Jump to content

Stratleray

Medlemmer
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 :)

Recent Profile Visitors

1939 profile views
 1. Må si jeg er imponert over Microsoft Edge til linux. Skulle bare teste den litt, så har jeg bare endt opp med å bruke den mere og mere. En funksjon som jeg har savnet i andre browser er å kunne jobbe med pdf filer som inneholder formeler. Dette har jeg ikke fått til med hverken Chrome eller Firefox, eller noen andre av de kjente nettleserne.
 2. Ta et google søk og sjekk om utstyret ditt er egnet for Linux bruk. Det er ikke alt av nyere utstyr som er det. Regn også med at det kan gå 2-3 uker med litt inkjøringsproblemer, noe som er normalt. Etter det sitter alt som et skudd
 3. Hadde akkurat tenkt å skrive det samme for noen timer siden, men ble forstyrret. En venn av meg har hatt en slik tlf. i ca. 1,5 år og den gjør jobben på alle områder. Bra batteritid har den også. Det eneste som trekker ned er kamera, men det er helt normalt i denne prisklassen.
 4. Huawei p30 pro har et imponerende bra kamera, så jeg skjønner godt du er fornøyd med den. De beste kamera mobilene i dag er som regel "pro, ultra" modellene til f.eks iPhone, Samsung eller Sony som er kjent for gode kameraer. Disse koster da ofte godt over 10.000,- Dersom man skal under 10 lapper så hadde jeg valgt å kjøpt en OnePlus 9 pro (koster ca. 9.500,- også det mye penger), eller vanlig Samsung s21(ca. 7.500,-), eller samsung s21 plus (ca. 9.500). Et godt valg kan også være å kjøpe fjorårets toppmodeller til redusert pris. F.eks Samsung S20 ultra dersom den er å oppdrive. Tipper den koster godt under 10.000,- nå.
 5. DistroTube er en produktiv og bra mann, liker å følge han, men han har alltid svært sterke meninger. Han har skylappene på og er veldig enøyd når han først har bestemt seg. Han har sine fane saker som alltid skinner igjennom. LearnLinuxTV hadde også review av 21.10 men mye mere avballansert
 6. Som sagt jeg opplevde bl.a at det ikke var mulig å fjerne mitt bankkort. En reel feil. Det var grået ut og ikke mulig og fjerne det. På meg virket det da som om man måtte legge inn et nytt kortet først før man kunne fjerne det gamle f.eks. Når svaret her inne da er at det er fult mulig og at jeg bare ikke har fått det til, så er det jo ikke noe mere å diskutere. Ja jeg googlet masse og søkte hjelp, men umulig å få det fjernet. Kunne sikkert ha installert heile greia på nytt, men syns det var dårlig at man ikke er fri til å fjerne på en lett måte..
 7. Vet jo at man går feil vei når man frivillig velger å skrive i en tråd som dette... Det er jo dødfødt. Kjøp iPhone allesammen Get stuck and never leave. Because you can not.
 8. Neida, umulig å fjerne selv uten å kontakte selveste Apple. Jeg er ikke helt grønn.
 9. Prøv å legg til litt ekstra lagring. Poff 1.800,- dyrere
 10. Vel, godt at noe har skjedd de siste 2 årene da
 11. @Enig med Nidar2 her. Apple produkter er bra og det funker, men man betaler sannelig for det. Har du mye penger og ikke syns 14.000 er i meste laget så hadde jeg kjøpt en iPhone som du beskriver. Det kan høres ut som om du er i omtrent samme brukergruppe som meg når det gjelder mobil. Jeg var innom Apple systemet selv, syns alt virket bra, men mye var også drøyt. Alt var dyrere. Fornye Netflix kostet mere der, alt av abonnementer skulle de ha en ekstra bit av kaka. iCloud gnålet stoppet heller aldri. De måtte ha 10 kr i mnd for å holde meg oppdatert/ synket. Herligland, her bruker man tusenvis av kroner på en toppmodell så må de ha en 10,- for at iCloud skal få nok plass. Stakkarslige 5GB var alt de kunne gi meg gratis. Klarte heller ikke å slette bankkortet som var lagt inn når jeg ville ut av systemet, måtte vente til det var utløpt før jeg var fri. Men, jeg fant til slutt ut at jeg ikke liker å skufle penger inn i rompa på verdens griskeste bedrift. Nå kjøper jeg kun "meget gode" mellom skjikt modeller til meg og familien. F.eks Motorola Moto G100, OnePlus 8, Xiaomi 11 osv. For å si det sånn, Apple produkter er bra, men hvorfor være i paradis med håndjern på... Du er stuck, vanskelig å forlate.
 12. Kan være storm i et vannglass. Les følgende tråd: https://www.xda-developers.com/xiaomi-secret-blacklist-explained/
×
×
 • Create New...