Jump to content

KimNK

Medlemmer
 • Content Count

  9838
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

About KimNK

 • Birthday 07/14/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har hatt eit par Shure e2c nokre år som eg i og for seg har vore nøgd med, men dei byrjar å verte slitne og er modne for utskifting. Lyden er ganske bra, nøytral og fin, men kunne kanskje tenkt meg noko med litt meir trøkk denne gongen. Ledninga over øyra og ergonomien likte eg, føler at dei ein berre dyttar inn glir rett ut att sidan eg har litt tronge øyregangar, men det fins vel variantar som funkar der og. Hadde håpa å kunne halde meg vel under 1000kr, sei 400-1000,- Tips?
 2. Fant. Telefonen er låst, men ein får operatørlåskode gratis dersom ein kjøper telefon med binding hjå Telenor.
 3. Shait heller, One X, hello! Klarar ikkje å sjå om den er operatørlåst hjå Netcom og Telenor., Chess er ulåst. Nokon som veit?
 4. iPhonen min tok kvelden etter å ha blitt liggande ute i regnet i helga og eg vil ikkje kjøpe ny når 5 er såpass nær. Treng derfor ein ålreit telefon til å ha i mellomtida og det ganskje kjapt, så satsar på å få bestilt ila. kvelden.. Bruken utover ringing og sms er hovudsakleg: -Mail -Surfing -Spotify -GPS -Facebook Set óg pris på god skjerm, byggekvalitet, lydkvalitet og eit brukbart kamera, samt at den er enkel i bruk då det blir å overrekke telefonen til mi lettare teknologisk tilbakeståande mor når eg kjøper iPhone 5. CDON har HTC Titan til 2490, nokon som har betre alternativ? Det er óg aktuelt å kjøpe ein rimelegare telefon som gjerne ikkje er like god så lenge den oppfyller kriteria over og gir mykje for pengane.
 5. Treng transport av ein ringblits frå Oslo til Bergen ein av dei komande dagane, frivillige? Sjangsar ikkje på posten utan pelicasen. Mail meg på kim punktum kvalheim at gmail punktum com om nokon har anledning.
 6. Meg og ein kompis skal i begravelse imårra, men han har ikkje dress, så han må evt. låne ein av meg. Den einaste andre mørke dressen eg har er ein mørk blå med svake pinstripes. Er det lov?
 7. Dårleg. For meg og fleire med meg som har venta på ein arvtagar til 1Ds MK3 var dette litt skuffande då ingen av dei nye eigenskapane i særleg grad er nyttige for oss med mindre den slår i taket på rein biletekvalitet. Likevel er 18MP rett og slett for lite, vi har tross alt venta på denne i godt og vel to år. Med mindre Canon diskar opp med ein ny 1Ds i tillegg har nok eg kjøpt mitt siste Canon-kamera på ei stund. Personleg hadde eg helst sett eit kamera som kunne ha teke opp kampen med dei mindre mellomformatkamera. Har ikkje det skjedd innan neste gong eg oppgraderer går eg nok over til digitalt mellomformat. Utifrå prisen på 1Dx vil eg tru at eit eventuelt nytt 1Ds hadde vorte såpass kostbart at ein likegreitt kunne ha bytt format uansett.
 8. Mikrofiber er for hardt, det lager masse små riper i platene dine. Gjer du det nok vert dei øydelagde. Bruk ein lofri bomullsklut eller noko som er tilegna bruket.
 9. *Blåse liv* http://www.youtube.com/watch?v=OsvXQXD3kq4 http://www.youtube.com/watch?v=Qzqv-YLeQeI&feature=related (Høyr begge samanhengande ellers blir det meir eller mindre meiningslaust.)
 10. Sjølv når eg betalte kontant? Såpass små beløp blir jo ikkje registrert med navn heller. Jaja, får vel stikke bort og prøve.
 11. Nei, har Philips TV. Usikker på modell, men kan sjekke seinare. Så mest sannsynleg er det ingen quick-fix for dette? Well, herp de-derp, eg tok ikkje med meg kvittering på adapteren eingang.
 12. Jajajaja, greit, I fix. Japp, har ein flett ny MBP, og HDMI rett i TV ja.
 13. Kjøpte ein slik i går: http://www.eplehuset.no/produkt/2029_kanex-mini-displayport-adapter-til-hdmi-med-lyd.aspx Bilde fungerer finfint, men eg får ikkje ut lyd. Meldinga eg får under lyd i systemvalg er: "Den markerte enheten har ingen lyd ut-kontroller." Nokon som har vore borti det samme?
×
×
 • Create New...