Jump to content

Ludvig86

Medlemmer
 • Content Count

  691
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei igjen! Siden jeg allerede har denne tråden så bare spør jeg her. Jeg sliter litt med å finne ut hva som er feil i kodene mine. Er i ferd med å lage en enkel hjemmeside for ett band, og prøver å få til en navigasjons-linje på toppen av siden. Men i CSS arket mitt får jeg ikke til å få frem det jeg vil på siden. Skal ikke bl.a. de sorte punktene bli borte, og teksten skal stå på en linje nå? Jeg klarer ikke å se hva som gjør at det ikke reagerer. Takk for innspill!
 2. Jeg har kun èn <body></body> tag. Når jeg fjerner at som står under <!-- Bilde --> Så forsvinner de røde merkene. Men så fort jeg skriver noe, uansett hva, så blir det rødt igjen 🤷‍♂️
 3. Hei igjen! Kjøpte domene hos Domeneshop til en grei årspris, og tenkte å lære meg HTML/CSS for å prøve å lage en side selv. Dette hadde jeg interesse for før i mine "yngre dager", så det er artig å friske opp dette i dag. Jeg ser en god del videoer og prøver å ta notater og lage meg ett "cheatsheet" som jeg kan bruke underveis i opplæringen. Men jeg har stått på noe jeg lurer på. I bildet under her, så blir "<" rød med en gang jeg skriver den, og om jeg fortsetter å skrive, så blir "</body" rød, noe som indikerer feil. Men jeg klarer ikke å se hva det er som får opp feilmerkingen/rødfargen. Noen som har noen råd?
 4. Hei! vi driver og pusser opp ett bad, hvor baksiden på pipen vises, i kjeller. Vi har kjennskap til at man ikke kan kle, eller vere nærmere 40(50?)cm med brennbart materiale. Men hvordan er det når man ikke har noen peis montert i den etasjen? Den er fjernet og hullet tettet. Det er montert peis i etasjen over. Kan vi kle den med stålstendere og gips f.eks? Har selvfølgelig prøvd å søke etter ett lovverk eller svar, uten å helt klare å finne noe som vi kan bruke som håndfast bevis om det skulle bli noe spørsmål. Takk for alle innspill!
 5. Får opp 250kr/år. Dyrere enn både Domeneshop og ProISP 🤔
 6. Jeg ser Domeneshop.no er 100kr billigere enn f.eks ProISP. Er det noen grunn til dette? Er det noen forskjeller jeg ikke klarer å se? //
 7. Det var faktisk ikke verre! Tusen takk skal du ha! 😃
 8. Hei! Jeg må bare spørre, da jeg sliter med å finne svar på nett. Er det ikke mulig å legge til "Lock-screen Widgets" på iPhone 12 iOS 16? Når jeg holder inne på låse-skjermen slik man blir forklart på nettet, så får jeg kun muligheten til å legge til/endre bakgrunn. Jeg finner ikke noe sted hvor man kan legge til "widgets". Må man ha en nyere telefon for dette...? //
 9. Takk for innspill! Wordpress har jeg ingen erfaring med. Jeg skal se på det.
 10. Hei! Jeg er på jakt etter å kjøpe ett domene. Jeg har før brukt Pro ISP, og det har jo vert knirkefritt. Men jeg ser at andre sider tilbyr billigere domener. Helt ned i 7kr/år. Finnes det noen grunn til å velge det ene foran det andre? Hvorfor betale mer osv? — Når det kommer til det å bygge en nettside, har jeg brukt Squarspace, som er mye klikk og dra-opplegg. Har fungert greit, men synes det var i dyreste laget. Noen som har erfaring med bla. Dreamweaver fra Adobe? Det er nok litt å sette seg inn i, men er det brukendes? // Takk for innspill!
 11. Hei! Jeg kjøpte en eldre tilhenger, hvor det hadde blitt byttet lys, og de fungerte ved kjøp. Men jeg var litt rask ved å hekte av hengeren, men ledningen fremdeles var koblet til bilen, så jeg dro løs ledningene fra kontakten. Søkte opp diverse koblingsskjema på nett og tenkte at det var en smal sak, men nå sliter jeg litt. Enten så lyser kun skilt-lysene, og kanskje ene blinklyset (lyser hele tiden) og når jeg trykker på bremsen så slutter alt å lyse, eller så er det ingenting som lyser. Jeg har en 7-pin kontakt, men ser jeg bare har 5 ledninger ( Rød, sort, hvit, gul og grønn) De skjemaene jeg har sett så går der en brun ledning som skal vere til baklys høyre, og den sorte baklys venstre. Men jeg har ingen brun ledning. Og hva er egentlig opp og ned på kontakten? Takker for svar!
 12. Takk! Blir vel da å stille det inn på VDC 20 da? (Multimeter fra Biltema)
 13. Takk for alle innspill! Men jeg må spørre "dumt" jeg. Jeg har ett multimeter liggende, men er ikke så dreven på bruken av det, da jeg er sjeldent borti elektronikk på bil, da alt somregel har funket. Hvilken innstilling skal det stå på? Er jo ett helt lykkehjul av muligheter.
 14. Hepp! Fruen har en Mazda 5 fra tidlig 2000-tallet. Vi hadde problemer med at lyspæren på førersiden gikk i tide og utide. Byttet pære, så fungerte den en liten stund. Ble noe bytting før jeg fant ut at den kom tilbake ved å rigle på den. Regnet med det var noe med kontakten. Sjekket nærmere så var mellomstykket ( ett slags adapter ) mellom pæren og kontakten fult av irr. Byttet dette, og da var det tipp topp igjen. Etter en stund gikk pæren igjen, men nå virker det som om hele lykten er død. Ingenting lyser, hverken nærlys, langlys eller parklys. Hva kan vere grunnen til dette? Har sjekket sikringer, men alt ok. Jeg har lurt på om det kan vere ett relè? Noen tips til hvor jeg begynner å feilsøke? Vi må jo ha lys i høstmørket. // Takk for innspill!
×
×
 • Create New...