Jump to content

Marzo

Medlemmer
 • Content Count

  2488
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

975 :)

About Marzo

 • Birthday 09/30/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den er faktisk akkurat der, ettersom både batteriet, luftfilterboksen og bremsevæske reservoaret er plassert vedsiden av hverandre. Men for å komme til reservoaret bør man ta ut luftfilterboksen, da rørgaten går over.
 2. Den sitter bak/under luftfilterboksen i motorrommet. Godt gjemt.
 3. Eier dere bolig? Refinansier og få bort gjeld. Lag en felles konto og budsjett med en god buffer.
 4. Verdt å huske på at banken vil også kun legge til grunn 50% av verdien på en fritidsbolig ved en låneprosess. Vil råde trådstarter til å sende inn en lånesøknad til 3-4 av de største lokale bankene og se hva som kommer tilbake. Er alle tydelige på at du må selge først så blir valget enkelt.. og utsett prosessen med huskjøp til den er solgt.
 5. Har leiligheten strømmåler? Normal praksis ved manglende avlesning av strøm er snitt pris de 3 siste månedene, og man kan få en nedbetalingsplan med strømselskapet.
 6. Søk hos andre banker også, de vil ofte strekke seg lengre for å få deg som kunde. Og det vil gjøre DNB mer sjerpet da de forstår de kan miste deg som kunde.. Så bør du ha to tilbud i løpet av dagen.
 7. Det skulle tilsvare 1,2 millioner NOK pr død soldat til familiene. Veldig mye penger for den gjennomsnitlige russer.
 8. Ja vil si det er ganske vanlig og rimelig. Men du kan selvfølgelig gå for takess eller eikespiler osv også. Her er det smaken og lommeboka som bestemmer.
 9. Kort forklart er pengene du har lånt, penger noen andre har satt inn i banken og får renter på. Når renten øker går rente inntektene opp for disse kontoene. Selv om mange banker låner mer penger enn de har i innskudd.
 10. Sjekket pant og eieropplysninger på begge eiendommene? Kanskje venneparet har en grunn hvor de har overført eierskapet på eiendomen sin i frykt for at den skal bli tatt med i et konkurs/arvestrid e.l?
 11. Du vil sannsynligvis få ulike tilbud fra forskjellige banker, men normalt ligger man på 5x årlig inntekt. Fritidsbolig beregnes normalt med 50% av takst.
 12. Går glipp av en del strømstøtte..
 13. Jeg har ingen oversikt, men selv de med referal program har ikke fått bilene sine enda.
 14. Det handler kun om klickbait.. Hvis alle youtubere hadde skrevet det samme som resten så ville de ikke fått noe oppmerksomhet. Det handler ikke om å gi korrekt og kontrollert informasjon. Og mange går i fella.. Jeg snakker ikke om Bjørn direkte, men alle som liker å omtale alt om Tesla i både positiv og negativ retning. Begge retninger trekker mye views.
×
×
 • Create New...