Gå til innhold

Saltkorn

Medlemmer
  • Innlegg

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 470 profilvisninger

Saltkorn sine prestasjoner

109

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du trenger ikke en veldig stor luftrenser, men større vifte = mindre støy. De gjør det samme som pc og laptoppen din, suger det til seg over tid. Ikke se deg blind på Innkjøpspris, se pris på filter. Filter bytter du hver 6mnd+ alt etter hva formålet er. Jeg har xiaomi smart purifier h3, og en fra Clahsolson. Begge gjør en god jobb. Har kun byttet filter en gang på h3, og to ganger på den fra jula da den filtrerte ut gammelt støv og lukt fra en hytte. https://www.tek.no/samletest/i/nW75da/beste-billige-luftrenser-2022
  2. Ikke i det minste rart når det nesten eksklusivt produserer biler i med høyere profitt - "luksusklassen". Langt fra alle som ønsker elektrisk kan kjøpe så dyre biler. GM Bolt solgte det som kunne produseres, men det er såklart ikke like lønnsomt som store SUVer. Er vel kun Nissan som har en budsjettmodell i USA, Leaf.
  3. Anbefaler deg å se hvilke tilbydere som er i området og så se hva de tilby på deres hjemmesider. Kan og være en god ide å kontakte nærliggende borettslag for å få en ide om pris/tilbud som er mulig. Vi hadde en 3års bindende avtale i sameiet, det ville vært dyrt å gå ut av den før tiden var gått ut. Når ingen tok initiativ i styret etter kontrakten var utgått kontaktet jeg tilbyderen for en god pakkepris, og fikk et nummer som styreleder skulle kontakte. Vi fikk et veldig godt tilbud med mer data, og flere kanaler til lavere pris med tv/Internett eller bare Internett.
  4. Hva har du som risiko hos DNB? Høy, medium, lav.
  5. Vel, nå oppfordrer ikke YUZU på noen måte at brukerne skal bruke dette til piratkopiering. YUZU !kan! brukes til piratkopierte spill med de rette nøklene, som f.eks en kopi av YUZU med spillet inkludert i en torrent. "How do I get games? You are legally required to dump your games from your Nintendo Switch. " Har selv brukt YUZU for det er tortur å spille på en så svak maskin. Nintendo burde heller bruke resurser på en maskin som ikke er utdatert ved lansering. BOTW dipper under 15fps i noen scenarioer og ligger rundt 20fps. 60fps burde være målet. Det beviser at det er stor etterspørsel som Nintendo ikke er interessert i å møte. Per dags dato ligger Nintendo minst 15 år bak konkurrentene på servere og konsollen.
  6. Dtart med skjermkort, CPU er mer enn god nok for 4070super i 1440p. Opplever du at det hakker kan det være verdt å bytte til f.eks 5800x3d med mindre du trenger flere kjerner.
  7. Trenger da ikke flere spill til lansering, de vil fly av hyllene i flere måneder av de som ønsker seg en kraftigere enhet. Se Steamdeck og lignende. Switch 2 eller hva det blir må ha kompatibilitet med switch spill ellers er den DOA for de fleste.
  8. Saltkorn

    Elbil-tråden

    Jeg kjører selv leaf e+ (mulig litt mer vekt enn din bil) og den er da god og stabil på glatta med piggfri. Kjører med Gislaved soft frost 200. Må så klart kjøre med ECO for å få lenger pedall vandring, med enpedallskjøring er det enda lenger vandring. antispinn slår inn så tidlig at den kryper nesten uansett. Jeg har kjørt FWD i snart 13år med både pigg og piggfri. Om det med speil, kamera er mye bedre enn autodimmende speil. Det er litt uvant i starten. Leaf med Tekna spec har skjerm som kan bytte til speil som normalt.
  9. Saltkorn

    Elbil-tråden

    Nå er ikke pedallen i elbil en på/av knapp da. Er du lett på foten får du nøyaktig hvor mye kraft du ønsker ved lave hastigheter. Se stadig sjåfører som nærmest står på pedallen imens antispinn jobber for fult.
  10. Saltkorn

    Elbil-tråden

    Med tanke på bilde der vil jeg påpeke biler med ITC som for eksempel Nissan Leaf, det ligger under paraplyen chassis control. Fungerer knall på glatta. ITC er veldig likt ESP, men med annen funksjon. https://www.nissan-global.com/EN/INNOVATION/TECHNOLOGY/ARCHIVE/CORNERING_STABILITY_ASSIST/#:~:text=Based on information acquired from,into the correct cornering line.
  11. Anbefaler og ICE+ om du er innenfor dekningsområde. Hadde ICE en stund og fikk bruk for dette, eneste negative var at ICE+ ikke hadde dekning der vi var, men 300meter borte. Lastet ned noen filmer for kvelden uten problem, god hastighet. Starlink kan også være en løsning, litt dyr antenne men den tjener seg inn igjen om du har bruk for mye data. 4700,- for antenna og 569,-/mnd. Ubegrenset data. https://www.starlink.com/residential
  12. Saltkorn

    Elbil-tråden

    Corolla hybrid koster overraskende nok fra 422k og mangler ganske mange funksjoner som varme i ratt og regnsensor. Mot model 3 som nå ligger på 385k. Skal du ha Yaris med nær samme utstyr så blir det "Active" til nesten 370k for 1.5l turbo.
  13. Saltkorn

    Elbil-tråden

    Store arealer som ikke har befolkning, og de aller fleste veier er rett frem med liten høyde variasjon frem til neste kryss. Det tar minst 20% mer tid å kjøre samme distanse i Norge(luftlinje). De aller fleste kjører ikke så langt som de sier. Må sammenligne med Europa, ikke lille Norge. Men som alt annet konsum komme det til svaret: rimelig pris. Produsentene fokuserer på luksus SUV markedet for mest profitt per kjøretøy med hundrevis av konfigurasjoner.
  14. Bare se bort fra kosmetiske skader, det er bortkastet tid og penger på noe kun du bryr deg om. La henne kjøre og ripe det som er men må selv dekke skade på andres eiendom. Kjøp en liten "neglelakk" flaske med korrekt farget billakk fra fargeriket, smør på der det viser metall. Viktigste er at det strukturelle og mekaniske funker. Kjøp automat eller en billig elbil så slipper du og clutch slitasje.
  15. Mistet to eller tre samtaler med happybytes siden vi byttet over i 2023, vi byttet etter tre måneder når de økte abonnement kostnaden med 25% uten å tilby rollover som de andre aktørene. Vurderte sterkt plussmobil 25gb til 279,- men gikk heller over til Nice 12gb til 199,-
×
×
  • Opprett ny...