Jump to content

Athos2011

Medlemmer
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det å ha båt er kanskje avgjørende i starten av forholdet. Så , etter hvert blir det andre ting som teller. Men det skader vel ikke at man har båt da, og andre materielle goder. I hvert fall ikke i begynnelsen. Du har jo tross alt gjort en innsats for å anskaffe deg den båten også da, har du ikke?
 2. Kanskje du skulle slutte å si disse tingen til deg selv? Alle har vel noe å gi av seg selv i en eller annen form, tenker jeg.
 3. Har dette noen betydning da? Som du skriver så er hun ok på de andre punktene du nevner, så dette ville jeg ikke ha brydd meg noe om.
 4. Jeg bare tenker at når de tidligere vennene dine som du sier spør deg om hvordan de har det som om de bryr seg, så kan det jo være at de faktisk bryr seg også da? Det er litt sånn på små steder at alle kjenner alle men at i hvert fall noen bryr seg om andre også.
 5. Begynn å snakk med vedkommende om hvilket som helst tema, så får du se hvor samtalen går. Før eller senere vil dere sannsynligvis komme innpå et tema der du kan spørre henne mer ut. Hovedsaken er å bli litt kjent før man kommer med tilnærmelser.
 6. Kanskje du skulle prøve å ikke være fullt så direkte? Hva med å bare gi henne et kompliment?
 7. Du får prøve å imponere henne på en eller annen måte da, kanskje da hun vil få lyst igjen ? Gjøre noe spesielt for henne.
 8. Enten er han svært lite fleksibel eller så er han ikke interessert.
 9. Det å skulle ha en altfor felles økonomi er det kanskje en del som har litt dårlig erfaring med, utenom faste utgifter som strøm , husleie og sånne ting da.
 10. Kanskje handler det litt om å ikke ta seg selv altfor høytidelig kanskje? Mitt inntrykk er at folk som er litt likegyldige og bare spiller med ikke taper noe på dette. Men hvis dette er noe du absolutt ikke vil så er det jo lov å si nei, tenker jeg da.
 11. Jeg tror at hvis du klarer å akseptere at hun vil ha avstand og respekterer hennes behov for egentid slik som ting er for dere akkurat nå, så vil du vinne på dette på lang sikt.
 12. Det høres ut som om han er over middels interessert ja. Jeg tror ikke du har særlig mye å tape på å gå videre her.
 13. Ved at man får en diagnose , så kan man søke om å få en behandling for sin lidelse og også nødvendig medisinering. Dermed kan man få et bedre liv.
 14. Jeg har en chromebook pc og jeg skal laste opp en word-fil til et nettsted som skal sendes videre. Hvordan gjør jeg dette? Hvordan finner jeg fram til word-filer på en chromebook pc, hvor er de lagret på pc'en?
×
×
 • Create New...