Gå til innhold

brukernan

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 360 profilvisninger

brukernan sine prestasjoner

50

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvordan går oss nordmenn frem for å sikre oss en forhåndsbestilling av collectors edition?
  2. Forstår Nei dette ble litt oversett av meg, kan legge inn 100 kr ekstra så får jeg et hovedkort med m.2 slot som har PCIe 4.0. Ikke nødvendig, men mer forberedt på fremtiden når 4.0 blir mer utnyttet.
  3. Det er PCIe 4.0 jeg ønsker for nvme ssd'en? * for maksimal utnyttelse
  4. Har kjøpt pc deler hvor hovedkortet har denne formen for m.2 slot: Men SSD'en jeg har kjøpt: Etter min forståelse vil jeg ikke fullt utnytte ssd'en med hovedkortet jeg har valgt, stemmer dette? https://www.komplett.no/product/1206436/datautstyr/pc-komponenter/hovedkort/intel-socket/msi-pro-b660m-e-d4-hovedkort# https://www.elkjop.no/product/pc-datautstyr-og-kontor/lagring/ssd-harddisk/samsung-970-evo-plus-intern-m2-ssd-1-tb/18769
  5. Så litt på 12400 også, men endte opp med å bruke litt mer penger på cpu. Har høye forventninger til noctua sine produkter, de hadde en side som viste hvilke hovedkort og prosessorer som er compatible med produktene deres.
  6. Ja har gjort litt research nå og tror DDR4 er bra nok for min del, kanskje det kommer til å bite meg i fremtiden, men sånn er det. Skal satse på dette her men kommer til å gå for en i7-12700 istedet :)
  7. Vil delene jeg har plukket ut gå godt sammen eller burde jeg gjøre endringer? Valgte billigere hovedkort og dyr prosessor-kjøler av eget ønske. Setter pris på kunnskapen dere vil dele med meg :).
×
×
  • Opprett ny...