Jump to content

Cipher Panda

Medlemmer
 • Content Count

  1315
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

721 :)

About Cipher Panda

 • Birthday July 31

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12409 profile views
 1. Jeg hadde nok satset på en av de, med hensyn til alle bruksområder.
 2. Posten videresender til mottaker, utover det korrigerer de adressen til riktig mottaker utifra min erfaring.
 3. @Zork- En gjenganger er å bytte ut PSU, har du forsøkt det som en lavterskelløsning?
 4. Nevermind, kom forbi denne: "PayPal will defend you in a chargeback, if you don’t have many chargebacks and have good history with PayPal. Although PayPal will try to defend you, ultimately the credit card company has the final say because the method of payment was a credit card." (selv om det var med debit) Bare å prøve gjennom banken med vedlagt dialog fra selger.
 5. Denne var kinkig, jeg oppfordrer heller ikke til chargeback selv om det kan være mulig. En ide er å kontakte Forbrukerrådet hvordan du skal gå frem. Forresten så står det en grå/svart tape med "Tollvesenet" dersom de har tatt den inn til inspeksjon.
 6. Redundante deler (disk i dette tilfellet) er som oftest lurt for feilsøking. Uansett, i mellomtid kan du forsøke å ta ut en og en minnebrikke i et forsøk på boot.
 7. Nei, heller ser jeg ikke grunn til å kjøpe fra de mtp pris. Det er hundre andre virksomheter som også selger OEM nøkler.
 8. Generelt sett, trenger du ikke kabel med oksygenfritt kobber (snake oil) for å få bilde. ? Med det sagt, utgjør (større) lengder en forskjell. Diverse kilder sier følgende: Tror likevel at Supra du linker til ikke vil ha problemer, men det blir litt eksperimentering.
 9. ... Hvorfor begynte vi å innblande barnevernet? ?
 10. Det er vesentlige forskjeller mellom Chromebook- og Windows. Jeg vil si at Vivobook er for deg, hvis hastighet og OK batteritid er innenfor. Velger du Chromebook for batteritiden, bør du sette deg inn i begrensningene; da kan et butikkbesøk være aktuelt.
 11. Som sagt, mer minne og CPU kraft for lavere pris. Batteritiden kontra en Chromebook er et ullent spørsmål, men det burde ikke være så avgjørende (8t er ganske standard og brukbart). Med Windows har du likevel mye mer valgfrihet når det gjelder programmer. https://www.maxgaming.no/no/rengjoring-mus/tryckluft-pa-burk-400ml o.l. fra Biltema/Clas duger. Slå av maskinen og rens i vei.
 12. https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-5-3500U-vs-AMD-A4-9120-APU-2016-MSR/m760067vsm308751 + mer minne.
 13. https://www.dell.com/learn/no/no/nocorp1/terms-conditions/art-consumer-no
×
×
 • Create New...