Jump to content

Ludvig86

Medlemmer
 • Content Count

  575
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tusen takk for tipset! Jeg skal gi dette ett forsøk 👍🏾
 2. Det er er i 16:9 format. Så jeg må ha ett større bilde men med mindre tekst. Men vet ikke helt hvor liten teksten må vere og størrelsen på selve bildet/bakgrunnen.
 3. Hepp! 🖐️ Jeg er ute etter å få en navnelogo (tekst) inn i profilbildet på Facebook, men uansett hva jeg laster opp, så er navnet for stort, og jeg får kun med tre bokstaver fra ca. midten av navnet. Jeg føler jeg har prøvd "alt", men ingenting fungerer. Har prøvd å endre pixelstørrelse, og fysisk størrelse, men til intet hell. Minste tilatte størrelse er 180 x 180px, men til og med det blir for stort. Noen som har tips til hvordan jeg får dette til? Takker for innspill!
 4. Takk for innspill! Etter nærmere ettertanke så er det ikke allverden av programvare som må flyttes/installeres på nytt. Så da er det vel en vanlig sikkerhetskopi som gjelder? Den vil få med seg rubbel og bit av filer på maskinen? Dere skjønner nok at dette ikke har blitt gjort så ofte...
 5. Hepp! Jeg tenkte å gjøre noen små oppgraderinger på hjemmestudioet mitt. Jeg har en studiopult med rack, og kom til å tenke på om det er noe av hardware som kan vere greit å ha, som man ikke nødvendigvis får som software. Jeg har kun en strømskinne montert i racket i dag. Jeg har både monitorer og MIDI keyboard, og tenkte kanskje å skaffe meg en Steinberg CC121 MIDI controller. Men er det noe annet jeg ikke har tenkt på som kan vere en fordel, eller veldig greit å ha i ett hjemmestudio? -Takker for alle innspill!
 6. Takk for fyldig innlegg! Virket litt mer komplisert enn en vanlig backup/sikkerhetskopiering?
 7. Hepp! Er det mulig å ta en fullstendig backup av en Mac, for så å flytte det over til en PC? Bilder, filer, programvare, nettverk og nettleser-innstillinger osv? Slik at man får en sømløs overgang uten å måtte installere absolutt alt og bruke mye tid på det? Eller må man bare gjøre det på gamlemåten? - Takk for innspill!
 8. Hepp! Da var jeg på jakt etter en ny maskin, da min trofaste Macbook Pro fra 2012 begynner å bli litt sliten. Jeg har sett meg ut en ny iMac ( LINK ) som jeg synes var meget pen, og passer mitt behov, da den skal brukes til musikkproduksjon, og evt. bilde/video redigering. Men prisen er jo stiv som kuling, og jeg lurte på om det var mulig å få en tilsvarende Windows PC med Minst 16GB RAM og hvertfall 1TB SSD til prisen, eller helst under? Eller er det bare å gå for Apple sin? Jeg behøver da kun maskinen uten skjerm. Takk for alle innspill!
 9. Hepp! Ungene i hus har blitt så store at de har fått seg mobiltelefon, men vi vil gjerne ha litt kontroll på hva de laster ned og hvem de ringer/og sender meldinger til. Vi har lastet ned "Family Link" fra Google, men den gir de fremdeles muligheter til å ringe med telefonen, selv om den er "låst" på kveldstid. At de skal kunne ringe i nødstilfeller er ok, men vi vil da ha telefonlisten låst til oss foreldre evt. nødnumre etter leggetid. Er det noen som kjenner til eller har erfaring med andre apper som fungerer? Takk for innspill!
 10. Hei! Jeg prøver å få tak i gavekort til Nintendo eShop digitalt, men jeg klarer ikke å finne det. Er det i det hele tatt mulig? Hadde vert en enkel bursdagsgave hvertfall. Takk for innspill!
 11. Takk! Jeg får begynne i en ende og se!
 12. Hei! Jeg har en 2012 Focus som sliter med dårlig A/C. Er nærmere lunken luft som kommer ut når den står på fullt. Er det noen måte å feilsøke dette selv på? Må jeg mest sannsynlig fylle på gass? Kan kupéfilteret ha noe å si? Takk for svar!
 13. Hei alle, og god påske! Jeg har for alvor begynt å se meg rundt etter ett diagnoseverktøy. Jeg har en OBD2 leser fra Biltema, som har fungert greit, men jeg vil litt hardere til verks. Har sett meg ut en fra iCarsoft fra "Diagnosebutikken", men har ikke noe kjennskap til dette, og lurte på om noe her inne har, eller kan dele noen tips eller erfaringer om andre apparater som fungerer. Vil helst ha ett som dekker alle områder, eller hvertfall så mye som mulig. Vi har p.d.d en 2012 Ford og en 2007 Mazda 5. Takker for innspill!
 14. Jøss. Det var ikke verre nei! Tusen takk for tipset!
×
×
 • Create New...