Jump to content

sungun

Medlemmer
 • Content Count

  951
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

956 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

11339 profile views
 1. Er vel bare juniorer som leies ut for 1400? En senior/sjefskonsulent er jo fort 2500 og oppover hos oss i hvertfall (et fåtall av kundene som faktisk betaler dette). Da er det ikke noe problem å gi rabatt på en rammeavtale. Noen juniorer kan gjerne gå i null (får erfaring) hvis man også får inn seniorer til samme kunde.
 2. Det forstår alle. Men den praksisen det refereres til her, med villedende og konstruerte falske tilbud, er uærlig.
 3. Å olje eller vokse ei plate er enkelt og fort gjort. Kjøp en liten boks Osmo hardvoksolje i foretrukken farge hos ditt lokale byggvarehus.
 4. Takk for svar alle sammen, setter pris på hjelpen! Hvis jeg forsår det rett: Jeg bruker docken som Milhouse linker til. Kobler mus og tastatur rett i skjerm, usb hub kabel + HDMI fra skjerm til dock, usb-c fra dock til laptop, og en vanlig usb fra dock til stasjonær? Da er det kun usb-c som kobles til laptop. Eller må HDMI gå utenom dock og rett til laptop?
 5. Hei. Jeg trenger litt veiledning ift til oppsett/kobling av PC, Skjerm og Bærbar. Hva er den beste fremgangsmåten for å koble bærbar (HP Elitebook) til skjerm (Samsung G9) når jeg skal benytte tastatur og mus fra stasjonær PC? Ønsker en enkel plug-and-play løsning, som lar meg med minst mulig steg bytte mellom PC og bærbar, samt bruke samme stasjonære enheter på begge. Kabler, dock, switcher, splittere, USB A/C/3, HDMI, DP?? Kom gjerne med konkrete produktabefalinger. Takk
 6. I beste fall vil du kunne bygge styrke, redusere fett og "stramme opp". Du vil ikke klare å bygge verken skuldre eller rumpe. Start i riktig ende og sett realistiske mål. Tren hele kroppen, gjerne med base-øvelser. Hvor mye du kan trene, avhenger kun av deg og dine ambisjoner. Du kan fint trene og/eller være aktiv hver dag. Ikke noe problem med styrke 2-3 ganger pr uke + kardio 2-3 ganger pr uke. Kombinert med et fornuftig kosthold, så vil du se resultater. For å komme noe vei må du øke motstanden underveis. Prøv å øke vekt eller repetisjoner på hver styrketrening og distanse eller fart på hver kardio-økt. Bonus-tips: meld deg på et løp, f.eks en 5km eller 10km neste sommer, så har du noe å trene mot.
 7. Er ikke vanskeligere enn at fossile biler fortsatt er bedre på rekkevidde og pris. For å få folk over på elbil, så må det fortsatt gis insentiver for å kompensere for ulempene ved elbil, til de ulempene er mitigert. Elbilforeningen, som interesseorganisasjonen de er, kritiserer kutt i insentivene i statsbudsjettet. Veldig mange er fornøyd med elbilen sin, uavhengig av dette statsbudsjettet. Elbiler er fortsatt bra, og definitivt mye bedre enn de var. Men altså fortsatt ikke gode nok for å overbevise alle (hovedsakelig pga rekkevidde og pris).
 8. Jeg har tatt steget fra olje til IT, uten å ha noe formell utdanning. Hvis du vil jobbe som prosjektleder, ville jeg heller satset på sertifiseringer innen Prince2 / Prince2 Agile, SCRUM, MSP, ITIL, arkitektur, sikkerhet, Cloud/Azure, DevOps osv. Det er ikke forventet at en prosjektleder skal kunne programmere, men det er jo selvfølgelig en stor fordel med den kompetansen.
 9. Hei. Jeg trenger noen nye brune skinnsko (type Oxford?), til bruk i ny jobb. Hva anbefaler dere når kriteriene er høyest mulig kvalitet og komfort, gjerne under 2000kr og helst uten mønster, spenner og annet dill? Setter stor pris på hjelp!
 10. Hei. Er det noen som kan uttale seg om lønnsnivået og etterspørsel for prosjektledere i denne bransjen?
 11. Jeg har aldri drevet med skatteunndragelse, og kjenner heller ingen i min omgangskrets som har gjort det. Forventer selvfølgelig det samme av de folkevalgte, uansett parti og livssyn. Timingen til Aftenposten er kanskje ikke tilfeldig, men det endrer jo ingen ting. Å unnskylde dette med at andre også snyter på skatten, vitner om dårlig moral. Typisk kristne 😛
 12. Tilsett ett glass rødvin sammen med tomatene
×
×
 • Create New...