Jump to content

Ludvig86

Medlemmer
 • Content Count

  482
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Jeg har en eldre Macbook Pro 2012 modell som jeg har koblet en ekstern skjerm til via HDMI/Thunderbolt. Jeg lurte på om det er mulig å koble sammen to skjermer? Skjermen jeg har har en ekstra HDMI utgang. Bare sett jeg en kabel i mellom de to skjermene, eller må skjerm nummer to også kobles rett til maskinen? Takk for svar!
 2. Takk for innspill! Jeg vurderer nå en Huawei P30 Lite. Ser Power selger de for 2100kr....vanskelig valg plutselig...
 3. Hei! Jeg tenkte å kjøpe fruen ny telefon til bursdag i prisklassen 3 - 3500,- Har sett litt på en iPhone 7, men den blir kanskje litt "utdatert"? og kom over Motorola One Vision. Den har fått god omtale hos tek.no, men er det noen som har erfaring med telefonen? God telefon til den prisen? Takker for innspill!
 4. Takk for innspillet. Ja det er vel kun det telefoner brukes til i dag, og det er ikke mer enn det hun bruker den til.
 5. Hei! Jeg er inne på tanken å kjøpe fruen ny telefon til bursdag, siden hennes Sony har blitt en del år nå og begynner å skrante. Jeg tenkte meg en telefon til rundt 3 - 3500kr. Ser at iPhone 7 er på salg til 2999kr. Er det en telefon å gå for i dag eller er den litt "utdatert"? Takker for innspill og tips generelt.
 6. Har bestilt ny SSD. RAM´en er allerede toppet på denne maskinen
 7. Hei igjen! Da har jeg fått i gang "Time Machine" for første gang og det ser ut til at den nå driver og kopierer over en sikkerhetskopi til en ekstern HD jeg har. Men siden det mistenkes at harddisken er på vei til å ta kvelden, så er det vel like greit å erstatte den med en ny SSD-disk? Eller er det det på en så gammel maskin (2012) ? Siden man fort må opp og over 1000-lappen for å få en HD med noe lagringsplass. Vil maskinen oppleves kjappere og "som ny" med en ny HD? Det er jo betydelig billigere enn en helt ny Macbook og den har som sagt fungert ypperlig frem til nå til mitt bruk. Er det noe spesielt man burde se etter når det gjelder SSD-disker? Noe man bør styre unna? Hva er det som skiller en god fra en dårlig og billig fra en dyr? Takker så mye for innspill!
 8. Har du en link til Image? Heter det bare Image?
 9. Takker så mye for innspill folkens! Prøver å ta backup med "Time Machine", men når jeg klikker på ikonet får jeg bare opp dette...?
 10. Dæven! Høres jo ikke bra ut... Takk for tipset! Jeg har en Ekstern USB HD tilkoblet med 1TB lagring. Burde jeg føre alt over dit? Eller sette i en ny HD i selve maskinen?
 11. Heisann! Jeg har en Macbook Pro fra 2012, så har fungert knirkefritt til mitt bruk fra dag èn. Men i den senere tid har jeg opplevd at den "Badeballen" som står og spiller når maskinen laster kommer frem ved den minste ting. Maskinen har begynt å virke "tung" og litt treg å få i gang. Jeg kjører ingen betydelig tung programvare heller. Jeg oppgraderte til Catalina 10.15 i går, men den store forskjellen har uteblitt. Finnes der en måte å "rydde opp i rotet" på? Husker i mine PC-dager at Jeg kjørte at fra Diskopprydding, Diskdefragmentering, CCleaner, Antivirus og div.andre for å holde maskinen vedlikeholdt. På Macbook´en har jeg aldri gjort noe slikt, siden jeg aldri har følt behovet, men kanskje jeg burde? Noen innspill til problemet?
×
×
 • Create New...