Jump to content

Mr. President™

Medlemmer
 • Content Count

  15970
 • Joined

 • Days Won

  8

Mr. President™ last won the day on January 15 2017

Mr. President™ had the most liked content!

Community Reputation

5010 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30313 profile views
 1. Pele er også erfaren uten at nødvendigvis tells så mye 🤷‍♂️
 2. Kanskje han holder på å lære seg noe instrument først 🤷‍♂️
 3. Lurer på når Ole G skal begynne å aldre som oss vanlige mennesker 🤔🤔
 4. Virker som om det er større sannsynlighet for at det kommer til å skje enn at det ikke skjer. Hadde aldri i verden trodd at Real virkelig skulle la Varane også slippe unna. Husker jeg skrev noe om det tidligere her inne et sted og fikk noe svar fra noen her om hvorfor det absolutt kunne det men som jeg aldri rakk å svare på (Ble forsiktig optimist etter det )
 5. Litt humor en tidlig fredagsmorgen skader ikke 😅😅
 6. Synes de ble veldig kule jeg, får vintage vibes av de! Veldig clean look!
 7. Kan jo ikke drive å endre på sponsorene sine logoer. De er ikke til for å se så bra som mulig ut på fotballdrakter. Noen ganger gjør de draktene mindre fine, men jeg synes det er ekstremt sjeldent at det blir så stygt som man skulle tro utifra støyen og diskusjonene de skaper. Så ille er det virkelig ikke. Så lenge pengene renner inn så er jeg mer enn fornøyd.
 8. Rashford har gjort mer for landet sitt og samfunnet i løpet av det siste året enn noen av de feigingene kommer til å gjøre i sine liv til sammen.
 9. Fikk ikke med meg situasjonen, men sannsynligvis så var ikke hele ballen over linja.
 10. Kanskje man skulle kuttet ut tredjeparter som kjøper rettigheter og heller gått for et enkelt produkt tilbudt av Premier League selv? Da slipper man mellomleddet. Eneste negative jeg kan se for meg er at man ikke får det på sitt eget språk men det er vel subjektivt hvor viktig det er for enhver. Kanskje de lokale rettighetshaverne heller kan selge rettigheter for studiosendinger med alt det relevante innholdet? Så kan man for eksempel betale for det separat til en mindre pris dersom man ønsker?
×
×
 • Create New...