Jump to content

akle

Medlemmer
 • Content Count

  914
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Når jeg åpner en tråd jeg har lest i før havner jeg øverst på første side i tråden. Før havnet jeg på første uleste innlegg, eller sist i tråden hvis jeg hadde lest alt. Bli til at man må lese en del på nytt før og finne ut hva som er nytt.
 2. akle

  Overpriset takstmann

  Priser fra profesjonelle til private skal vel inneholde mva. Slik jeg har forstått. Usikker på om det et av vane eller lov.
 3. akle

  Nokia 7 Plus

  Hadde problem med det for en måned siden, problemet mitt var lo i jack-pluggen. Fisket det ut med en binders.
 4. Bra, det var enklere en jeg hadde tenkt! Blir fint til sommeren:-)
 5. Noen som vet av en måte å låse en android telefon til ice sitt nett? For eksempel ved biltur!
 6. Var det minus grader der du bor den 24. og 2-3 dager etter? Det var det ikke det jeg bor. Kan det brukes som argument? De sier også at det sannsynligvis har røket noe mer. Men det høres ut som på det du skriver, at det høres ut som synsing, og at det ikke er noe de vet med sikkerhet.
 7. Hvor fant du det? Vert på utkikk etter tilbud på den mobilen.
 8. Det er Elektroinportøren som selger det ikke Komplett. Er vel en del av deres markedsplass, blir vel ikke gratis frakt av dette. Må man ikke betale frakt til flere hvis man handler fra forskjellige leverandører. Eller har jeg lest feil?
 9. Tusen takk for tips. Da gjør jeg det, så får vi se hvordan det går
 10. Hei, lurer på om noen har noen tips som kan hjelpe meg. Har kjøpt en Anycubic Kossel, den rimeligste minste modellen, tenkte det var en grei og rimelig start. Synes dette med 3d-printing ser interessant ut, og fikk lyst til og prøve. Har satt maskinen sammen, sitter nå og ser på oppdatering av firmware. Leste et sted at den opprinnelige kunne ha noen feil. Som jeg ser det er det to måter. 1. Anycubic har firmware på sine nettsider, en .hex fil som overføres til printeren med Cura via usb-kabel. Det sier instruksjonen, men jeg finner ingen .hex fil med Cura i mappene jeg lastet ned. 2. Laste ned fra marlinfw.org, men det ser ut til å bety at jeg må konfigurere en .hex fil. Hadde håpet på en annen metode, da jeg aldri har vert borti data-kode før. Får det vel til, men ser for meg at det tar enormt med tid. Håper noen har noen tips, og roper ut hvis jeg er helt på feilspor
 11. Det er vel avklart her at du ikke har noen plikt! Men min erfaring er at det er veldig greit å få snakket med kolleger i en uformell setting, om noe som ikke har noe med jobb å gjøre. På min jobb er vi mange fra forskjellige sosiale lag, og det er litt travelt så blir stort sett bare mulighet til å snakke jobb og fag. Og for meg hadde jeg vel ikke kommet til å gjort noe mer produktivt på en kveld, hadde sikkert sittet hjemme å sett på Netflix. Det er min erfaring med slike kvelder!
 12. Er det ikke et krav om at det skal dokumenteres årsakssammenheng mellom fuktutslag på indikatorene og telefonens faktiske skade? Du skrev: avvist pga. funn av lekkasje/fuktighet på hovedkortet. Er det godt nåkk?
 13. Det var et problem med noen Sony Xperia Z modeller. https://www.dinside.no/okonomi/jo-sony-xperia-mobiler-kan-sprekke-helt-av-seg-selv/60989178 Å få det bevist og godkjent som reklamasjon er vel det vanskelige. Den kan ha fått seg et lite hakk i siden en gang i tiden, så kan det sprekke skikkelig lenge etterpå.
 14. Lurer på om jeg kan kjøre Destiny 2 når det kommer ut på min ASUS G751JT laptop. I følge Can You Run It er prosessoren for dårlig, men kjører Fallout 4 og Far Cry 4 på rimelig høy innstillinger, og får beskjed om at prosessoren er for dårlig for de også. Nå begynner både pcn og disse spillene å bli noen år, så jeg er usikker. Men liker å spille litt innimellom, og er på utkikk etter noe nytt. ASUS G751JT Intel Core i7-4710HQ @ 2.50 GHz GeForce GTX970M 3GB 16GB RAM -akle
 15. Så alt må være enten halogen eller led, ikke begge deler i samme system for at det skal være brukbart? Hvis jeg har forstått rett!
×
×
 • Create New...