Jump to content

shaizemaria

Medlemmer
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Recent Profile Visitors

2354 profile views
 1. Hei, Har en familiemedlem som sier at det kanskje er på tide å bytte ut sitt 550D canon kamera. Prøver å forstå hva utbytte man får ved å oppgradere et slik kamera kontra en ny som er produsert i nyere tid. Det er snakk om å bytte det ut med en Canon EOS RP. Jeg har et tankesett om at man ikke magisk får bedre bilder av et nytt kamera, og at objektiver spiller en stor rolle på hvordan bilder blir. Noe som kan forklare på en enkel og grei måte hva forskjeller man vil oppleve ved å gå fra 550D til Canon EOS RP?
 2. Kan høres ut som temperatur problemer ja. Når du målte GPU & Cpu temperaturen, var dette etter du hadde spilt litt? Tenker du tar og kjører noe tungt (spill evt noe annet som krever mye kraft) og sjekker hva som står på max temperatur i HWmonitor etter 20-30 min.
 3. Kan ligge til at du også bør styre unna Western Digital harddisker da jeg har hatt 4 disker som har tatt kvelden, tror den som varte lengst holdt i 3 år før jeg måtte bytte den inn. Fikk heldigvis overført de fleste bildene/videoene når den viste tegn til problemer med mekanismer. Lagde noe tikkelyder og til tider forsvant fra diskoppsettet på pcen.
 4. Finnes det noe greie 10m kabler? Virker som de fleste dør ut etter 1-2 års bruk.
 5. Du får spørre Erna Solberg. Hun hadde jo en fin nyttårstale for ikke så lenge siden.
 6. Var i et bursdagsselskap idag der tema var arbeidsplass og lønn. Fikk litt inspirasjon og kommet frem til at jeg ønsker å ta fagbrevet innen IKT. Idag jobber jeg med it support, og hatt denne jobben i ca 3 år nå. Etter litt googling så ser jeg at "Fagbrev på jobb" er noe de nylig har innført. Det jeg prøver å forstå er hvor langt er løpet mitt før jeg kan få fagbrevet? Har som sagt jobbet med support siste 3 årene, og før denne jobben hadde jeg en support stilling i 2 år i en annen bedrift. Vil noe av denne erfaringen kutte ned på "læretiden"? Evt når kan jeg gå opp til fagprøven?
 7. Er han virkelig så tullete at han er avhengig av deg økonomisk for at det skal gå rundt? Da bør han selge eller skaffe seg en bedre betalt jobb. Det at han får gjeld kan jo ikke være din skyld vel?
 8. Godt det ordnet seg for deg, men herre min hatt for en dårlig service av komplett. Man må faktisk gjennom forbrukerrådet for å heve et kjøp.
 9. hørest ut som hund bare passer til folk som går på trygd når jeg leser denne tråden
 10. 30 gode minutter, bare til å nyte! Glad jeg endte opp med en ryzen rigg i mars.
 11. Da endte det opp som først planlagt selv om ikke alle ble fornøyd. Ble enige om at neste gang det skal males, så kunne man ta opp dette med stillas og fordeling av kostnad. Det ble som det ble på grunn av enighet om fordeling på første møtet. Jeg antar folk ble etterpåklok med innspill fra familiemedlemmer angående det med at det var urettferdig å betale for stillas for de som ikke trengte det. Har sikkert flyttet til neste gang det skal males, og da skal jeg sørge for å kjøpe enebolig!! Det å bli valgt til styreleder ufrivillig er absolutt ikke noe kjekt i sånne situasjoner hvor man får missfornøyde naboer Takk for innspill, og gode poenger jeg kan ta med videre!
 12. Problemet er da at dei som bor i størst enhet klager på at det er et felles bygg som krever felles vedlikehold, at stilaskostnadene er noe som alle bør betale for. Tingen er slik at på møtet godtok flertallet at 33\67 fordelingen var en løsning man skulle gå for. Nå i ettertid hagler det inn klager fra begge parter angående dette med stilas.
 13. Hei, bor i et sameie med 30 enheter. De som bor nederst har 80m2 og øverst har 120m2. Da har vi reknet ut at de som har minst leiligheter betaler 33% og de med størst tar 67% av regningen fra malerfirmaet. Dette synst de som bor nederst var feil fordelt pga dem fint kunne malt uten stilas. Hvordan skal man fordele dette regnestykket rettferdig?
 14. Fordi dem krever minst 7års erfaring, er vel dette hinderet som gjør at det er mangel på it-folk
×
×
 • Create New...