Gå til innhold

Filmer andre sier er bra, men du aner ikke hvorfor


€uropa

Anbefalte innlegg

  • 1 år senere...
Videoannonse
Annonse

Manuset, hele historien i episode 1,2 og 3 var allerede lagd da "A New Hope" kom i 1977. Lucas hadde ikke teknologien til å lage det storslagne han så for seg i hodet sitt den gang.. så han kom med den geniale ideen og lage slutten av serien først, det som krevde minst "storslagenhet".

 

Jeg er klar over at det er et par år siden du skrev dette, men:

 

Hvorfor i all verden tror du manuset til episode 1, 2 og 3 var skrevet før den første filmen kom? Dette er jo bare tull. Lucas har selv sagt at han skrev en liten forhistorie til det som skjer i den første filmen, som han 20 år etter baserte manusene på, men det var ikke stort mer enn ting det henvises til i den første filmen, som senatet, den gamle republikken, at Obi-wan har en historie med Anakin og et par andre ting.

 

Nå begynner det å bli en stund siden du skrev dette også, men jeg svarer allikevel. Jeg aner ikke hvorfor jeg skrev at epi 1,2 og 3 manuset ble skrevet først. Bare tull. Jeg drev vell å ovedrev for å få frem et eller annet poeng. Jeg er veldig klar over at Lucas kun hadde små ideer til den nye triologien. Jeg gjennleste hele innlegget mitt nå, makan for et idiotisk innlegg :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Med nerdevenner så blir man hele tiden overlesset med anbefalinger; får sikkert minst femti i måneden.

 

Jeg er ikke bedre enn at jeg gjør det samme, naturligvis. Det er noe med det at når man har hatt en god opplevelse med en film så ønsker man at andre skal oppleve det samme, men det er viktig å være bevisst på at hvordan man opplever en film vil variere fra person til person basert på hvordan de er blitt formet fra barnsben av. Det er ofte jeg ser en film eller tv-serie jeg er blitt anbefalt og på en side kan jeg se at det hele er godt laget med gode produksjonsverdier og script og det hele, men på den annen side så treffer det meg bare ikke allikevel.

 

Det seneste eksempelet er Dr. Who. Er det en serie alle nerder elsker for tiden så er det jo denne, men da jeg ble introdusert for den så kjedet jeg livet av meg til tross for at selve konseptet virker som det er midt i blinken for meg. Det er en god serie, jeg kan se det, men jeg liker den ikke. Samtidig finnes det folk som ikke liker The Wire, som for meg er uforståelig, men jeg regner med de har det på samme måten.

Lenke til kommentar

Pulp Fiction. Herre, for noe møl. Klarte ikke å se halvparten heller.

Tsssk, kan ikke dømme en film etter å bare ha sett halve. ;) Den blir jo bedre og bedre jo lenger inn i den du kommer!

 

Indiana Jones-filmene er noen filmer jeg aldri kommer til å skjønne meg på. Jeg kjenner så mange som elsker de, men det eneste jeg ser er harry, klisjéfulle og ikke veldig spennende filmer.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Av en eller annen grunn liker jeg ikke Tarantino-filmer generelt. Hva som gjør det aner jeg virkelig ikke, men sånn er det altså. Var skikkelig gira før jeg satt i gang Pulp Fiction også, siden den skulle være så sabla bra.

 

Må for øvrig si meg enig når det gjelder Indiana Jones.

Filmene hans kan virke veldig "cocky", særlig Pulp Fiction, så jeg forstår godt hvorfor de kan mislikes.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Liker Tarantino, men Death Proof var ikke noe bra.

 

Blade Runner forstår jeg ingen ting av populariteten bak. Noen ganger kan du skjønne hvorfor en film er en kultklassiker, uten å like den selv, men denne skjønte jeg ikke.

 

Skjønner meg ikke på The Royal Tenenbaums heller.Hvis det skal være en komedie er det ikke særlig morsom. Og hvis det skal være et drama, er det ingen god drama-film, synes jeg.

Lenke til kommentar

 

Jeg tror den handlet om en fyr som skal lage en film, men det er søren ikke godt å si egentlig. Det er nesten som om de har prøvd å lage den mest kjedelige filmen noensinne. Hvis du har lyst til å bruke to og en halv time på en film hvor nærmest ingenting skjer så kan jeg anbefale denne på det aller varmeste.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...