Jump to content

HawP

Medlemmer
 • Content Count

  1033
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 :)

Recent Profile Visitors

7141 profile views
 1. Usikker på hvor mye nytte f@h gjør seg av et høyt antall kjerner/tråder i en slot nå for tida, men da er det jo alltids muligheten til å sette opp flere slots med x antall kjerner/tråder hver. Jeg folder nå på en 3800X med 12 "logiske kjerner" (aka. tråder), og ppd oppgitt i fahcontrol ligger typisk mellom 160k-200k avhengig av prosjekt, og har siste tida ikke hatt problemer med å få jobber til den (kjører nå med client-type = advanced).
 2. Nyttig det også, siden noen nye Covid-19 simuleringer er kun for CPU (i alle fall i første omgang). Så de er avhengig av at noen folder på CPU også 😀
 3. Det går framover 😀 (hentet fra https://foldingathome.org/2020/03/30/covid-19-free-energy-calculations/ )
 4. Ja, enten der eller på den enkelte slot hvis du ikke vil at alle slots skal være av samme "type" (rediger slot, nederst finnes "extra slot options")
 5. <!-- HTTP Server --> <allow v='127.0.0.1 x.x.x.x'/> Og sikkert en fordel i første omgang å først fjerne evt. password fra både config.xml og klienten, og evt. heller sette det når du får forbindelsen i gang. I config.xml er det i så fall passordet under <!-- Remote Command Server --> Og port 36330 må være åpen på remote maskin ...
 6. Det er mulig å kjøre FAHControl på en annen pc og kople til serveren for å styre den (pause av/på, endre instillinger osv.)
 7. Ut i fra "server status" oversikten ser det jo ut som at det er samme servere for "vanlig" som for beta.
 8. Beta er mest forskningsmessig, og har egentlig lite med hvor bra serverne fungerer eller hvor lett det er å motta/sende en WU. Det er grovt sett, slik jeg forstår det, WU'er forskerne ikke er helt sikre på om vil "fungere" forskningsmessig eller at de tester ut nye algoritmer e.l. Tror jeg.
 9. Det er ikke nødvendigvis en feil/et problem, det kan bare bety at serveren som ga ut jobben også tar den i mot.
 10. Assign rate er antall jobber delt ut pr. time (antakelig snitt over 24t). Status (assign/accepter/down) gjetter jeg er antall work/collection servere assignment-serverne har/får kontakt med og hvor mange av disse som deler ut (assign; og kanskje også tar i mot), bare tar i mot (accept) eller er offline (down).
 11. Oj, på prosjektet cpu'en jobber med nå (13871), med 90% fullført, så beregner FAHControl over 500000 ppd. Er slike tall (relativt) vanlig for cpu nå, eller er dette et av "ekstrem-tilfellene" ? Folder i en qemu/kvm vm (pga. software inkompabilitet) med 12 (virtuelle) kjerner på en Ryzen 3800X (men ikke 24/7). Edit: Var antakelig et "ekstrem-tilfelle" det, ja. Neste prosjekt (14344) beregner den ca. 180000 etter 7%
 12. Fin guide. Ble forresten nysgjerrig og testet litt nå, og klienten godtar ikke ugyldige navn som "option name" fant jeg ut, så dersom en skriver feil navn så får en melding om "Option '<navnet en skrev>' does not exist" når en trykker Lagre/Save. Så det med å verifisere i loggen er da egentlig unødvendig.
 13. FAHControl -> Configure -> Expert, under extra client options legg til client-type med verdi beta, slik at client-type da står i "Name"-kolonnen og beta i "Value"-kolonnen. Ble det riktig, vil klienten skrive ny config og i loggen vil du da finne en linje med 08:21:46: <client-type v='beta'/> Kan forresten også virke som at det finnes en del beta-jobber for CPU for øyeblikket. Har nå hittil fått tre på rappen.
 14. Nei, egentlig ikke så pussig. En jobb (WU) er tilpasset/laget for enten GPU eller CPU. Så en GPU-jobb må derfor kjøres på GPU og CPU-jobb på CPU. Og det er for tida mangel på CPU-jobber siden så mange fler bidrar nå, så CPU-jobbene "tømmes" veldig raskt. Evt. så får ikke CPU jobb fordi serverne til F@H av og til sliter litt.
 15. Ser ut til å være en ferdig oppsatt vmware (esxi/vsphere) virtuell maskin med fah-klienten ferdig installert. Mest sannsynlig beregnet på "enterprise" med esxi/vsphere servere som ønsker å bidra. Mao. ikke så veldig annerledes "resultat" enn å sette opp en vm selv, slipper bare arbeidet med å gjøre det (men er jo da selvfølgelig begrenset til vmware sin "plattform").
×
×
 • Create New...