Jump to content

sungun

Medlemmer
 • Content Count

  921
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

948 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

9961 profile views
 1. Helt enig. Jeg svarte vel mer på tittelen til posten. Det har kommet frem mye rart i løpet av denne kampanjen, men jeg håper og tror at folk flest, svart som hvit, er enig om at likebehandling og likeverd er målet.
 2. Svarte har i stor grad opplevd urett siden de ble fraktet over i slaveskip. Black lives matter betyr ikke at andre liv betyr mindre, de prøver bare å komme seg opp på samme nivå. Black lives matter betyr at politi og andre må se samme verdi i ett svart liv som i ett hvitt liv. Svarte liv betyr (også) noe! White/blue/all lives matter prøver å ta fokus bort fra denne kampen for like rettigheter og lik behandling. Idiotisk da de hvite stort sett har hatt alle privilegier siden de slaktet de infødte amerikanerene og hentet svarte afrikanere som slaver. Man kan da spekulere i om dette er fordi enkelte ønsker å holde svarte undertrykte.
 3. Du bruker de feil. De skal monteres med egnet verktøy, en pistol som trekker i skruen uten å skru. Når de skal fjernes, brekker man av hoded/flensen med et flatt skrujern og dytter inn resten. Da sitter man igjen med et ø5mm hull som lett kan sparkles.
 4. Jeg ville tatt den praten først som sist, du har ikke noe å tjene på å vente. Lykke til og god bedring!
 5. Siden ikke det er noen andre som har delt sykdomsforløpet sitt her, kan jeg komme med min anekdote (kanskje noen finner det interessant): Jeg ble smittet på skiferie i Østerrike, antageligvis på afterski, for ca 16-17 dager siden. Symptomene dukket opp etter 2-3 dager. Ble testet rett før nye retningslinjer kom. Det begynte med forkjølelse (tett nese, nysing og hoste) og en voldsom hodepine. Deretter fulgte høy feber og smerter i kroppen, som ved influensa. Feber varte 2 dager. Jeg ble fort anpusten og det var stramt i brystet. Kjente kiling i lungene. Smak- og luktesans forsvant. Etter dette har det jeg vært helt utmattet og tom for energi, samt veldig kvalm. De siste dagene har også fordøyelsen vært påvirket, med både løs mage, misfarget avføring og refluks. En bukett av artige symptomer altså. Etter to ukers sykdom begynner jeg å bli bedre, men fremdeles utmattet og til dels kvalm. Er nok et par dager til jeg kan erklæres frisk. Det har vært slitsomt, men ikke værre enn en forkjølelse, etterfulgt av en influensa, etterfulgt av omgangssyke. Kan dog forstå at dette rammer eldre og syke hardt. Jeg er i midten av 30-årene, uten eksisterende helseplager og har nok hatt det som klassifiseres som et mildt tilfelle. Samboer fikk det samtidig og har hatt tilsvarande forløp. Mine to barn i barneskole-alder hadde to dager med hodepine og en dag med oppkast, de er ikke testet men antatt smittet. Noe av det verste har vært isolering, gleder meg helt sykt til å kunne forlate huset og ta en tur i skogen om en ukes tid! Edit:
 6. Lang pinne som først stryker over mandler/svelg, deretter føres den langt opp i nesa og roter rundt i 10 sek. Meget ubehagelig, men fort unnagjort.
 7. Bare å bla seg gjennom kommentarene på nettavisene nå, blir ikke akkurat stolt av å være norsk.. All honør til denne gamlingen som overmannet terroristen, helt rått! Eid Mubarak til alle muslimer, håper det blir en god og fredelig feiring!
 8. Prøv klokkeriet på facebook, de kan garantert hjelpe deg.
 9. Nei. Men sannsynligheten for at man skal bli rammet av noe er så forsvinnede liten at man burde være mer bekymret for å bli truffet av lynet. Og om det så hadde vært en overhengende fare, så ville man gitt opp hvis man sluttet å samles, eller sluttet å feire friheten og demokratiet. At politiet er paranoide og forbereder seg er en selvfølge, da det finnes noen få gærninger der ute som absolutt burde stoppes. Så slapp av, det går nok bra.
 10. Er det på tide å slutte å være paranoid?
 11. Jeg har ikke sett noen tesla-eiere som dømmer denne bilen "nord og ned". De fleste jeg har pratet med syns bilen er fin den, bare ikke så veldig spennende.. Og hva så om noen foretrekker teslaen sin, det er bare en jævla bil.. Finner det herlig ironisk at du først anklager "tesla-menigheten" for å snakke ned audi, for deretter å rable i vei om hvor fæl skjermen til tesla er. Igjen, det er bare en jævla bil. Slapp av..
 12. Hva med ytelse, ladenettverk, ui, plass, pris på utstyr og tilgjengelighet? Komfort, utseende og opplevd interiørkvalitet er høyst subjektivt. Sikkerhet og teknologi tviler jeg de ligger langt foran på. Service apparatet kommer seg, tesla har faktisk ikke holdt på like lenge som audi. Min opplevelse med service apparatet har vært knirkefritt (akkurat som bilen). Når det er sagt, så er e-tron en fin bil. Har hatt audi før og kan godt ha det igjen, men det frister ikke å bytte teslaen mot akkurat denne..
×
×
 • Create New...