Jump to content

Ludvig86

Medlemmer
 • Content Count

  512
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Jeg har kommet over en eldre Peugeot Partner med defekt bakaksling og gåen firehjulsdrift. Er det noen som har vert borti dette og vet om det er enkelt å fikse selv? Evt. vet hva det kan vere som gjør at den ikke er 4x4 lenger? Takker for innspill!
 2. Takk for innspill! Det ble greit resultat med pensel? Ikke noe merker etter penselen eller strøkene?
 3. Hepp! Jeg har en Ford Focus med røde calipere originalt, men tenkte å ta en overhaling og bytte calipere, skiver og klosser både foran og bak på hele bilen for sikkerhetsskyld. Bokstavlig talt. Siden calipere kommer originalt i gråfarge/støpejern, tenkte jeg å lakkere de selv. Jeg ser man får kjøpt farge på sprayboks på bl.a Mekonomen som er ment til behovet. Er det noen som har gjort dette selv før? Er det noe man burde tenke eller gjøre før man setter i gang? Må de avfettes e.l? Takker for innspill!
 4. Hepp! Jeg er på jakt etter en ny dab adapter, siden den som fulgte med bilen aldri har fungert skikkelig. Den som står i bilen nå er av samme type, men av annet merke. Så jeg er litt skeptisk. Men siden sigsrettenneren min er så "dumt" plassert vil jeg helst ha en slik som jeg får skjult. Er det noen som har erfaring med Tiny Audio C10? Eller vet om noe tilsvarende som fungerer? https://www.tinyaudio.no/product-page/tiny-audio-c10 Takker for innspill!
 5. Hei alle! Etter å ha prøvd en stund å forstå meg på iTunes, så fant jeg ut etter litt at det programmet nekter å spille MP3-filer og generelt sett er fullstendig skit. Jeg er ute etter ett program hvor jeg kan kan opprette oversiktlige spillelister av MP3-filer. Jeg tenkte først på Winamp, men etter å ha lastet det ned, og at programmet vil ha muligheten til å styre datamaskinen og ha tilgang til Sikkerhet og Personvern, så tenkte jeg....nei. App-store hadde heller ikke så mye å by på. Er det noen der ute som har noen anbefalinger til formålet? Takker for innspill!
 6. Takker for innlegget! Hva burde turbotrykk og kjølevæske ligge på, vet du noe om det? Må bilen kjøres når man tar en scan eller er det nok at den går? Litt skummelt å sitte og lese diagnose mens man kjører.
 7. Hepp! Jeg har en 2012 Ford Focus 1.0L Ecoboost Bensin bil, som jeg har hatt i noen år nå og har vert fornøyd med den. For 1-2 år siden fikk jeg opp motorlampen som lyste gult, og det virket som om bilen mistet turboen. Jeg leverte bilen inn hos forhandler hvor de fant en lekasje på en pakning på da turboen. Dette ble fikset og bilen har gått som en klokke. Til problemet I år kjørte jeg og fruen en tur fra Ålesund til Bergen (t/r) og det gikk bra, helt til ett stykke nedi dalene hvor det er en tunell i god motbakke og to felt. Jeg drar på, og etter en stund kommer ett lite rykk, og bilen mister motorkraft. Jeg prøvde å gire ned og ned, og endte i 2. gir hvor bilen nektet å gå i mer en 3000RPM. Det kan da virke som om bilen gikk i nødmodus. Men ingen lamper lyste. Ved omstart av bilen så virker alt helt fint, og bilen går som en klokke, helt til jeg igjen møter bratte motbakker som gjør at man må gi på litt for å holde seg i 80+. Og igjen kommer ett lite rykk og bilen mister drakraft. Jeg har tatt en feilsøking uten å finne noe, og har kontaktet forhandler, hvor de var like usikre som meg på hva det kunne vere, siden det ikke er ett vedvarende problem, og at de også kanskje hadde slitt med å finne ut av problemet siden de ikke får noen feilkoder de har å gå etter. Er det noen som har opplevd lignende eller kan tippe hva problemet kan vere? Jeg klør meg hull i hodet her. Takker for alle innspill!
 8. Takk for tipsene! De skal sjekkes ut!
 9. Det kan vere en fordel ja. Men med Microsoft sine apper, så har man samme muligheten.
 10. Takk for tips! Det ser ut til å fungere greit det! Men er det mulig at "lappene" dukker opp når man starter maskinen eller må man starte opp programmet for hver gang?
 11. Hei! Jeg lurte på om det finnes noe software eller gadgets som gjør at jeg kan feste digitale Post-It-lapper på skrivebordet? Jeg kjører Win 10. Takker for innspill!
 12. Takk for innspill! Det ser ut til at vi blir å prøve ut M9 utgaven
 13. Satelittene blir bok trådløse mellom hverandre, om det var det du mente. Men er det slik at en satelitt konstant må vere tilkoble router med kabel for å fungere? Eller kan alle plasseres rundt om i huset?
×
×
 • Create New...