Gå til innhold

Fallout 3 for PS3 underlegen 360utgaven!


SAS1984

Anbefalte innlegg

Nei, selføleglig gjer du ikkje noko dumt om du kjøper det til PS3. Har ikkje noko tru på at funfactor'n vert noko mindre pga. dei forskjellane/manglane som er rapportert. Er rimeleg sikker på at kontrollane fungerer like godt, ellers hadde nok det vore side opp og side ned om det og. Kjøp det til den konsollen du trivst best med.

 

Eg har begge sjølv, men endte opp med PC versjonen. Noko eg angrer litt på. Er meir moro med konsoll for tida. Dog er det eit ekstra spenningsmoment om det starter opp eller krasjer ut til windows under oppstart :) Ender vel opp med PS3 versjonen og er eg redd.

 

Ellers kjem det frå 19.11 ei oppdatering til X360 som bla gjer at du skal kunne installere heile spelet på hdd'n, og dermed unngår den største støykjelda frå X360.

Endret av Belzebob
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men mange (som meg) som bare har den 20GB HDD på 360, og må ha Gears of War på harddisken, og HDD er jo egentlig bare på 13GB så det kan jo hende man ikke får plass til det en engang. Og da blir eneste man kan gjøre å kjøpe en 120GB HDD for faen meg 1000 kroner. Men med ps3n kan jeg bare slenge inn hvilken som hlest 500GB eller 250GB HDD og sette i gang støyfritt med spillene. Så det er bra med NXE 19. nov til xbox, men hjelper lite uten å bruke 1000kr ekstra spenn.

Lenke til kommentar

Da var spillet prøvd.

 

PS3 versjon, par timer gammelt.. Skulle heller gått for Dead Space. Er fult klar over at jeg kanskje vil like det etter noen ekstra timer, men det frister lite. Vil kalle meg selv "casual gamer" ergo. ikke et spill for meg :)

Endret av Skagen
#9
Lenke til kommentar

Det ser ut som siste slag ikke er slått i krigen om beste multiplatform, platform. Nå som patchen kommer ut skal man ikke se bort i fra at det faktisk er ps3 versjonen som er best.

 

360:

FO1360.jpg

 

PS3:

FO1PS3.jpg

 

360:

FO3360.jpg

 

PS3:

FO3PS3.jpg

 

360:

FO4360.jpg

 

PS3:

FO4PS3.jpg

 

Legg særlig merke til hvor crispy og detaljert teksturene er på ps3 versjonen i forhold til på 360.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

En ting jeg har merket meg med Fallout 3 (PS3 versjonen i dette tilfelle), er at bildet 'fryser' en gang i blandt. Er ikke mer enn 0.5 - 1 sekund(er), men det skjer ganske så sjeldent. Har ingen problemer med dette, og plager meg ikke, men bare noe jeg har lagt merke til.

 

Det er ikke TVen eller Playstation det er noe galt med.

 

Flere som har merket dette? Varer så kort og skjer så sjeldent at noen vil vel kanskje ikke oppdage det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...