Jump to content

Kranglefanten

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette er ikke første gang Atea gjør noe «uetisk». Det er nokså kjent i bransjen at Atea går over lik for å få og beholde avtaler.
 2. Hipphopp! Vi klarer ikke å stille lineup på lørdag, så dere får en WO.
 3. Foreslo et litt senere tidspunkt nå. Hva er eventuelt det seneste dere kan starte? :-)
 4. Hipphopp! Det får vi ei til, men vi har kommet med forslag til noe senere start i dag nå. :-)
 5. Hadde selv realfagene jeg trengte for å komme inn, og for meg var det tilnærmet bingo at jeg søkte anvendt vs informasjonsteknologi. Når jeg gikk der så kunne du velge (noen) realfag underveis, bla diskret matematikk. Ser jeg tilbake på de siste ti årene for egen del, så hadde det vært ravende likegyldig hvilket IT-studium jeg hadde tatt. Det bygger en grunnmur, men du bygger resten når du møter arbeidslivet.
 6. Var ferdig med dette i 2011 selv. Veldig generelt studie som holder alle dører åpne, men hvis du vet at du vil spesialisere deg innenfor Feks programmering så kan det være hensiktsmessig å velge noe annet(Feks informatikk). Jeg ønsket ikke det, og det passet derfor meg fint. Fått bruk for mye av den teoretiske forståelsen opp igjennom arbeidslivet i forskjellige stillinger, så å ha et teoretisk fundament er ikke dumt. 🙂
 7. Men som dum forbruker, skal man måtte «risikere» to gebyr for testing (sett at det er feil ved en av komponentene)? Her blir man jo avkrevd 2x 499,- for feilsøk for komponenter det mest sannsynlig ikke er feil på.
 8. Glem det understående. Vi har hostet opp en skranglete lineup.
 9. Hei! Vi har to som er ute med det som tilsynelatende er matforgiftning - kan vi reschedulere kampen? Vet ikke når de eventuelt er klare, men vi klarer ikke å stille lineup med det første.
×
×
 • Create New...