Jump to content

shaizemaria

Medlemmer
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Recent Profile Visitors

2848 profile views
 1. Skjedde det noe med 3080 TUF (Non OC) som jeg har gått glipp av? Hadde dato 7 november, ble pusha til 11.januar 2021 hos Komplett.
 2. Er det en eldre PSU du bruker? Såfall høres det mest sannsynlig ut at det er denne som er gåen. Så her må du nok få testet med en annen PSU. Må sikkert av med kjøleren hvis du ikke er så heldig å kommer til alle kablene uten å måtte fjerne kjøleren
 3. Har Odyssey G9 per dags dato, men føler det gjerne blir for stort til gamingbruk. Vurderer å gå ned i størrelse, og sett litt på 38GL950G. Men tenker at 3840x1600 oppløsningen ikke er helt utbredt til gaming, sånn at man vil få en oppskalering\nedskalering? Noen som har erfaring med denne skjermen\oppløsningen?
 4. Hei, Har en familiemedlem som sier at det kanskje er på tide å bytte ut sitt 550D canon kamera. Prøver å forstå hva utbytte man får ved å oppgradere et slik kamera kontra en ny som er produsert i nyere tid. Det er snakk om å bytte det ut med en Canon EOS RP. Jeg har et tankesett om at man ikke magisk får bedre bilder av et nytt kamera, og at objektiver spiller en stor rolle på hvordan bilder blir. Noe som kan forklare på en enkel og grei måte hva forskjeller man vil oppleve ved å gå fra 550D til Canon EOS RP?
 5. Kan høres ut som temperatur problemer ja. Når du målte GPU & Cpu temperaturen, var dette etter du hadde spilt litt? Tenker du tar og kjører noe tungt (spill evt noe annet som krever mye kraft) og sjekker hva som står på max temperatur i HWmonitor etter 20-30 min.
 6. Kan ligge til at du også bør styre unna Western Digital harddisker da jeg har hatt 4 disker som har tatt kvelden, tror den som varte lengst holdt i 3 år før jeg måtte bytte den inn. Fikk heldigvis overført de fleste bildene/videoene når den viste tegn til problemer med mekanismer. Lagde noe tikkelyder og til tider forsvant fra diskoppsettet på pcen.
 7. Finnes det noe greie 10m kabler? Virker som de fleste dør ut etter 1-2 års bruk.
×
×
 • Create New...