Gå til innhold

Nykur

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nykur sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, det skal standard fotlist til slutt. Planen var å føre ut en kabel fra stikket og legge den pent på lista og inn i den nye veggen. Ser fra første svar i denne tråden at alternativet kan være å bytte til enkelt innfelt stikk med lavtbyggende støpsel. Har nok glippe mellom vegg og gulv til at jeg kan føre kabelen rett ned fra stikket og føre den under veggen til mål. Så kan jeg bare file et fint spor i listen som kabelen kan ligge bak. Forsøkte også å føre ned kabel fra veggboksen for å se om det var hult under noe det var. Så alternativet ditt med å føre kabelen ned i veggen kan fungere. Usikker på om jeg tør å ta sjansen.
  2. Hei Jeg har nylig montert garderobeløsning på soverommet og dem endte naturligvis opp med å ikke gå fra vegg til vegg. Har derfor bygget vegg på hver side i forlengelse for at det skal se pent ut. I skapene er det lys og trenger derfor et stikk på innsiden av de falske veggene. Problemet er å hente ut strøm fra en innfelt kontakt som er nærmeste kilde for strøm. Jeg er ikke avhengig av dette stikket der det står i dag, så overgang til f.eks blindelokk med kabelføring kan være en mulighet. Jeg forsøkte å ta bort er hjørne fra stikket for å se om jeg klarte å føre ut en kabel, men det ble for trangt. Noen som har forslag til pen løsning? Se bilder.
  3. Ø funker helt fint på en annen maskin med dette tastaturet. Problemet oppstår kun på den maskinen jeg sitter på nå og har testet med 3 tastatur.
  4. Hei Trodde i lang tid at tastaturet mitt på jobb var ødelagt, så valgte i dag å ta med mitt tastatur hjemmefra. Problemet er at alle taster fungerer som normalt, bortsett fra bokstaven Ø. Den knappen må jeg longpresse for at den skal gjøre noe. Det merkelige er at i login så fungerer tasten som normalt. Har forsøkt å skru av filter keys og all form for assistanse for typing i Windows 10. Har også eliminert alle program utenom de mest essensielle, en teori var at en program hijacka den knappen til noe annet. Noen som har vært borti dette før og eventuelt har en løsning jeg kan prøve?
×
×
  • Opprett ny...