Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

debuterte seksuelt i sommer, for en skuffelse:(


Gjest gjest-gutt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nei sex med gummi er en stor flopp i seg selv. Så da har jeg heller sex i massevis og lever ett kort og lykkelig liv enn å tre på badehette og luft-jukke ett langt og kjedelig liv.

Ikke sikkert alle deler den samme tankegangen som deg. :)

 

Selv vil jeg heller ha litt dårligere sex med en random person på byen, enn å bli smittet av div sykdommer.

 

Sex er ikke bare nytelse. Men også et visst ansvar. Både for seg selv, og den(de) man har sex med. :)

 

Dog, det blir jo noe litt annet den dagen man er i et fast forhold. Da skal jeg si meg enig i at jeg dropper kondomen. ^^

 

mrbjoern. :)

Lenke til kommentar

Trådstarter: Tror ikke du skal se som mye på det med orgasmen som et problem. Jeg har opplevd det samme som deg. Ikke vet jeg hvorfor det hendte, men det gikk over etter hvert. Tror kanskje det ligger litt psykisk når man har funnet seg en partner de første gangene. Se på deg selv som uovervinnelig.. Det gjorde jeg.. Hehehe.. Men ikke tenk for mye på det. Bruk evnen til å tilfredsstille henne skikkelig :)

Til det andre du spurte om så er det nok sånn som du sa at hun legger mer følelser i det å ha sex og må få det fram på en romantisk måte. Personlig har jeg ikke opplevd en jente som må ha det sånn, men jeg liker helst intim kontakt ved at man ligger tett og koser og beføler med hverandre slik at ikke alt blir så porno; bang bang bang..

 

Lykke til.. Ikke vær nærvøs :)

Lenke til kommentar
hei sann

 

er ikke akkurat min greie å poste på slike forum som dette, men siden jeg nesten må høre andres meninger, så må jeg bare gjøre det=)

 

Jeg er 25 år og utrolig nok debuterte seksuelt i sommer, men dette var en stor skuffelse for meg:( Jeg brukte kondom og likte jenta/kvinnen jeg debuterte med(hun var 30 år og meget pen), men det var jo IKKE NOE motstand/friksjon!!!

 

Uansett hvor kåt jeg var, så klarte jeg ikke å komme....for en SKUFFELSE :ermm:

Jeg var ikke nervøs heller, alt føltes naturlig.

 

Er ikke sikker på om jeg noen gang kommer til å kunne nyte sex sikkerlig etter dette her, og ikke i det minste kunne tilfredstille en kvinne:(

 

Kanskje kølla mi rette og slett er for liten!!?? :cry: Kanskje anal sex er eneste muligheten for meg for å kunne få noe friksjon!!

 

Ja, jeg var at sex handler om annet også, men regner med at dere tar poenget mitt her!!!??

 

Jeg har fortsatt kontakt med denne jenta og det er mulig jeg skal møte henne i desember, men er ikke sikker på om jeg tørr(eller er interessert) pgr av dette:(

 

håper noen på forumet her kan trøste meg litt!!! :)

Hei, første gangen jeg hadde sex kom jeg ikke jeg heller. Jeg faket orgasme. Nå er sex noe av det beste jeg vet. For de aller, aller fleste suger første gang, og sex blir gjerne veldig mye bedre med en gang du blir litt bedre og klarer å slappe av. Forsåvidt kan du prøve deg på asiatiske jenter, da de rent evolusjonert har mindre vaginaer enn hvite og svarte : )

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...