Jump to content

Switters

Medlemmer
 • Content Count

  1000
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

66 :)

About Switters

 • Birthday 02/14/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14180 profile views
 1. Ingen andre som har kommentert den andre varianten av sveiseblind ennå?? Skuffende🤪
 2. Dette har vært fremme i mediene mener jeg. Hvis man tar hovedsikringen, mister de kontakt med måleren, og den vil da estimere et forbruk. Dette SKAL rette seg når det igjen er kontakt, eventuelt på neste avregning. Bruttern hadde samme. Et jevnt forbruk de timene netteier hadde koblet ut strømmen.
 3. På Rudskogen kan du både få sitte på i grom Porsche, eller kjøre selv i litt mindre grom Porsche. De har også veldig bra gokart-kjøring der.
 4. Null problemer her også🙂
 5. Solgte nettopp en NEC MulitSync 2080UXi skjerm også. Denne var jo virkelig the shit i sin tid, men det er leeeenge siden. Kjøper skulle bruke den til DOS-gaming, og da vil man jo gjerne ha litt eldre utstyr. Jeg heier på alle sånne:)
 6. For info kan jeg fortelle at jeg fikk solgt dette ganske enkelt. Men selvsagt er det gammelt når det kommer til en del løsninger. Det ble solgt til en som skulle bygge retro-PC med komponenter fra 2006. Ble faktisk kvitt all den andre innmaten i denne gamle PCen også. Tydeligvis en del som både oppgraderer gamle maskiner, og også bygger en del retro. Passer meg fint, for jeg liker IKKE å kaste fullt fungerende ting bare fordi jeg ikke har bruk for det lenger:)
 7. Dette var et feil i appen rett og slett. Mailet med Talkmore om det. Rettet nå.
 8. Vi har et familieabb hos Talkmore. Nå jeg sjekker "endre datamengde" kan jeg velge ubegrenset data for 609,- for 3 stk totalt. 80GB koster på sin side 1119,- På Talkmore.no er det en heeeelt annen pris også, men der er jeg jo ikke innlogget heller...Flere som ser det samme? Fristende å se hva som skjer hvis jeg trykker..
 9. Har koblet de med optisk til TV'en og da fungerer det flott med Samsungs fjernkontroll. Telefon kobler jeg til med Bluetooth. At visse formater ikke støttes er ikke noe issue for meg, da jeg ikke er filmfreak eller noe. Brukes også mye til musikk, og da var disse en mye bedre deal enn lydplanker i samme prisområde i alle fall. Som skrevet over må de kobles sammen med kabel. Den er lang nok til at mine står omtrent på hver side av en 75 tommer.
 10. Jeg vurderte også lydplanke når jeg byttet TV for ikke lenge siden, men etter diskusjoner endte jeg opp med disse, og angrer absolutt ikke. Mye og god lyd for lite penger synes jeg. Kjøp Argon Audio FORTE A5 Trådløs høyttaler - stereo | 6 år garanti (hifiklubben.no) Fungerer med Samsungs fjernkontroll også.
 11. Ikke så enkelt som at + tasten på tastaturet henger?😄
 12. CPU tenkte jeg at var kast uansett, en phenom x4 955🤣
 13. Noen som har en formening om hva man eventuelt kan ta for dette, eller om det er gibort... Strøkent Antec P180 gun metall kabinett, Fractal Design Newton R2 650w PSU, ASUS Radeon R9 270x DirectCUII Top. GPU ligger i originaleske. Har også alle ekstra modulære kablene til PSU. Noen som ser verdi her??
 14. Jeg bygde for mange år siden en maskin til svigers, den gang phenom x4 955 var the shit, så det er en stund siden. Dette ble bygget i et antec P180 i fargen gun-metal. Det har stått på samme stedet hele tiden og ser pent ut. Er dette noe som er attraktivt for noen idag og har en verdi?
 15. Jeg mener ikke at dette er de nye, de som er Neo QLED heter vel QN95 til slutt.
×
×
 • Create New...