Gå til innhold

shaizemaria

Medlemmer
 • Innlegg

  105
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

4 117 profilvisninger

shaizemaria sine prestasjoner

21

Nettsamfunnsomdømme

 1. Sikkert dumt spørsmål men du har plugget skjermen i skjermkortet og ikke i hovedkort? Aner ikke om denne har grafikk display innebygget. Jeg synst du skulle hatt godt nok utstyr til å kjøre noenlunde vetig fps.
 2. Hvis du skal følge utstyrslisten slavisk så oppfyller du ikke CPU kravet, med mindre AMD Ryzen 5 går under som tilsvarende Ryzen 7 i deres øyner. Litt mindre kjerner og hastighet på Ryzen 5 CPU. Sikkert mer en godt nok til oppgavene du skal utføre, men det må du nesten spørre de som kjenner til læreplanen og hvilken programmer dere skal bruke.
 3. Hva har han jobbet med tidligere? Går vel alltids an og bygge videre på noe man har kunskap om.
 4. Kunne du kanskje delt informasjon på dagens middag for ca 60 kr som skal holde til 4 personer.
 5. Grattis med godt kjøp
 6. Hvis man baserer seg på reviews som kom ut igår, så trekker denne cpuen veldig lite watt. En av de beste luftkjølerene på markedet skulle nok ikke ha noe problem å kjøle ned denne prosessoren.
 7. Så lang er det bare multicom som har lagt den ut på siden sin? https://www.multicom.no/amd-ryzen-7-7800x3d-am5/cat-p/c/p1003719253
 8. Registrerer bios at du har vifter tilkoblet cpu header? Og evt du kan se om viftene går rundt når du starter maskinen?
 9. Kan skrive under på at fagfolk bare sjekker det grunnleggende og egeninnsats er det som må til for å finne de værste gjemmestedene. Brukte branntetting skum eller fuge langs hele taket i garasjen. Etter dette har jeg ikke funne noe mus, er overraskende kor lite glipe disse gnagerne trenger for å komme seg inn.
 10. Mye av det samme her også. Alt må "godkjennes" av svigers før vi gjør en handling. Skal det kjøpes bil feks. Da kan man ikke velge noe selv før svigers har godkjent den. Jobbskifte, da må svigers godkjenne det. Bytte av lyspære.. Har lært å leve med det, men kan si at jeg reagerte i starten. Er forøvrig i midten av 30 årene, kanskje det er en teori som stemmer med den kommentaren over.
 11. Stillingstittel: Onsite support Sektor: Privat Sted: Vestland Erfaring: 4 år Arbeidsoppgaver: Drift & Brukerstøtte Utdanning: vgs Årsinntekt: 420 000
×
×
 • Opprett ny...