Gå til innhold

Killzone 2, alt blir diskutert her før og etter releasedagen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fra ITavisens omtale:

 

La oss altså avslutte. Vi trodde i fjor høst at Resistance 2 var det beste skytespillet på PlayStation 3, men det vippes elegant av tronen nå. Killzone 2 er, som vi tidligere sa, ikke nødvendigvis originalt, men utrolig polert, gjennomtenkt, laget med kjærlighet og dedikasjon. Og det liker vi. Et må-ha-spill for PS3-eiere.

 

Spillet får 5/6 som ikke er så ille. Litt kjedelig at anmeldelsene kom for tidlig synes jeg. Ventetiden blir enda lenger da:/

 

Omtalen finner du her.

Endret av Enigma123
Lenke til kommentar
men om så mange synes kritikkerroste crysis og farcry var ræv, hvorfor er det da så sinnsykt skammelig og umulig at 1 anmelder ikke likte killzone?

 

greit reviewen kunne vært utforma bedre, men liksom 2 tråder, en har blitt 23 sider og denne har vel økt med 10-12 sider siden anmeldelsen kom.. folk går litt av skaftet over ingenting? :p

Tror at de som klarer å tenke seg om ikke har noe imot karakteren, men synes at anmeldelsen var usakelig og kanskje ikke optimalt utformet.

 

Jeg har ingen mening om dette.

Jeg synes anmeldelsen var veldig artig, jeg. Hører ikke hjemme noe sted i en publikasjon av noe slag som forsøker å se ut som om den er seriøs, om bare innimellom, riktignok. Men jeg synes det hele var flott lesning. Storkoste meg gjennom hele anmeldelsen.

Lenke til kommentar

har litt vanskelig å ta gamer sin anmeldelsen seriøs... Fyren nevner gears of war flere ganger en killzone 2, noe som egentlig er rart siden anmeldelsen handler om sistnevnte. :)

han nevner også at spillet har en dårlig historie, noe som forundret meg litt. har selv vert på killzone2.com og lest det av historie som var å finne. historien der var en av dei best velskrevne eg har lest på lenge (leser faktisk bøker) skulle nesten tro at en anmelderen måtte vite hva det hele dreide seg om. Man hopper da ikkje inn i en interplanetisk konflikt der kulene flyr til alle kanter uten å vite grunnen til at du er der. ^^

 

I et og annet oppdrag får du riktignok også muligheten til å skyte med mitraljøse, og en skakket stund kjøre en stridsvogn, men det er også det.

 

har da sett at man også styrer en kamp robot og en annen plass en luftvernkanon....

Begynner nesten å lure på om denne karen har spilt gjennom hele spillet (eller i det hele tatt rørt det).

 

kanskje en siste handling fra en xbox gamer i gamer.no gjengen som ville tøyse litt med oss før sida gjekk ned? :)

det er i verfall det inntrykke eg sitter igjen med.

Endret av zuperhans
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...