Jump to content

ziraxim

Medlemmer
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 :)
  1. Hei, Spillet GTA 5 her en dag hvor plutselig min datamaskin stoppet opp likt som om noen drar ut strømforsyningen. PC'en starter og ser helt grei ut fysisk med lys og alt som skal være, men viser ingenting på skjermen. Kommer heller ikke inn i bios. Bios sto i eco mode og jeg har ikke gjort noen endringer utover dette. Har også prøvd å ta ut/inn batteriet til bios. Byttet ram for ca 9 måneder siden og utover det har jeg hatt dette oppsettet i mer enn 3 år. Ingen av disse LED lyser. CPU_LED DRAM_LED VGA_LED BOOT_DEVICE_LED XMP bryter var enabled, men tok den til disabled etterpå. På det digitale displayet sies det 00. Har fått lånt et hovedkort med ram og prosessor av en kompis og funnet ut at grafikkort ihvertfall er i orden. Nå står det vel egentlig mellom prosessor og hovedkort. Hvordan finner jeg ut hva som er defekt? Jeg har ingen å bytte med. Skal jeg bare sende inn prosessoren og satse på det beste? Regner med det er 5 år reklamasjon da den er forventet å vare over 2 år? Har pc med følgende info. OS: win 10 64 bit (Oppgradert gratis fra windows 7 home premium) Oppgradert for ca 3,5 år siden. RAM: HyperX Fury DDR4 2400MHz 32GB, 4 sticks (9 mnd) PSU: Corsair RM750x 750W PSU (ca 4 år) GPU: Gigabyte GeForce GTX1070 G1 Gaming (ca 4 år) CPU: Intel Core i7-6800K 6-Core 3.4GHz (ca 4 år) MOBA:Asus Strx X99 A11 (ca 4 år) COOLING: Cooling-Water corsair cooling hydro H75 preformance cpu cooler.(ca 4 år) SSD: HyperX Fury 240GB 2.5" SSD (ca 4 år) M.2 SSD: Intel 600p Series 512GB (ca 4 år) HDD: Seagate 2000GB model st2000DM001 (ca 4 år) HDD: Western digital 1000GB WD10EZRX (ca 8 år) Keyboard: ROCCAT Isku FX RGB Gaming (ca 4 ,5år) Mouse: ROCCAT Kone XTD Laser RGB Gaming (ca 4 ,5år) Screen: AOC AGON 27" LED FreeSync AG271QX (ca 3,5år)
×
×
  • Create New...