Jump to content

Enmannpaa27

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Sikkert et teit scenario å komme med, men jeg har dessverre ingen andre å «sparre» med. Jeg er singel og ingen venner her jeg bor. Problemet mitt er at jeg har en mor, som bor ilag med far, mor har 50% sjanse for å bli lam i nærmeste fremtid. Far er også dårlig form. Ingen andre som kan bistå dem utenom meg. Dillemmaet mitt er at jeg er ensom her jeg bor, ingen venner og vanskelig å bli kjent med noen nye, som jeg ikke allerede vet hvem er, liten plass. Men jeg synes det å flytte unna foreldre, slik at jeg ikke har mulighet til å stikke innom dem en tilfeldig kveld i ukedagene er noe sårt mtp deres helse/eventuelle helse. De sier selvsagt at jeg må gjøre det som er best for meg, men det sier dem jo selvsagt uansett, fordi de er gode foreldre. Så derfor poster jeg dette her, for å høre deres synspunkter..
 2. Wow….. For en type… Morsomt at en så fremragende mann som deg har tid og ork til å svare en middelmådig nyutdanna, takk for gode innspill og takk for deg
 3. 27 år 800.000kr fordelt på fond/sparekonto (oppsparte midler) inntekt per dags dato: 650.000kr Gjeld: 280kr studielån utgifter: ca 15k bachelorgrad eier ikke bolig enda
 4. Vet at det er et utrolig teit spørsmål, men jeg lurer på hva dere anser som det beste valget, jeg er nemlig helt blank. 1. søke seg jobb til barneverntjenesten, ok spennende, lønn 450k i året. 2. jobbe medlever, altså 10 døgn i måneden, ganske kjedelig, 600k
 5. 1. gå arbeidsledig å smoothe på oppsparte midler og vente til man får drømmejobben 2. takke ja til en jobb hvor du får 600.000kr som du hater sånn 8/10?
 6. Hei. Jeg har fått et jobbtilbud 100% fast. Har nå funnet ut at pga geografisk plassering er ikke dette en plass jeg blir værende mer litt over ett år, men siden dette er det eneste tilbudet jeg har akkurat nå så velger jeg å begynne der. Jeg lurer på hva min leder vil tenke da jeg sier opp etter fks 14mnd? Jeg kommer til å si at det er pga savn av familie og at jeg vil vær nær de pga alderdom. Tror du dette er noe lederen vil støtte og ville stille som referent? Skal sies at jeg er svært dyktig i jobben.
 7. Hei. jeg har vært til intervju og fikk vite at mine referanser er kontaktet - det var positivt for begge sider. På selve intervjuet ble jeg forespurt om referanse fra nåværende arbeidsgiver, noe jeg avslo grunnet stor søkermasse og liten sjanse for å få jobben. Det jeg nå undrer meg om er om jeg får telefon fra ny arbeidsgiver der de tilbyr meg stillingen, mot at de får kontakte nåværende arbeidsplass? Dette høres litt amatør ut for meg, men hva tenker dere? Går fint å gi referanse, men pga noen småting er det noe jeg helst vil unngå.
 8. Hei, takk for svar folkens. nåværende jobb har jeg vært i kun 11mnd og er ikke relevant ift de to referansene som jeg har oppgitt er. Der har jeg også vært over lengre tid og mer «prestisjefylte» arbeidsgivere. Nå er jeg spent på om intervjuer ringer tilbake ila uken og forteller nettopp det - at jeg er aktuell men de vil kreve referanse fra nåværende arbeidsgiver….
 9. De to jeg oppga kunne hun selvsagt kontakte? Det var spørsmålet på min nåværende arbeidsplass jeg måtte beklage å si nei til
 10. Det glemte jeg å ta opp - anså det som uaktuelt grunnet arbeidets art. Fikk heller ikke spørsmål fra hen.
 11. Hei. jeg har en bachelor i et «strengt» fag der offentlige jobber trumfer. jeg har søkt på en stilling i kommunen og stilte opp med 2 offentlige referanser (begge har en øvre posisjon ift min stilling). intervjuet jeg var på gikk veldig bra etter min tolkning. På slutten av intervjuet sier intervjuer «hos oss er det på en måte et kriterie å skaffe inn din nåværende referanse for å bli så godt kjent med deg som mulig». Jeg var klar over fra start at jeg ikke ønsker dette da det kunne ødelegge for meg videre i nåværende jobb og forklarte dette i ro og make. Det ble noe stille og hun følger opp med spørsmålet: «er dine nedskrevene referanser klar til å bli ringt?». fikk også spørsmål om vikariat var av interesse, eller kun fast. Jeg sa at for begges deler at det kunne være greit å starte i et vikariat. (Jeg har ikke jobbet i denne type stilling før, kun praktikant). hva tenker dere? Har jeg sjans? Har dere erfaringer?
 12. Hei:) Er en familie som svært sjeldent snakker om vanskelige ting, hvorfor er jeg usikker på…. Men ja, vi har snakket om det. De sier at jeg må flytte dit jeg vil og de ønsker at jeg skal trives, noe de per dags dato ser at jeg ikke gjør. Men jeg ser på de, spesielt mamma at hun ikke mener det hun sier. Jeg har hatt en drastisk endret atferd på flere plan etter jeg flyttet hit. Jeg frykter bare at hvis jeg flytter noen timer unna, så vil samvittigheten komme snikende ganske raskt. Jeg har dessverre heller ikke hjerte til å bo unna de hvis en av de skulle bli virkelig dårlige.. Skal faktisk til psykolog for å få snakket om det, for dette tankekjøret skaper tåke i hodet. mulig jeg snakker i mot meg selv her, isåfall så beklager jeg for det.
×
×
 • Create New...