Gå til innhold

Marzo

Medlemmer
  • Innlegg

    2 812
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Marzo

  1. 2l 8V går stemplene fritt på så hvis det ikke er 16V så er det håp.
  2. Går ikke stemplene klar ventilene på denne motoren? Da kan du være heldig å bare måtte sette på ny reim.
  3. 22 år om noen dager🥳
  4. Marzo

    Elbil-tråden

    Svindel er det kanskje ikke, men rentebesparelsen er vanligvis bakt inn i bilens pris så det er til syvende og sist du som betaler for godet uansett. Man skal normalt klare å få prutet ned kontantprisen tilsvarende hva forhandleren må kjøpe opp renten for mot banken.
  5. Jeg tenker at man må være sikker på at bremsene virker etterpå og kostnaden ved at de ikke gjør det er langt mer enn hva et verksted tar for å bytte klossene.
  6. Trenger M14 tolvkant til klaven bak ja.
  7. Marzo

    Elbil-tråden

    Blientusiaster kjører vanligvis noen av de mest håpløse bilene som er laget
  8. Ut i fra perspektivet på tapen og bildevinkel så virker det som å være ca10-20mm høydeforskjell.
  9. Flex er et valg for borettslag/sameier som må tegne felles avtaler. For selvstendige abbonenter så står man fritt til å velge hva man vil uten behov for flex.
  10. Sjekk om ikke dette er en bedre avtale enn den folk har i dag; https://www.altibox.no/boligselskap/fiberaksess/ Så legg det frem som en sak på årsmøtet.
  11. Går ut i fra du skal rive opp det gamle gulvet først. Hvis det er gulvspon under parketten og tregulvet på kjøkkenet ikke er selvbærende, så kan det være du henter inn en del av avviket når du tar det opp. Med tanke på skyvedøren blir det mye jobb å evt heve gulvet i stua, så da er det nok enklere å legge samme gulv med en terskel i mellom. Vet ikke om du opplever knirk og svikt i gulvet, da kan du vurdere å rive ned til bjelkelaget og sku nye bjelker langs de gamle og i samme høyde over hele gulvet. Men da blir jobben fort mye mer omfattende.
  12. Det er en del delesykler på finn å oppdrive; https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=343105152 Kanskje finne en i nærheten og plukke fra?
  13. Kan tenkes det ene var reservasjonen på konto og det andre var det faktiske trekket. Når transaksjonen bokføres så blir det riktig. Kontakt banken din så kan de bekrefte.
  14. Sitter en enveis ventil i slangen fra vakum pumpa til bremsekraftforsterkeren som kan være verdt å sjekke når du mister vakumtrykket over natta. Så fort skal det ikke forsvinne med mindre det er en lekkasje.
  15. Hvis du prøver å dra litt i en ende så vil du fort merke om det glir lett eller om du må jobbe litt. Forhåpentligvis er det ingen knekker i trekkerøret og det burde ikke være vanskelig å trekke 2 kabler som du hekter på den gamle før du trekker denne ut. Alternativt så hekter du på trekkefjær og trekker tilbake to nye kabler med den.
  16. 3stk cat5 ligger kanskje i et 20mm k-rør? Kjenn om du kan bevege kablene som ligger i der i dag eller om det er motstand. Som flere har nevnt ville jeg prøvd med dagens kabel før du tar jobben med å bytte.
  17. Marzo

    Elbil-tråden

    Audi TT fra 99 også
  18. Marzo

    Elbil-tråden

    Samme løsning har vel både Porsche og ID serien..
  19. Marzo

    Elbil-tråden

    Audi Q4 er mer passende da. Hverken 800V eller mulighet for luftunderstell..
  20. Det ser ut til å være stoppekranen for hovedvannrøret inn til huset ditt. Hvis den har stått noen år så er det ikke noe man bør røre med mindre det er akutt behov. Det viktigste er at du er kjent med hvor røret ligger i bakken inn på din tomt. Den innvendige stoppekranen er gjerne plassert i ca samme ende av huset ditt.
  21. Det mest vanlige er at det kommer skitt i eller sensoren i beltespennen ryker. Du kan bytte selve beltespennen, men det finnes også muligheter for å kode dette bort. Kjenner ikke til din bil spesifikt men du kan feks kontakte forhandleren og høre om de kan kode dette bort.
  22. Antennen burde vel være dekket av garantien den også, så det vil være dumt å betale for denne selv. Batterikoding for start/stopp system er ikke unikt for Audi, men det blir flisespikkeri. Bortforklaringen om Audi spylervæske blir for idiotisk, her kommer nok importøren til å måtte svelge en kamel til. Særlig når deres egne demobiler også har lykter som sprekker. Da er det åpenbart feil med produktet.
  23. Marzo

    Elbil-tråden

    Morsomt om det er original batteriet i denne, https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=340920505
  24. Marzo

    Elbil-tråden

    Kompis kjøpte brukt i september i fjor, da han må ha 6 seter. Vært på verksted 7 ganger allerede. Han håper å bli kvitt den så snart den er salgbar igjen. Kan du ordne mye selv så slipper man billigere unna med alle småtingene, men for større ting hvor man blir avhengig av Tesla så kan det fort bli et surt eierskap med dyre utgifter.
  25. Dette endrer seg ofte drastisk når bilen er solgt. Vi har flere på jobb som har brukt mye energi på å forsvare ulike vei valg og løsninger opp igjennom årene. Når bilen blir solgt har blir historiene litt mer nyanserte og ufiltrerte..
×
×
  • Opprett ny...