Gå til innhold

Robotix

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Robotix sine prestasjoner

44

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har iPhone 15 og Garmin Venu 3. Smartklokken har 14 dager batteri tid. Den måler søvn, puls, body battery, og all slags aktivitet selvsagt. Body battery sier noe om hvor mye hvile du har fått etter å ha sovet.
  2. Jeg har også Gainward 4090. Ingen problem, litt mer kompakt enn ROG Strix, fikk plass til 2 M.2 med høye kjøleribber. Kjempefornøyd 😁
  3. Wow det var en imponerende liste 👍 Jeg er også ute etter denne typen spill. Spiller mye Portal 2, omtrent hver dag. Laster ned nye baner/maps fra Steam workshop med jevne mellomrom. Ellers spiller jeg mye Tropico 4 da jeg mener det er det beste tropico spillet, så det kan jeg anbefale. Dette spilles med kun datamus, ikke tastatur.
  4. Half Life koster 72 kroner, står det på steam hos meg.
  5. Da har jeg byttet skjermbeskytter og nå har jeg ingen problemer med innsynsvinkelen. Min egen feil da jeg ukritisk og forhastet kjøpte skjermbeskytter i forveien av lansering av iPhone 15 Pro Max. Sånn at jeg skulle ha den klar i tide til telefonen kom. For å slippe unna luftbobler under skjermbeskytteren.
  6. Jeg har sjekket min skjermbeskytter. Den har "personvern anti-spion". Så da fant vi årsaken til at jeg har litt dårlig innsynsvinkel 😆
  7. Jeg har 15 Pro Max, og opplever litt dårlig innsynsvinkel. Men ikke i nærheten så dårlig som du beskriver. Måtte for øvrig skru opp lysstyrken, det kan du prøve.
  8. Israel må gå inn og fjerne alt av terrorister. At det blir sivile tap en periode er et nødvendig onde. At det blir sivile tap i all evighet er et større onde. Så derfor er det viktig at Israel får fjernet Hamas og andre terrorister så fort som mulig. Så trenger palestinerne et nytt selvstyre. Det er viktig at dette skjer på en demokratisk måte som folket blir fornøyd med. En ny palestinsk statsminister. De israelske anti terror styrkene må være tilstede inntil palestinerne får på plass sin egen anti terror styrke. Det er vel egentlig den beste løsningen for begge parter. USA får være en støttespiller dersom Iran eller andre blander seg inn i konflikten.
  9. Da har Komplett sendt min 15 Pro Max 256GB sort utgave 👍 Jeg satt og trykket F5 hvert tiende sekund den 15.09. Jeg er nok blant de første hos Komplett denne gangen 🤪
  10. Hva er det du bidrar med i denne tråden egentlig? Er det å ha mest mulig innlegg som driver deg?
  11. Gratulerer så mye. Jeg trykte F5 hvert tiende sekund før bestill-knappen dukket opp hos komplett.
  12. Jeg venter på Pro Max, men har inntrykk av at den er forsinket. Det var rykter i forkant av lanseringen. 27 September er datoen på min bestilling. Å vente en uke ekstra tåler jeg
  13. Jeg for min del, valgte Pro Max pga prosessoren A17 Pro, 8 GB RAM, optisk zoom og skjermstørrelsen. At den har USB C er jo en fin bonus selvsagt. Bør vel også nevne at jeg oppgraderer fra 12 Pro Max.
  14. På min står det 27.09 hos Komplett. Jeg oppdaterte nettsiden omtrent hvert 10 sekund etter klokka 14, den 15.09 🤪
  15. Flott at det ble laget ny tråd for iPhone 15, det trengte vi nå. Her blir det Pro Max, men skulle gjerne hatt den i rødt, da lommebok etuiet jeg har bestilt er vin-rødt. Det var lenge antydet at Pro Max skulle komme i fargen "Deep red", men det har jeg ikke sett noe av ved lanseringen. Forsto det sånn at 15 kan bestilles på fredag den "15" September.
×
×
  • Opprett ny...