Gå til innhold

Mr. President™

Medlemmer
  • Innlegg

    17 038
  • Ble med

  • Dager vunnet

    8

Hjelpsomme svar

  1. Mr. President™'s innlegg in PS4 og PC eller PS4 og Macbook? Les ble markert som svaret   
    Kommer jo litt an på hvor mye du har tenkt å bruke. PS3/X360 som er ca. 8 år gamle klarer å kjøre GTA V og de kostet vel rundt 4000kr da de kom ut. Tviler på at det er mange 8 år gamle PCer til 4000kr som vil klare å kjøre GTA V (hvis man skulle ha prøvd). De ville nok ikke ha klart å kjøre det like smooth i hvertfall.
     
    PC har jo også sine fordeler. Du kan få bedre spesifikasjoner enn konsoll, men du må punge ut mer. På konsoll vil jo alle spillene spillene som blir sluppet ut til de garantert funke og selv om konsollen er 5 år gammel så trenger du ikke å bekymre deg om å oppgradere. Det er jo også liten vits i å bruke masse penger på en gaming-pc hvis man bruker den lite (men så bør man ikke bare spille dagen lang). Grafikken er ikke dårlig. Det er bare PC-gamerne (som for en eller annen grunn har noe imot konsollene) som tydeligvis er blinde for konsollgrafikk.
     
    Konsoll er også mye mer praktisk om du skal spille med venner "offline". Bare å trykke på PS/Xbox-knappen og du er tilkoblet.
     
    Personlig foretrekker jeg konsoll fordi alle spill som blir lansert for de funker garantert. Jeg trenger som nevnt ikke å bry meg om å oppgradere, selv flere år framover. Spiller heller ikke så ofte at jeg vil bruke så mye penger på en PC. + at FIFA er crap på PC.
     
    Mac egner seg vel ikke spesielt til spilling.
×
×
  • Opprett ny...