Gå til innhold

stronk

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 211 profilvisninger

stronk sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mener altså at man bor i Norge og primært er på jobb i Norge men likevel har lov til noen dager her og noen dager der.
  2. Er det noen her som vet om det er noenlunde vanlig at arbeidsgivere tillater sporadisk hjemmekontor i utlandet? Vi fikk felles beskjed i dag om at dette ikke er tillatt. Dette pga skatteregler.
  3. Kan vel se ut som vinningen går opp i spinningen. De for meg lett tilgjengelig fond med lavest forvaltningskostnader har etisk filter. Og differanse i forventet avkastning trolig minimal. Så blir nok å holde pengene i DNB. Jeg tenker på typ dette https://www.dnb.no/om-oss/barekraft/barekraftig-finans/ansvarlige-investeringer/eksklusjoner. Selvfølgelig en del på listen som ikke er bra, men mye som sikkert ikke er bra i andre selskaper også, så anså ikke et behov for å kategorisk utelukke selskaper som driver med f.eks. pornografi/tobakk/kull osv.
  4. Så vidt jeg forstår har de mest populære globale indeksfondene folk kjøper i Norge en form for «etisk filter» e.l. Noen som kan anbefale et globalt indeksfond uten noen form for slikt?
  5. stronk

    Fotfulgt og truet

    edit: sletter innholdet da jeg er redd for at det kan bli gjenkjent. håper det er forståelse for det.
  6. LG OLED55CS6LA Til 10 990,- er det et greit kjøp? Ser den aldri har vært så billig før? Jeg bruker for så vidt ikke TV mye på sommeren, like greit å vente noen mnd, eller lite sannsynlig å finne et bedre kjøp? Hvor lenge kan jeg forvente at en slik TV varer?
  7. google ga meg inkonsistente svar på dette si en kobler seg på wifi hos f eks en venn og bruker det noen timer på smarttelefon i hvilken grad kan vennen som eier av ruteren i ettertid finne ut av alt du har gjort på nettet i den perioden? netthistorikk, appbruk, chatting osv? hvis bruksinfo lagres hvor lenge lagres det? si vennen har en helt standard ruter og ikke noe fancy utstyr osv
×
×
  • Opprett ny...