Jump to content

nyansattnr5

Medlemmer
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 :)

Recent Profile Visitors

1737 profile views
 1. Jeg er skeptisk til hvor lenge denne har vært ikke-utsolgt nå. Jeg gir det 5% sannsynlighet for at jeg får konsollen i løpet av november.
 2. Kan du utydpe grunnlaget for dette? Hvor mange datapunkter har du? Har lurt en god stund på hva senior consultant, junior manager og senior manager kan forvente å tjene
 3. Jeg ligger på 900k etter 18 måneders jobberfaring. Jobber ikke overtid. Med 200t overtid hadde jeg passert 1 million. Styr unna big 4. Jeg jobbet i et av dem som student, men sa opp stillingen før jeg ble ferdig. Du kommer ikke til å lære noe som er særlig relevant for å starte egen bedrift. Det du får, er lisens til å kle deg i dress og en jobb som mange tror er bedre betalt enn den er. Du får kanskje litt draget hvis du er mann
 4. Ganske sikker på @Nonorium har rett. Reverser APIet så mye du vil. https://en.wikipedia.org/wiki/Google_LLC_v._Oracle_America,_Inc.
 5. Ut fra det jeg leser i denne artikkelen, hadde man vært trygg om man brukte 2FA med kodegeneratorapp i stedet for SMS.
 6. Det korte svaret er ja, og det litt lengre svaret er Japan, Vest-Tyskland, Taiwan og Sør-Korea.
 7. Kan ta litt tid ja. Hvis passordet har 20 tegn og AES-256, og Kripos bruker store deler av planetens ressurser kun på å låse opp telefonen din, så tar det bare noen få millioner milliarder år.
 8. Jeg fant denne krabaten i ny leilighet. Den var kanskje 2 mm lang. Er det noen som ser hvilken art det er?
 9. Jeg synes det er bra. @jævligflink har en blodtørst i forhandlingene som gjør at han sikkert krysser en million innen fem år. Alle vi andre tjener på at han selger seg dyrt.
 10. Det er veeeeeldig mye vanskeligere å bli ansatt i Google eller Facebook enn noe norsk konsulentselskap IT-selskap. E.g. i Facebook-intervju må du forvente å løse to Leetcode hard på til sammen 40 minutter. https://leetcode.com/problemset/all/?difficulty=HARD
 11. Gikk indøk. Første faste stillingen kom 22 måneder før studiene endte. Jeg sa opp den jobben 8 måneder før studiene endte og tok en ny jobb med 275k mer i lønn.
 12. Jeg er posterboy for arbeidsgiveren min til kunden jeg jobber for. Jeg tilfører større verdi enn beløpet jeg fakturerer. Dessuten fakturerer jeg også usedvanlig mye; etter 10 måneder ble timeprisen min oppgradert til 8+ års erfaring. Nå har støvet lagt seg etter budkrigen, og jeg endte med å bli værende, selv om valget ble meget vanskelig. 150k lønnsøkning siden mai. 680k + bonus. Blir mest sannsynlig litt over 900k for dette året. Banken legger til grunn at det er 880k. Der var en tredje budgiver. De var innstilt på å overby 810k, men de kastet kortene og avlyste siste intervju når arbeidsgiver økte til 880k.
 13. Joda, vet hva gehør er. Matsemann sa at planene mine grenset til det tonedøve, men det var de altså ikke 😎
×
×
 • Create New...