Jump to content

Mr. President™

Medlemmer
 • Content Count

  16512
 • Joined

 • Days Won

  8

Mr. President™ last won the day on January 15 2017

Mr. President™ had the most liked content!

Community Reputation

5133 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30903 profile views
 1. Jaja Arsenal har det alltid verst, vi har ingen ønsker om å overbevise noen om at vi har hatt det verre så for all del.. I motsetning til dere ifjor? Dere var jo på randen til å sette fyr på alle i klubben for ørtende gang. Dette er tross alt 4. strake tapet vårt så det er ikke noen ny situasjon. Nå har vi møtt 2 av de tøffeste motstanderne utenfor topp 6, at vi dermed måtte starte å prestere umiddelbart visste de aller fleste av oss ellers så blir det ikke nye muligheter før i fjerde runde..
 2. Han bringer minimalt til laget når han først spiller så det er like greit, en hvilken som helst spiss er i stand til å erstatte rollen hans på banen..
 3. Er de blinde på ett øye hele gjengen?
 4. Må jo nesten bare bli seier i dag eller så risikerer vi å stå med 0p etter neste runde, husker hvor mye tyn Arsenal-fansen fikk for det forrige sesong. Og så møter vi Southampton og Leicester borte som kan bli tøft før vi møter Arsenal. Ingen enkel start på sesongen det med mange potensielle bananskall
 5. Spent på hvordan Martial kommer til å prestere, nå har vi nettopp blitt kvitt Pre-season Pirlo så får vi håpe på at det ikke er en Pre-season Pele vi har med å gjøre 🙃 Synes ikke at det er så gærnt med et "skuffende" resultat også, viktig å ha realistiske forventninger til dette laget i første sesong med EtH, fremdeles en lang vei å gå og det er bare positivt at svakhetene synliggjøres for både klubb og fans.
 6. På tide! Arsenal hadde nok ikke sjans så fort United meldte seg på her så digg at klubben tok fatt i den muligheten, tror han kommer til å bli en knall signering, veldig fornøyd
 7. Kan være penger å spare gjennom Strim. Til 998kr (Strim Mye + Sport Premium) så får man både PL og CL, men også HBO Max, Paramount+, Nordisk Film+ i tillegg til Viaplay og TV 2 sine strømmetjenester.
 8. Får håpe de ikke planlegger å starte kampene som spilles på vestkysten senere enn klokka 12-13 lokal tid
 9. Jeg kjenner ikke til alle navnene, men det var ikke så ille som jeg først fikk inntrykk av. Mange navn der jeg ikke kjenner til så det kan jo gå alle veier, men stiller meg positiv til at de har med flere yngre stemmer. Fint at de fikk med seg Wikestad, kan bli litt mye hyling, men heller for mye engasjement enn for lite. Skulle gjerne ha sett Jon Hartvig Børrestad også ta følge, usikker på hva folk mener om ham, men jeg liker humøret hans i studio Fjørtoft og Stokke tror jeg blir bra. De er bare irriterende når United slipper inn mål og taper, så ingenting å frykte 🙃 Er vel ganske enig med deg på det meste ellers, som sagt er det mange ukjente navn for min del, men jeg får gi dem en sjanse først. Kanskje til og med Riise hever seg noen hakk. Med United-øyne blir det også som vanlig ekstra spennende å følge med på alle disse programlederne, ekspertene og kommentatorene som heier på rivaliserende klubber.
 10. https://www.united.no/nyhetsarkiv/dette-blir-viaplays-kommentatorer-og-premier-league-eksperter/ Riise blir et av "ekspertene" blant en allerede laber gjeng. Blir ikke noe mer fristende å betale den stive prisen, heldigvis nok av IPTV alternativer.
 11. Det stemmer ikke, noe annet hadde ikke gitt mening i forhold til hvordan vi forhandler om andre viktigere overgangsmål.
×
×
 • Create New...