Gå til innhold

Marzo

Medlemmer
 • Innlegg

  2 717
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Marzo

 • Bursdag 30. sep. 1984

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Marzo sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Fra din egen link: Hvis det er snakk om en eldre bolig så ville jeg vært mer opptatt av om det var byttet til automatsikringer og jordfeilvern på hver kurs. Er det allerede jord på kursen så vil det være en enkel jobb for en elektriker å trekke jord og bytte de resterende kontaktene i samme rom/sone. Ang kontrakt så er det vel ikke mer komplisert enn å lage en tidsbestemt kontrakt på 3 år?
 2. Hva med SMS lån med 1619% rente 🤔 https://www.nettavisen.no/na24/tok-ut-4000-kroner-det-kostet-ham-65-000-pa-ett-ar/s/12-95-3423424503
 3. https://www.vegvesen.no/globalassets/kjoretoy/verkstedbransjenkontrollorgan/retningslinjer-forskrift-om-arbeid-pa-kjoretoy..pdf I Norge kan man som privatperson bygge sin egen bil https://www.vegvesen.no/kjoretoy/eie-og-vedlikeholde/ombygging/amatorbygg/
 4. Seriøsiteten skal jeg ikke bedømme, som jeg skriver kjenner vi ikke til avtalen gjort mellom forhandler og kjøper. Kunden skal reklamere til forhandleren. Privatpersoner kan også dokumentere byttet. Står ingen steder at kun verksted kan fylle ut servicehefte. Det står ingen steder i lovverket at et registerreim bytte på personbiler må utføres av en utdannet bilmekaniker. Man kan som nevnt inngå avtale om at det skal utføres av en apekatt, helt innen for lovverket. Det er opp til kjøperen å akseptere avtalen.
 5. Vi kjenner ikke til hva som er avtalt rundt bytte av regreim. Men hvis forhandler skal bytte denne så står de fritt til å velge hvem som skal gjøre dette. Et verksted, en privatperson eller en apekatt. De er uansett ansvarlige for jobben. At privatpersoner ikke kan jobbe på biler de selv ikke eier, stemmer ikke.
 6. Han kan både refinansiere opp til 85% av sin bolig, eller få et finansieringsbevis av banken på opp til 5x brutto inntekt med pant i primær og sekundær bolig.
 7. Du vil kunne låne opp til 5 ganger brutto inntekt. Leieinntektene vil legges til dette. Noen banker praktiserer kun 10mnd årlig inntjening ved utleie. Så er det krav om 15% egenkapital (evt 40% ved kjøp av sekundærbolig i Oslo). Har du inntekt og egenkapital innenfor kravene så er det bare å kontakte banken.
 8. Bremseklossen på bildet er kanskje halvslitt. Ut i fra slitebanen på bremseskiven vil den holde en god stund til.
 9. Pusser opp og leier ut selv, samt flere kamerater som gjør det samme. Korttidsutleie er vanligvis mye mer arbeid og det er en fordel med kort reisevei for utrykkning hvis noe går galt, feks vannlekkasje, tett sluk osv. Alier deg med en god nabo som kan ha reservenøkkel for bistand om man selv er på reise og telefonen ringer. Du skal forholde deg til mange forskjellige folk igjennom året og alle vil ha sine ulike forventninger og ulemper. Du kan få fradrag for materialer, men vær obs på at man ikke kan kreve fradrag for standard heving. For utleie er man som regel nøktern i material og inventar, regner ikke med du planlegger å bygge sauna. Det er byggningsforskrifter som gjelder ved uleie, dvs fra året huset er bygd. Kjøp gjerne inn en brannmelder til hvert rom som kan kobles i serie, og nytt slukkeutstyr. Og fuktstyrte avtrekksvifter på våtsom som ikke er koblet på en vanlig lysbryter. For langtidsutleie får man 15% fradrag hvis leiligheten er møblert, husker ikke hva som gjelder for kortidsutleie. Husk evt å ta det med i leiekontrakten.
 10. Finner ikke denne artikkelen på rt.com, er den fjernet eller bare jeg som ikke finner frem?
 11. Hvordan kommuniserer namron pille med bryter? Trenger man ikke en gataway her?
 12. Renter Renten er 2,15 prosent per år, beregnet fra 1. juli i inntektsåret frem til forfall for første termin for restskatt i det påfølgende skatteåret. Hvis du betaler restskatten innen 31. mai slipper du renter på restskatten. https://www.skatteetaten.no/person/skatt/skatteoppgjor/restskatt/?gclid=EAIaIQobChMI-ezH0c3ygAMVZw6tBh1fMwp7EAAYASAAEgIqMvD_BwE
 13. https://help.curve.com/what's-a-virtual-curve-card-H11WHdnLu Opprett et nytt kort når du har behov
 14. Det virker som at bjelken er råtten også inn i veggen hvor den skal ligge for å holde vekten av taket oppe. Kan se ut til å være en omfattende vannskade som forårsaket dette. Har du kontroll på resten av tak konstruksjonen? Hvis du kapper av bjelken kant i kant med ytterveggen så ser du lettere at råteskaden går lengre innover i bjelken.
 15. Det hjelper jo trådstarter med å kjøpe leiligheten han selv har forpliktet seg til å leie i forbindelse med vilkåret gitt i budet...
×
×
 • Opprett ny...