Gå til innhold

Tzigana

Medlemmer
 • Innlegg

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 171 profilvisninger

Tzigana sine prestasjoner

58

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg også. Samme modell i diesel. Nøyaktig samme problem. EGR er visstnok en svakhet på eldre Avensis. Forsøkte å tune motoren og omgå (delvis) egr. Det hjalp en kort stund men kom tilbake. Dog fikk jeg varsellampe når problemet oppsto.
 2. I mitt tilfelle bor jeg i enebolig i Norge og har min inntekt og betaler min skatt her i Norge. Og oppgir mine boliger i utlandet i min norske selvangivelse. Jeg har en tomannsbolig i Danmark og en rekkehusbolig i et anlegg på Kreta. Jeg må levere selvangivelse i de landene der jeg har kjøpt bolig. Der boligene er oppført. Jeg har ingen inntekter i de landene så selvangivelsen er enkel. Jeg betaler da eiendomsskatt som oppføres i min utenlandske selvangivelse. Det er ikke allverdens på Kreta, men litt mer i Danmark. I tillegg betaler jeg renovasjon, vannavgift, husforsikring, innboforsikring, strøm, telefon/TV/internett (og ettersyn og vedlikehold) etc. til disse boligene. Dessuten krever det litt logistikk og reiseomkostninger for å komme til og fra for å bruke disse eiendommene. Det er klart at det krever en viss økonomi for slikt. Først og fremst penger til å kjøpe eiendommene, dernest et budsjett for utgiftene til disse. Man må også ha en bankforbindelse av ett eller annet slag i det landet for å betale de offentlige utgiftene. Man må dessuten ha et skattenummer/personnummer registrert på seg for i det hele tatt å få kjøpt eiendom i landet. Det er litt forskjellig fra land til land for hva som kreves av en utlending/nordmann for å få lov til å kjøpe (fritids-)eiendom i dette landet. Dessuten skal det ikke være boplikt i boligen. Mvh T 🙂
 3. Det fungerer veldig greit. Jeg har tre boliger i tre forskjellige land. Hva er det egentlig du lurer på mht. dette? Mvh T 🙂
 4. Jo, jo...nå driter jo russerne i alt og alle, men hittil har ingen Natofly entret Ukrainsk territorium (offisielt). I alle fall med tente transpondere. Det er en linje som de har fulgt gjennom hele krigen. Derfor er det underlig at de gjør et slikt unntak.
 5. Er amerikanerne begynt å ta snarveier i sine overvåkningstokter? De pleier jo ellers å holde seg på riktig side av grensen til Romania/Ukraina.
 6. De to helikoptrene fra Wagner som overfløy Polsk territorium fra Belarus 1.aug. er heller ikke gått upåaktet hen. Polen øker sitt beredskap mot Belarus med egne angrepshelikoptre på standby. https://twitter.com/nexta_tv/status/1687189286532128768
 7. Absolutt. Planlagt og gjennomført tyveri. Hvis man følger videoen helt til slutt så ser man på ca. 1.10 (rett før slutten) at Moxnes passerer monteret nok en gang. Og sjekker med venstre hånd at brillene ligger trygt i lomma der han puttet dem litt tidligere. Det som plager meg er at han fortsetter som stortingsrepresentant.
 8. Det kan kanskje bli verre for Ukraina. Jeg tror at Prigozhin har oppnådd mer enn han hadde håpet på i første omgang. Hans egentlige mål var å velte hærledelsen ved Gerasimov og Shoigu og overta ledelsen av hæren i krigen mot Ukraina. Dog uten å utfordre Putin, i første omgang. Han ville være nr. 2. Og det oppnådde han. For ikke å utfordre og eskalere den spente situasjonen mot Putin fikk han sin vilje. For ikke å være en fare for Putin i fremtiden blir han sendt til Hviterussland for å «hjelpe» Lucashenko med å overtale sine borgere om at en fullstendig kontroll fra Russland er det beste for dem. Og så kan de hjelpe sine russiske naboer med våpen og mannskap i krigen mot Ukraina. På den måten får Putin mulighet til å utvide sitt rike og kontrollere Hviterussland fullstendig når Luka i fremtiden faller ut av et vindu og Prigozhin utnevnes som president. Vi får se.
 9. Fra et annet forum. En sammensatt. analyse over skadeomfanget over brannene på Sevastopol. Ganske omfattende skader iflg. vedkommende debattant. Som er en kompetent og seriøs aktør i forumet. "En foreløbig ”Battle Damage Assessment” i OSINT-kredse efter det succesfulde angreb på tankanlægget ved Sevastopol viser endog meget store skader. Ved at sammenstille de mange videoklip på nettet kan det udledes, at 11 store og 5 små olietanke enten er helt ødelagte eller kraftigt beskadigede. Der florerer forskellige skitser og oversigter på nettet over de anslåede skader. Det indsatte billede nedenfor er en rentegning af disse. Angrebet er uden tvivl et voldsomt slag mod russerne, som herved synes at have mistet omkring 50% af deres rådige brændstof i området. Og det er jo ikke ”sådan lige” at genforsyne olielagrene (hvis de ellers måtte have ledig tankkapacitet), idet russerne jo nok ikke tør sejle et tankskib til Sevastopol…" Oscar123
 10. Amerikanerne har også flere ganger vært i nordområdene. Like i fjæresteinene utenfor Murmansk. Dette er fra 10.mars.
 11. Jeg tror heller ikke at det er manipulert. Slettes ikke. Derfor undret jeg meg over denne spissfindigheten mht. billedretning. Forøvrig lurer jeg på om hvor store skader det russiske flyet fikk i sammenstøtet. Vanskelig å tenke seg at det ikke traff halefinnen samtidig som det traff propellen.
 12. Du endret din post mens jeg svarte deg. Du gir jo forsåvidt en forklaring på mitt spørsmål. Uten at jeg forstår at det skal endre noe. Mener du at sammenstøtet ikke har skjedd? Er det et manipulert opptak, tror du?
×
×
 • Opprett ny...