Jump to content

Captain Kuijt

Medlemmer
 • Content Count

  526
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

193 :)

About Captain Kuijt

 • Birthday 07/10/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8202 profile views
 1. Det er kun to servere; EU og NA. Dette gjelder både PC og konsoll utgaven. Men selv om alt er på én server er det allikevel forskjellige "instances" (tenk usynlige "shards"). Vi vet ikke hva som er player cap på hver instance, men mellom 150 og 300 ifølge flere. Hver zone er automatisk delt opp i flere instances, avhenging av hvor mye folk det er. Det er serveren selv som velger hvilken instance du blir plassert i, alt ettersom hvor mange andre som er der. Så hvis det feks er komt en ny DLC og det er flere tusen folk i samme zone vil ikke de være i samme instance, men fordelt utover. Så har du andre typer instances også, hvis feks du har gjort en quest der du skal stoppe en Daedra invasjon i ett område så vil ikke du se folk gå rundt der som ikke har fullført samme quest enda. Disse gjelder kun området der quest'en er. EDIT: Standard utgaven av ESO er forresten halv pris nå hvis du kjøper direkte fra Zenimax (99kr); https://account.elderscrollsonline.com/store/product/eso_standard Har spillt ESO siden 2014 og er gjerne villig til å hjelpe deg komme i gang om du skulle ønske det. Jeg spiller på PC EU. Send meg en friend request på @CaptainKuijt
 2. Både ja og nei. Har du noe imot å se andre spillere som er på samme quest som deg? Hvis ikke er det bare å kjøre på. Det aller meste av innhold i spillet er solo-PVE. Selvfølgelig er dette også noe du kan gjøre med en kompis hvis du vil, men du *må* ikke ha noen med deg for å gjøre vanlige quests og sånt. Er du veldig glad i TES lore og vil vite mer om de forskjellige rasene, konfliktene, historiene, og kulturen i de forskjellige provinsene kan jeg absolutt anbefale ESO. Kartet blir stadig større, så du har massevis med ting du kan oppdage og gjøre. I standard utgaven av ESO får du tilgang til følgende; -Stros M'Kai -Bethnik -Glenumbra -Stormhaven -Rivenspire -Bangkorai -Alik'r Desert -Khenarthi's Roost -Auridon -Grahtwood -Greenshade -Reaper's March -Bleackrock Isle -Bal Foyen -Stonefalls -Deshaan -The Rift -Eastmarch -Shadowfen -Cyrodiil (PVP zone) -Coldharbour -Craglorn -Vvardenfell Wrothgar (Orsinium), Hew's Bane, Gold Coast, Clockwork City, Summerset, Artaeum, Murkmire, Northern Elsweyr, og Southern Elsweyr er DLC zones. Betaler du 99kr i måneder for ESO Plus får du tilgang til alle DLC zones unntatt Western Skyrim og Blackreach. Eller så kan du kjøpe de og ha tilgang permanent.
 3. Trenger ikke noe porno jeg, bare setter meg framfor ett speil og ronker i vei
 4. Onkel Kloten drømte om guttetiss og veggen ble klisvåt. Dusj Tørka Personbil
 5. Kikkert - Glassdrevet utkikksverktøy
 6. Penis - Manuelloperert sæd oppkaster Pledd - Tøybasert varmegenerator
 7. Noen som har ett par gode? Jeg begynner; Tørketrommel - Elektronisk luftbasert stofftørker Godstol - Énseters sofa Kaffikopp - Bærbar porselen varmtvannsbeholder Penn - Manuell styrbart markør apparat Dopapir - Rumpeservietter Akvarium - Undervanns dyrepark
 8. Hei! Jeg er på utkikk etter noen jeans bukser som går opp til livet (noen cm under navlen). Er svært vanskelig å finne dette nå til dags, da 90% av jeans en får tak i nå til dags er skinny jeans med low/mid-rise. Vil helst ha regular, relaxed eller loose fit. Kan være både med eller uten stretch. Noen som vet hvor en får tak i disse nå til dags? Da helst på nett. Om det er en nettbutikk fra utlandet har ikke så mye å si. Eksempel:
 9. Hei! Lurer på om noen som vet om noen bra nettsteder der en kan kjøpe Monster i bulk til rimelig pris? Blir forferdelig dyrt i lengda å kjøpe inn til butikkpris, er vel noe en får spart når en kjøper ett brett eller to?
 10. "I'd ram you all the way to the jail"
 11. Originale setningen i Engelsk: "As I said in my most recent documents, on the tour on the 25th of March, that's when the reality of the situation sank in. Up until then I had only felt the consequences in the form of words. But when I actually went there it hit me like a freight train."
 12. Original tekst: "I had gained a purpose. Just having a purpose felt good and gave me hope for a better future. Not only for myself, but for everyone." Oversatt: "Jeg hadde fått en mening. Bare det å ha en mening føltes bra og ga meg håp for en bedre fremtid. Ikke bare for meg selv, men for alle. Jeg hadde fått en mening med livet." Stusser litt over den første linjen på oversettelsen, at purpose blir om til mening. Noen som kan hjelpe litt?
 13. Muligens, ja? Mener å tro at det finnes ett engelsk utrykk også for dette; "it hit me like a brick". "it hit me like a freight train" brukes gjerne hvis det er noe større, mer alvorlig som slår en. Litt usikker på om vi har noe sånt i det norske språket? Det var akkurat noe sånt jeg lette etter, takk så mye! 😄
 14. ^ Tittel. Holder på med oversetting av ett dokument fra engelsk til norsk, og står litt fast på denne setningen. Fungerer veldig bra på engelsk, men ikke fullt så bra på norsk. "[...] slo det meg som et godstog" ? Fungerer dette eller er det jeg som er helt ute å kjøre? Er det andre måter en kan utrykke det samme på norsk?
 15. Jeg er på utkikk etter en seriøs datingside som også brukes flittig av unge på min egen alder (23 år). Så langt har jeg brukt Tinder, men der er 90% av profilene uten tekst og det er særdeles få som er ute etter noe seriøst (har jeg inntrykk av). Tidligere har jeg vore på EliteSingles, som har ett veldig bra matching system som de baserer på dine interesser og personligshetstrekk, slik at du slipper å bla gjennom en liste på 1000 folk der halvparten ikke har vore innlogget på over ett år eller ikke har noe til felles med deg. Dessverre var utvalget særdeles begrenset på EliteSingles, ikke bare av folk på min egen alder, men også fordi jeg bor ut på landet. Noen som har ett par bra anbefalinger?
×
×
 • Create New...