Jump to content

Robotix

Medlemmer
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror ikke at Norges FN klimamål er så relevant, koblet til krigen i Ukraina. Her kan man gjøre unntak, nettopp fordi at det er krig. Hovedsaken er at Russland får mindre midler til å fortsette krigen. Sånn sett spiller klimasaken en mindre rolle. Inntil videre.
 2. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/OrAm9b/stresstest-for-vesten Nå må Norge produsere mer gass, så Europa blir forsynt. Hvorfor tar ting så lang tid? Vi trenger lavere bensinpriser og lavere matpriser.
 3. Kanskje Kina kan rykke inn og jage hjem russerne? https://borsen.dagbladet.no/nyheter/store-interesser-i-ukraina/75659651 Og med det ytterligere forbedre sitt forhold til vesten. Så kan Russland sitte igjen med svarteper.
 4. Jeg syntes jeg så i nyhetene at en bonde fra Ukraina stjal tankser med traktoren sin. Kanskje han kunne ha stjålet atomvåpnene til Russland? Ha en fin kveld
 5. Vi får håpe at rakettskjoldet Putin ikke liker, at det fungerer når atombombene kommer. Murphy's law: Ting vil gå galt uavhengig av situasjonen hvis gitt muligheten.
 6. Han kan avfyre alle disse i dag. Mannen er jo syk og dør snart. Vi får håpe at han er tilregnelig på dødsleiet da, men jeg ville ikke gamblet på det.
 7. Er du motstander av grillpølser, spare ribs, grillspyd osv. med potetsalat? Grillet Putin hadde ikke vært å forakte i disse tider, det nærmer seg jo vår. Sende en atombombe fra vesten, rett på Putin. Er ikke han i Kreml da?
 8. Det har ikke jeg kompetanse til å svare på. Man må jo da selvsagt kalle inn relevante ressurser for å planlegge de-atomifisering av Russland. Altså på et høyt nivå, høyere nivå enn oss på diskusjon.no 🤪
 9. Putin skulle ta Kyiv i løpet av noen dager. Snakk om å tape ansikt. Tror ikke Xi Jinping er så veldig imponert av sin allierte akkurat. Nå som vi ser hvor svak Russland er så burde vesten tatt Russland ved hornene og innsatt en demokratisk regjering valgt av folket. Men først bør man kartlegge alle russiske atomvåpen og tilintetgjøre disse så langt som mulig. Hvis vi tenker fremover, så er det dette som før eller siden må tas tak i uansett. Hvorfor skal man vente med det? Det er nå eller aldri.
 10. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/kkl49/ny-bok-avsloerer-kronprins-olav-ville-ta-nazi-tyskland-inn-i-varmen Kronprins Olav ville ta Nazi-Tyskland inn i varmen. Sett i lys av dette, så trenger vi antakelig de-nazifisering av Norge også.
 11. Nazister ja. Adolf Hitler har gått til krig mot Russland, 133 år gammel. Det kan man jo nesten le litt av, selv om det er alvor.
 12. Ja det kan jo tenkes at de vil bruke opp gamle lager. Men spørs om det er så lurt, med tanke på tap av soldaters liv. Jeg mener gamle lager bør destrueres og at moderne konvensjonell krigføring, sparer liv hos den angripende part. Men klart, det er ikke sikkert Putin bryr seg om sine soldater da han har mange flere å ta av.
 13. Kan ikke Kina og NATO bli enige om å nøytralisere Russland og bygge en lang mur mellom Øst-Russland og Vest-Russland? Så har de kontroll på hvert sitt område. Historien gjentar seg, må vite.
 14. Det står jo der at du kan sette fan headeren til ignore i BIOS. Men selvsagt må du se på temperaturen om den er som forventet. Var det ledning på radiatoren for å koble til USB 2.0 på hovedkortet? Mulig den rapporterer lavere RPM enn hovedkortet liker, derfor kan man sette ignore i BIOS på CPU-fan.
 15. Hvis VK er uskyldig, så må han jo angre noe veldig på at han skaffet JHA alibi, ved å blande inn seg selv.
×
×
 • Create New...