Gå til innhold

Nokia 5800 XpressMusic (Nokia Tube)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Darkstar er et ganske fint theme.

 

Jeg bruker omtrent alltid tomlene på mobilen min, etter litt øving går det helt fint. Selv med tekst satt til liten, og små ikoner i menyene.

Tastaturet er alltid av typen stor qwerty (wee, det var gøy å skrive), og det trykkes på med pølsefingre av typen xxl. Det går veldig fint, og savner absolutt ikke det gammeldagse mobilttastaturet. Noen ganger skifter jeg til mini qwerty (wee), og bruker enten penn eller fingre (går overraskende greit) om jeg er lei av det store tastaturet :)

Endret av Bjarnemann
Lenke til kommentar

hmm... prøver å installere phone torch nå, men får opp at sertifikat er utgått, har prøvd å stille datoen litt rundt, men får samme meldingen hele tiden... noen som har en spessifik dato jeg kan taste inn for å få instalert den? eller går det ikke lengre?

Lenke til kommentar
Noen andre som har problemer med å logge inn i OVI-store? Bruker/Passord fungerer fint på web, men via mobil eller ovi-applikasjonen får jeg feil. Noen tips?

 

Funker foreløpig KUN med engelsk språk etter det jeg har skjønt, så vi i norge må nok smøre oss med litt mer tålmodighet.

Lenke til kommentar
Akkurat fått min 5800 til i hendene og lurer bare på om det er mulig å se når man er koblet til WLAN og når man bruker 3g?

 

Ja, når du bruker Wlan har du ett tegn oppe i høyre hjørne, med en antenne på.

Bruker du 3G vises to piler i hver sin retning under siglanmeteret på venstre side.

Går ikke ann å ta feil.

Lenke til kommentar
Når du er koblet til et wlan så er det et eget symbol som vises ved siden av batteriindikatoren. 3G veit jeg ikke, da jeg ikke har fått bestilt et simkort som støtter 3G/HSDPA enda.

Jeg ser at 5800-telefonen kan stilles til å spørre deg hvilket nett en ønsker å bruke. Finnes det tilleggsutvidelser (programmer) som kan gi deg som bruker ennå flere muligheter. F.eks. hurtig bytte mellom forskjellige slike modus. Det kan jo være aktuellt f.eks. å ønske at etter klokken sånn og sånn så skal en bestemt modus gjelde, men når en f.eks. kommer hjem fra arbeid så har en ett annet behov. Bare for å dra det litt i en eksemplifisert retning.

 

Er interessert i å høre om alle muligheter som tilleggsprogrammer kan tilby angående styring av diverse ting på telefonen. Stikkord: Ennå mer brukervennlig er det vi søker.

Lenke til kommentar

Er det flere enn meg som opplever GPS'en som tungvint? Får ikke til å sette min egentlige posisjon som utgangspunkt i rutene, og den tar dessuten en evighet av dimmensjoner når den skal innhente en sattelitt dersom ikke A-GPS er skrudd på. Skulle hatt den vanlige integrerte GPS'en når jeg reiser til Danmark. Ønsker ikke skyhøye mobilregninger pga GPS'en som plent må hente oppdateringer fra WAP.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...