Jump to content

Cipher Panda

Medlemmer
 • Content Count

  1155
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

618 :)

1 Follower

About Cipher Panda

 • Birthday July 29

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10909 profile views
 1. Ifølge kjøpsloven må tre ting være på plass for en avtale skal være juridisk bindende. Forbrukeradvokat Ola Fæhn forklarer: 1. Pris: – Er det ikke enighet om prisen, kan man som regel ikke anse at en avtale er bindende. 2. Overlevering og tidspunkt: – Dette bør være på plass, men noen ganger vil avtalen være bindende, kun basert på enighet om pris. 3. Aksept: – Kjøper kan ikke trekke tilbake et tilbud dersom selger har akseptert. Eller omvendt. Da er man juridisk forpliktet til å gjennomføre.
 2. Litt digresjon, men la gå: http://www.traynier.com/software/steammover
 3. Forslag til gamingstol som ligner på denne (veldig motstridende meninger!)? Alt fra 0 - 4000,- er velkomment.
 4. Det er ikke et lett tema men selv om det blir omfordelt nok mat til alle så slutter ikke presset der, du har fremdeles sosioøkonomisk ulikhet pga manglende dannelse og mangel på materielle ting som fungerer som et sosialt glidemiddel.
 5. ^ Beat me to it. Det er vanligvis et gjenværende program som har blitt avinstallert, helt ufarlig. 😀
 6. Temperaturer er OK. Harddisken din derimot kan ta kvelden ganske spontant hvis du ikke kjøler den mer. Ref Seagate: Anbefaler også en SMART sjekk via SeaTools eller HDD Sentinel. Bortsett fra det, ser du andre "kritiske feil" under Program & System i Windows-logger (Hendelsesliste)? Ingen "nvlddmkm.sys has stopped responding" o.l meldinger?
 7. Hvis du fremlegger et oversiktsbilde av alle temperaturene hjelper det mye. Kan du starte PC som normalt etter shutdown?
 8. 🤔 Hvorfor risikere så mange problemer med OC hvis du skal brannslukke ethvert nytt problem som oppstår?
 9. En aldrende maskin trenger også vedlikehold, det er godt mulig at kjølepastaen er smuldrende og hard. 😅 Hjelper også veldig at du kan en del om PC! Obs obs: Støvsuger er frarådet grunnet oppbygging av statisk elektrisitet; trykkluft/gas duster eller kompressor er foretrukket.
 10. Stans bruk umiddelbart, snart har du ikke lenger en brukbar PC. Bytt kjølepasta ASAP, her har du også mest sannsynlig et støvproblem i tillegg.
 11. En del år siden, men jeg tror Audacity, Reaper, Spire og DaVinci Resolve fremdeles er relevante som verktøy.
 12. Tror det er bedre å spørre inntakskontoret i fylket ditt for konkrete svar i ditt tilfelle, men hvis jeg skal gjette er det nok rundt 75% at du kommer inn; eventuelt får du en resteplass (alltid noen etternølere) senere.
 13. Er ofte bøker fra Gyldendal, men tror de fleste fagbøkene har gått over til nettløsning/ebok (kan ta feil!). Biblioteket/fagpersonene på skolen er også ganske kunnskapsrike og kan gi deg en pekepinn.
×
×
 • Create New...