Jump to content

nyansattnr5

Medlemmer
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Recent Profile Visitors

866 profile views
 1. Lurer på om det er meg du snakker om. Jeg endte faktisk over 700k, og det var ikke i Oslo. Jeg forhandlet ikke med det firmaet som ga meg tilbudet, men jeg fortalte dem tørt at det var 8 konkurrende tilbud.
 2. Gikk ikke kyb, men kan svare på kybbernes vegne. Sopra Steria og DNV GL Webutvikling i Sopra Steria og embedded i DNV GL. Lettere enn å trykke ut en kabel 2016-2019 Kybbere som faktisk har begynt i skikkelige kybjobber, ser jeg sjelden. De har til felles at de synes diffligninger er bedre enn sex. \thread
 3. "Middelmådig" blir vel det som er nærme medianen, uavhengig av om det er litt mer eller litt mindre. 100 000 kr i året er under medianen, men jeg synes man tar i litt hardt når man kaller en slik lønn "middelmådig".
 4. Ja, jeg får bøttevis med dem hver eneste dag. Rekrutterere er gal etter masteren min i religionshistorie og mine tre års erfaring som offentlig byråkrat.
 5. Studerer du ymse statistikker fra linjeforeningene finner du sikkert ut at Indøk kommer best ut, men ikke se på din fremtidige lønn som en funksjon av hvilken utdanning du tar. Sjekk her for tall for Indøk https://bindeleddet.no/documents Legg merke til at mange nyutdannede oppgir at de jobber mye. For subjektivt til at jeg kan gi deg råd. Indøk hadde ikke noe dårlig miljø sist gang jeg sjekket. "Alle" norske masterprogram i økonomi- og teknologistudier har utvekslingsmuligheter. Igjen, dette er mer avhengig av deg selv og hva du vil enn hva universitetet prøver å legge til rette for. Indøk ved NTNU har en formell avtale med MIT av noe slag. Jeg observer også at flere av medstudentene mine tok et semester ved Harvard Business School. Still gjerne konkrete spørsmål, så kan jeg kanskje svare på noe.
 6. Internships i McKinsey, Bain & Company, BCG, Google, Palantir eller techgigant utenfor Norge Utveksling til Ivy League, Caltech, Cambridge eller MIT Høye plasseringer i fagkonkurranser og individuelle utmerkelser i de emnene der det er mulig
 7. Hagens troverdighet har vært 0 for Politiet veldig lenge nå. Det de mangler, er faktiske beviser som kan få ham dømt, eller i det aller minste varetektsfengslet.
 8. Jeg tror ikke Politiet ville "gått ut til media" med den antatte identiteten til liket, men jeg regner med at mediene hadde visst det likevel, og de hadde lekket ryktene.
 9. Jeg antar at mediene hadde visst om det hvis det var henne.
 10. Fire eller færre femmere, bortsett fra gym, vil jeg kalle bra.
 11. Jeg vil påstå at Monero-nettverket faller inn under kategorien "godt kryptert nettverk". Gjennomsnittlig blokktid er 2 minutter, så det går ikke så fryktelig tregt å kommunisere. En telefon hadde jeg vært langt mer skeptisk til. Gjerningsmennene må avsløre den geografiske plasseringen sin på det tidspunktet de ringer. Jeg ser ingen grunn til å ta den risikoen hvis man ikke må. Jeg tenkte på hvordan Monero kunne brukes til denne typen forbrytelser lenge før Tom Hagen-saken. De har gjort nesten alt slik jeg selv ville gjort det. En av tingene jeg ville gjort annerledes, er å invitere til tekstkommunikasjon på Monero-blokkjeden i stedet for forhåndsbestemte koder på Bitcoin-blokkjeden.
 12. Slik ser min ut. Funket knall mens jeg fremdeles søkte jobber.
 13. Ja, alle kan "bruke det", men både AWS og Azure, og mest sannsynlig GCP også, har et innviklet økosystem med features som man ikke forstår på et blunk. Det siste eksempelet fra jobb, er at jeg ville ha en microservice som kjører en oppgave én gang i døgnet. OK, man kan spinne opp en linuxserver med cronjob, men det er ikke optimalt å opprette en server som skal sove mesteparten av døgnet. Hva slags alternativ har man? Azure Functions. Greit, høres bra ut, høres smidig ut, men hvordan forholder jeg meg til en Azure-feature i mitt lokale dev-miljø? Aha, jeg kan installere Azure Functions Core Tools. Men hvordan integrerer jeg det i docker-compose-prosjektet mitt? Hvordan kan jeg bygge pipeline via Azure DevOps tools som oppdaterer Azure Functions sammen med selve kodebasen min? Osv.
 14. Hvis du virkelig vil finne ut dette, kan du bitte tennnene sammen og slå opp Mnemonic og Watchcom sine ansatte på skattelistene.
×
×
 • Create New...