Jump to content

sungun

Medlemmer
 • Content Count

  939
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

987 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

10721 profile views
 1. Jeg har aldri drevet med skatteunndragelse, og kjenner heller ingen i min omgangskrets som har gjort det. Forventer selvfølgelig det samme av de folkevalgte, uansett parti og livssyn. Timingen til Aftenposten er kanskje ikke tilfeldig, men det endrer jo ingen ting. Å unnskylde dette med at andre også snyter på skatten, vitner om dårlig moral. Typisk kristne 😛
 2. Tilsett ett glass rødvin sammen med tomatene
 3. Tesla har kjørt rentekampanjer på 0.25%. Sammen med besparelser på bom og drivstoff, gjør dette det mulig å kjøpe biler i en prisklasse som ellers ville vært uoppnåelig for "folk flest". Men fremdeles er det mye penger for en bil. Handler vel i stor grad om folks prioriteringer.
 4. På nordnet kan du bruke investeringskonto zero til aksjer som ikke er notert på oslo børs. Kursen på nordnet har en tidsforsinkelse, men viser riktig kurs når du trykker kjøp eller selg. For å følge kurser i realtid kan du bruke marketwatch eller tradingview. Som andre nevner, sett deg inn i aksjehandel og ikke bruk penger du ikke har råd til å tape.
 5. Jeg håper dette vil få økonomiske og rettslige etterspill for de platformene som manipulerer markedet. Det virker i hvertfall som om hele spekteret av amerikanske politikere (fra AOC til Ted Cruz mf.) endelig kan enes om en sak.
 6. Slå er feil ord, straffe eller skade treffer bedre. De blør kraftig nå og virker fullstendig desperate etter å sno seg ut av denne situasjonen de selv har skapt.
 7. Kan du underbygge denne påstanden? Altså at man får avkortet forsikringsutbetaling ved skade/tap av forsikret objekt, i tilfelle en pengegave fra en tredjepart.
 8. Du svarer ikke på spørsmålet. Dette har ingenting med dobbelforsikring eller penger i madrassen å gjøre. Hvordan kan forsikringsselskapet trekke seg fra en avtale fordi en tredjepart gir en gave? Hvis jeg mister en forsikret tusenlapp eller jakke, så er forsikringsselskapet pliktig å erstatte dette, uavhengig av hvor mange tusenlapper jeg finner eller jakker jeg får. Og om jeg mister et forsikret hus i et skred, så er de pliktige å erstatte dette, uavhengig av hva andre mennesker ønsker å gi meg. Vis gjerne til noe som underbygger dine påstander om at pengegaver fra innsamlinger fører til avkortede forsikringsutbetalinger.
 9. Dette er du sikker på? At et forsikringsselskap kan bryte en kontrakt fordi tapet er dekket med en gave fra tredjepart? Er dette å finne i vilkårne hos selskapene? Jeg spør fordi jeg var av den oppfatning at en avtale med forsikringsselskapet var mellom to parter. Om min mor, min nabo eller en fremmed ønsker å gi meg noen penger den dagen huset mitt brenner ned, så burde det være helt irrelevant for den avtalen jeg har inngått og betalt for?
 10. Hvordan skal en pengegave medføre avkortning av forsikring? Jeg tror heller det vitner om at folk ønsker å hjelpe ofrene og at dette er eneste måten de kan føle at de bidrar.
 11. Gener og livsstil (sukker, kaffe, vin, snus og røyk). Det kan godt være hun må betale for dårlig vedlikehold senere i livet. Tenner kan ikke pusses hvite, de må blekes hos tannlege.
×
×
 • Create New...