Jump to content

brukernan

Medlemmer
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 :)

Recent Profile Visitors

1077 profile views
 1. Hvordan går oss nordmenn frem for å sikre oss en forhåndsbestilling av collectors edition?
 2. Forstår Nei dette ble litt oversett av meg, kan legge inn 100 kr ekstra så får jeg et hovedkort med m.2 slot som har PCIe 4.0. Ikke nødvendig, men mer forberedt på fremtiden når 4.0 blir mer utnyttet.
 3. Det er PCIe 4.0 jeg ønsker for nvme ssd'en? * for maksimal utnyttelse
 4. Har kjøpt pc deler hvor hovedkortet har denne formen for m.2 slot: Men SSD'en jeg har kjøpt: Etter min forståelse vil jeg ikke fullt utnytte ssd'en med hovedkortet jeg har valgt, stemmer dette? https://www.komplett.no/product/1206436/datautstyr/pc-komponenter/hovedkort/intel-socket/msi-pro-b660m-e-d4-hovedkort# https://www.elkjop.no/product/pc-datautstyr-og-kontor/lagring/ssd-harddisk/samsung-970-evo-plus-intern-m2-ssd-1-tb/18769
 5. Så litt på 12400 også, men endte opp med å bruke litt mer penger på cpu. Har høye forventninger til noctua sine produkter, de hadde en side som viste hvilke hovedkort og prosessorer som er compatible med produktene deres.
 6. Ja har gjort litt research nå og tror DDR4 er bra nok for min del, kanskje det kommer til å bite meg i fremtiden, men sånn er det. Skal satse på dette her men kommer til å gå for en i7-12700 istedet :)
 7. Vil delene jeg har plukket ut gå godt sammen eller burde jeg gjøre endringer? Valgte billigere hovedkort og dyr prosessor-kjøler av eget ønske. Setter pris på kunnskapen dere vil dele med meg :).
 8. https://direkte.vg.no/krig-i-ukraina/news/russland-forbyr-facebook-og-instagram.-a_cnmum5?utm_source=share-btn Nyhet! Russland vil skjerme landet sitt så mye som mulig fra reelle nyheter og fortsette å utsette innbyggere for propaganda.
 9. Interessant tråd, jeg leste om dette for et par år siden og innså da at jeg hadde opplevd "Alice in Wonderland" syndrom da jeg var liten og hadde feber. Var skumle saker.
 10. Hvor bekymret burde vi være for den drastiske økningen i positive tester? Er hovedårsaken for dette påbudt testing på skoler osv. siden ser grafen hadde kraftig vekst fra og med oktober av, var det da dette ble innført? Man kan vel tro at mørketallene nødvendigvis ikke er høyere nå enn før, prosentvis altså.
 11. Opplevde at tinnitusen min ble verre etter første dose.
 12. Har forståelse for at de vil prøve å få alle smittet for å bygge en immunitet, men dette kommer jeg ikke til å delta på så da blir det isolering for min del.
 13. Vet ikke hvor glade dere er i energidrikker, men tights har 3 kr ( 3 kroner ) rabatt på 24 pakninger 😊
 14. Det må dukke opp flere nyhetsartikler om hvordan viruset kan påvirke helsen selv om man er vaksinert eller ei. Begynner å bli ganske lei av folk som tror ingenting vil hende de pga. de er vaksinerte, så vidt jeg vet er det ingenting som tyder på at vaksinen forebygger tap/endring av hvordan sansene fungerer. Ser ut som det er ren gambling om man får tilbake sanser som før eller ikke. Så klart da lei på den måten at de ikke ser behovet for å bruke maske, holde avstand.
×
×
 • Create New...