Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei folkens!

 

Tok for litt over en måned siden piercing i begge øreflippene og er nå på utkikk etter noen bra expander smykker.

 

Har søkt en del på norske nettbutikker men syns det er veldig slapt med utvalg av piercing smykker. 90% av utvalget er jo stort sett for navle piercing....

De jeg har funnet mest utvalg hos er superkul.no og bodypiercing.no men er ikke imponert.

 

Jeg har nå noe i denne stilen som er 2mm.

 

Er det noen som vet om norske sider med bra utvalg av piercing smykker? Eventuellt utenlandske sider som dere har hatt god erfaring med?

 

Har ikke tenkt å gå noe særlig høyere enn 4mm i første omgang. Får se når jeg kommer dit hvor lyst jeg har til større :)

Lenke til kommentar

8. okt, føles lenge til, håper tiden går fort, men rekker i det minste å komme igang før vinter setter skikkelig inn.

 

Blir asia theme på venstre skulder og nedover, vært å diskutert og småskisset opp hvordan jeg ønsker overarmen.

Føles så bra når artist kommer med innspill som passer med mitt bilde av hvordan det bør være, før jeg rekker å si så mye.

 

Kort sagt, blanding av utsuri og showa koi, sort med røde flekker. Cherry blossoms tree, water and earth.

Halen på fisken skal starte like nedenfor albuen, så den "slynger på seg" når jeg bøyer handa, om det ikke ødelegger helhetsbildet, men noe man ikke får sett så godt på før man prøver å legge stensilen på hud. Treet på toppen av skulderen, med "elv" under som koi'en svømmer i, skal se litt steiner langs bredden for å reprensentere jorden.

 

Liten bruk av farger, utenom å bruke sterke farger der det kan brukes. Som i flekker på fisken, cherry blomstene, men i utgangspunktet black and gray på bakgrunnen.

 

Planer om å bygge videre med asia theme på resten av armen ved senere tidspunkt, men der må det til endel mer planlegging, ønsker å få bygd inn en tattoo jeg har der fra før uten at den blir borte i den store sammenhengen.

Lenke til kommentar

yo!

 

skrev tidiligere i denne tråden om at jeg var interessert i å ta tattoo på high voltage(Kat Von D), men har gått litt vekk fra den tanken pga. prisene, og fordi jeg har lett rundt og funnet sjapper som ser vel så bra ut.

 

også fant jeg denne! :D: prixbodypiercing

 

De folka der ser jo bare helt rå ut, men greia er at jeg ikke har så mye erfaring med tatoveringer(har ingen fra før), så tenkte at hvis noen av dere med litt peil her inne gadd å sjekke ut portefolioene deres på sida, og gi en vurdering, så jeg slipper å komme tilbake med noe støgt lillebroren min kunne gjort. Det ser jo forsåvidt bra ut på sida, men hvis dere har tid til overs, så hadde dere gjort meg en knallstor tjeneste :D

Lenke til kommentar
De fleste som tatoverer ord på underarmen tatoverer det vertikalt, men om du skal tatovere det slik at andre skal lese det er et godt tips å skrive det horisontalt. Angående smerte, så er det veldig individuelt, men underarmen skal visstnok være et av "ikke særlig vondt"-stedene de fleste er enig om.

 

 

Ja, det skal nok være horisontalt... takk for beroligelsen...har allerede en på overarmen, og overlevde det hvertfall, så da tåler jeg vel en tatovering på et "ikke særlig vondt" sted!

Lenke til kommentar

De sier jo generelt at ribbeina er fuckings smertefullt. Jeg har hørt det beskrevet som at tattovøren "tar et barberblad og bare drar det litt random rundt på ribbeina". Det høres jo ikke videre digg ut.

 

Selv tipper jeg ribbeina, skulderbladene, kragebeinet, baksiden av leggen og halsen er brukbart ubehagelig. Tror jeg ville friket ut om jeg skulle tatovert øret òg, men det er mest pga. lyden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...