Gå til innhold

Hedonism

Medlemmer
  • Innlegg

    4 431
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Hjelpsomme svar

  1. Hedonism's innlegg in Tips til billig Pokemon GO telefon ble markert som svaret   
    Motorola G6 Play ser ut til å være et greit alternativ med fin skjermstørrelse og bra batteri:
    https://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/mobiltelefon/MOTOG6DSBK/motorola-moto-g6-play-smarttelefon-dyp-indigo
     
    Ser ut til at den er på lager hos Elkjøp Strømmen men den koster oppi 1500 kroner.
  2. Hedonism's innlegg in erfaringer med chilimobil som selskap? ble markert som svaret   
    Til mitt bruk anbefaler jeg dem, jeg har kun brukt simkortet i mobilen og har ikke planer om å bruke det andre steder. Jeg vil nok dele nett med laptop kanskje et par ganger i mnd om jeg må sjekke noe kjapt på jobblaptopen men ikke noe utstrakt bruk i så henseende og vil tro jeg dermed kommer unna med det til tross for vilkårene. På hytten kommer jeg til å spille av video og lignende ved å koble iPhone'en til HDMI på tv'en, kjøpte Apple sitt lightning til HDMI-adapter for denne bruken i går.   Simkortet er ikke blokkert for bruk i 4G-rutere men du bryter vilkårene om du setter dem inn i en slik og om de får mistanke om at du ikke har simkortet i en mobil så kan de sette inn tiltak etter å advare deg per sms/telefonsamtale som i å strupe hastigheten og i ytterste konsekvens avslutte abonnementet om ikke brudd på vilkårene avsluttes . Jeg vil tro Telia sin tekniske avdeling kan gi dem innsikt i hva slags enhet simkortet står i og trafikkflyten på abonnementet som i om det er flere tilkoblede enheter som henter data samtidig. Om du bruker mer enn 1000 GB så begynner de å fakturere 0,07 kroner per Mb. Jeg kan ikke se at de skal kunne fakturere deg 5000 kroner som du nevner med mindre du bruker over 1000 GB, og for 5000 kroner med en pris á 0,07 kroner per Mb ha måtte brukt over 7000 MB i overforbruk. Jeg vil tippe de sperrer abonnementet ditt lenge før du når den prisen siden det er ganske ekstremt forbruk via en mobil.   Du må dessverre forvente at du får en operatør med elendig "Minside" hvor du ikke kan gjøre endringer på abonnementet og kun se annet dataforbruk og fakturaer, og lang ventid hos kundeservice frem til de enten oppbemanner eller den største "stormen" av nye kunder har roet seg når "fri bruk"-abonnementet deres ikke er like nyhetsverdig lengre.   Når jeg ringte dem så fikk jeg etter en stund i kø tilbud om tilbakering hvor man beholder plassen i køen, men det er kanskje noe de har slått av nå som de har større pågang. Jeg mener jeg var nummer 16 i køen med forventet ventetid 18 minutter da jeg ringte dem. Trykket Ja på tilbakering og ble oppringt av dem etter ca 15 minutter.   I det jeg skrev på denne posten fikk jeg første faktura fra ChiliMobil per epost som var på rett over 400 kroner, jeg ble kunde hos dem 31.mai og de har dermed fakturert med for en dag i mai og ut juni. Fakturaen så ryddig og korrekt ut og jeg har ikke blitt fakturert for noe bruk utover fastpris på abonnementet og 0 kroner for TV2 Sumo. Logget på Minside og lastet ned spesifisert faktura per pdf og det så greit satt opp ut. Spesifisert forbruk på fakturaen viste dog kun forbruket mitt for mai som er en dag så spesifikasjon for juni kommer først på juli-fakturaen. Men jeg ser at sms til 5-sifrede nummer som jeg var bekymret for kunne koste penger siden dette ikke stod noe om i prislisten gikk fint da de tok 0 kroner for en slik sms den 31.mai.  
    De tilbyr ikke eFaktura, kun avtalegiro. Så du vil motta betalingsinformasjon på faktura per epost om du vil unngå fakturagebyr ved faktura per brevpost og må logge inn på MinSide for spesifisert innhold på denne.
  3. Hedonism's innlegg in Er det fordeler ved å ha Telenor til Galaxy S8? ble markert som svaret   
    Eneste reelle fordelen med å ha Telenor eller en operatør med Telenor-dekninger med en S8 er at du får både 4G Tale og Wifi Tale, noe OneCall ikke støtter per i dag.
     
    Utover det er Mitt Telenor bare en app som gir deg informasjon om abonnementet o.l. som @syar2003 nevner.
  4. Hedonism's innlegg in OneCall og Chess har ikke kunngjort roamingpriser etter 15.6 ble markert som svaret   
    Chess svarer som følger til kunder som etterlyser fri bruk i EU/EØS etter 15.06 på Facebook, denne kommentaren fra igår:
     
    Chess
    Jepp, det vil vi!
    Alle operatører er pålagt å inkludere bruk i EU OG EØS i henhold til et EU-direktiv. Før 15.06 i år vil også Chess-kunder kunne bruke telefonen som "normalt" i EU og EØS.
    Vi jobber med å få løsningen på plass, og jeg håper det ikke er lenge til vi lanserer dette ? Hilsen Kari
     
    OneCall nevner også til kundene sine som etterlyser det på Facebook at det ikke er langt unna:
     
    OneCall
    Den som venter på noe godt... trenger ikke vente så mye lenger Vi ferdigstiller i disse dager EU-tilbudet til våre kunder, og kommer med mer informasjon så snart alt er klart. Vi håper du ønsker å bli hos oss og se hva tilbudet blir, vi er ganske sikre på at du blir fornøyd. Ha en fin dag!
     
    OneCall har også en helt ny mobilapp for kundene sine under testing (dagens versjon ble sist oppdatert i 2012) så jeg tviler på at de bruker tid og penger på den slags om det brandet skal legges ned om kort tid.
     
    Chess derimot er jeg mer usikker på, jeg føler det som at Chess er "Telia sin djuice" og den mer ungdommelige branden deres mens OneCall er "Telia sin Talkmore". Så kanskje Chess ryker til sommeren alá slik djuice gjorde, blir spennende å se hva de gjør.
  5. Hedonism's innlegg in Google Play Music - nedlastet musikk blir borte. ble markert som svaret   
    Har opplevd det samme på Sony Xperia Z3'en og Samsung S6'en min, innimellom forsvinner litt eller all musikk fra en spilliste og må lastes inn på nytt. Veldig irriterende så jeg har 90% av musikken min lagret lokalt.
     
    Det samme skjer med Google Play Music på iPhone 6S Plus'en og Ipad Mini 2'en så det er rett og slett dårlig koding fra Google sin side tror jeg i applikasjonene deres.
×
×
  • Opprett ny...