Jump to content

Glennrik

Medlemmer
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

About Glennrik

 • Birthday 05/19/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13591 profile views
 1. Fekk melding i natt om at kortet mitt var forsøkt brukt i Nederland. Har heldigvis på regionsperre, so det forsvant ikkje penger frå kontoen min, men har heller ikkje fått beskjed om at kortet mitt er sperret av banken. Einaste nettbutikken eg har brukt på noken månader er Zalando då eg bestilte meg eit par sko. Men skal ringe banken i morga og høre om det blir sperring av kortet eg har no.
 2. Trur egentlig Liverpool burde sjå etter ny keeper-trenar. Føler at keeperane Liverpool hentar blir dårligare etter ei stund enn dei var for klubben dei kom frå. Gjelde både Mignolet og Karius. Også Reina vart dårligare når Benitez slutta og tok med seg José Manuel og John Achterberg kom inn.
 3. Det med snapchat og at skjermen henger seg opp har eg opplevd ein del sjøl i det siste på min 6S Plus. Dog ingen anelse kvifor.
 4. Betala 588kr/mnd for 100/100, 996kr/mnd med tv. I byggefeltet eg bur i har leverandøren monopol, so ingen muligheit for noke anna.
 5. LED-spottar som eg har installert mykje av er frå SG, og dei går på 230V, akkurat som halogen. Ellers so er det godt utvalg av LED-pærer med GU10 som burde passe på dei fleste spottlys som har halogenpærer og 230V. Har enda til gode å installere noken led-spottar som må ha 12V.
 6. Hmm, lure på det samme. Klarer ikkje å finne noke eg heller. edit. Skal visstnok komme med iTunes 12.2, som ikkje vart oppdatert med OSX 10.10.4. Er vel bere å vente og sjå. Dog ser Apple Music ikkje ut til å tilby Rammstein på streaming, so då blir det å bruke Spotify ei stund til framover for min del.
 7. I dag kjøpte eg meg ein Macbook Pro retina 13¨ for å erstatte min Macbook Pro 13¨ frå 2010. Ein hærlig følelse med ein ny mac mellom henda. Sto lenge og vurderte Macbooken, men likte ikkje tastaturet, og frykta den blir litt raskare utdatert enn ein pro. Satsar på eg har dinna her med i 5 år før eg trenger å skifte.
 8. Føler forsvaret kolapser uten Sakho på bana. Lovren er ei vandrande katastrofe til tider synst eg.
 9. Begynde å bli en del gule kort no, redd det kan bli rødt til noken i Liverpool med om det skal fortsette sann.
 10. Sunderland med medvind kan gi skumle skudd ser det ut til.
 11. Har fått leveringsbekreftelse på mail no, so eg håper eg har den på onsdag
 12. Då har eg brukt den øverste linken. Takker
 13. Vurderer ein skjerm fra BenQ, men hjelper lite når eg ikkje kjøme noken vei på komplett. Skjedde ikkje det samme når MPX hadde timesalg for ei stund sida?
 14. Fekk også mail frå djuice i dag om at eg kan bestille Z2, men får bere feilmelding når eg skal trykke på bestille. Reserverte 4.3.14
×
×
 • Create New...