Jump to content

Switters

Medlemmer
 • Content Count

  992
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 :)

About Switters

 • Birthday 02/14/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13704 profile views
 1. Har koblet de med optisk til TV'en og da fungerer det flott med Samsungs fjernkontroll. Telefon kobler jeg til med Bluetooth. At visse formater ikke støttes er ikke noe issue for meg, da jeg ikke er filmfreak eller noe. Brukes også mye til musikk, og da var disse en mye bedre deal enn lydplanker i samme prisområde i alle fall. Som skrevet over må de kobles sammen med kabel. Den er lang nok til at mine står omtrent på hver side av en 75 tommer.
 2. Jeg vurderte også lydplanke når jeg byttet TV for ikke lenge siden, men etter diskusjoner endte jeg opp med disse, og angrer absolutt ikke. Mye og god lyd for lite penger synes jeg. Kjøp Argon Audio FORTE A5 Trådløs høyttaler - stereo | 6 år garanti (hifiklubben.no) Fungerer med Samsungs fjernkontroll også.
 3. Ikke så enkelt som at + tasten på tastaturet henger?😄
 4. CPU tenkte jeg at var kast uansett, en phenom x4 955🤣
 5. Noen som har en formening om hva man eventuelt kan ta for dette, eller om det er gibort... Strøkent Antec P180 gun metall kabinett, Fractal Design Newton R2 650w PSU, ASUS Radeon R9 270x DirectCUII Top. GPU ligger i originaleske. Har også alle ekstra modulære kablene til PSU. Noen som ser verdi her??
 6. Jeg bygde for mange år siden en maskin til svigers, den gang phenom x4 955 var the shit, så det er en stund siden. Dette ble bygget i et antec P180 i fargen gun-metal. Det har stått på samme stedet hele tiden og ser pent ut. Er dette noe som er attraktivt for noen idag og har en verdi?
 7. Jeg mener ikke at dette er de nye, de som er Neo QLED heter vel QN95 til slutt.
 8. Tusen takk du:)! Aner ikke hvorfor jeg ikke har fått treff på denne før? Eneste aberet er jo at den ikke er forventet inn før uti Mai en gang. Må sjekke litt med henne om hun har det travelt eller vil vente. SMT+WiFi6+dobbelt så stor SSD er jo lett verdt 500 kroner mindre:)
 9. Hei! Noen år siden jeg sist kjøpte laptop, men nå skal svigermor bytte ut den eldgamle digre stasjonære jeg bygget for lenge siden. Hun har selvsagt ikke høye krav, men måtte ha skjerm på 15,6" for at det skal bli stort nok synes hun. Hadde håpet å finne noe litt billigere egentlig, men klarer ikke å få meg til å kjøpe 2-kjernet i3 i 2021. Har derfor funnet denne ,som jeg synes er et greit kompromiss; HP 15S-EQ1423NO 15,6" BÆRBAR PC - Power.no Er det godt valg tror dere? Blir også en trådløs mus og ekstern HD for lagring av bilder fra gammel maskin.
 10. Jeg har s20 fe 5g og er meeeget fornøyd med batteriet. Har ikke noe eksakt tid på det, men jeg har 120hz aktivert og bruker den nok 2 dager i alle fall før jeg lader. Har ikke den aller tyngste bruken dog.
 11. Jeg endte opp med et Netgear Orbi RBK 753. Da blir router stående i ene enden av huset nede, den ene satelitten i andre enden nede, og den siste i stua oppe som er midt i huset. Da får jeg brukt kabel fra både router og satelitt til begge TVer i huset også. Greit, de er dyre, men alle tester jeg ser sier at de er kraftige og har god dekning.
 12. Ikke noe spesielt bruk nei, ønsker bare raskt og stabilt trådløst nett i hele huset og mest mulig av uteområdet. Og av den grunn også mest mulig plug&play. Ser for meg 1 router og 2 satelitter. Blir jo en del enheter etterhvert så jeg tenker å gå for WiFi 6 når jeg først gjør det.
 13. Hva kan du anbefale av deres løsning som er "tilsvarende" de jeg har tittet på?
 14. Hei! Får i nærmeste fremtid fiber i huset, og går da fra kobberlinje med maks 3mbit ned og 0,5mbit opp til 500/500, så et skal bli godt kan du si:) Tenkte da i samme slengen å oppgradere fra den medfølgende routeren til en MESH-løsning. Huset er på 230m2 og håper også å få bedre dekning oppe i garasjen blant annet. Pr idag har jeg sett mest på Netgears Orbi RBK753, da disse har kommet godt ut av det og skal tilby nettopp god rekkevidde. Men er de såpass mye bedre enn f.eks. de ulike Deco-seriene som man får for 3-4k? Eller eventuelle andre forslag dere måtte ha:)
×
×
 • Create New...