3.

 

I tillegg bruker jeg Tversity til å streame filmer og serier fra pcen og er strålende fornøyd med det også :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...