Jump to content

Angst85

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Recent Profile Visitors

999 profile views
 1. Ett av hedgefundene Melvin, har visst gitt opp og tar tapet. Men det er fremdeles større aktører inne som kjemper for posisjonen sin. Når WSB står så sterkt som de gjør nå og ikke selger er det ikke umulig at denne aksjen når 1000usd
 2. Vel nå har WSB utnyttet en situasjon med over-shorting av aksjer, shorting har som mål å drive kursen på aksjer nedover. Altså å tjene penger på andres ulykke. WSB har her presset prisene oppover for de skjønte at denne aksjen var over-shortet og at de store fondene var nødt til p kjøpe for å dekke tap, da spant aksjen ut av kontroll. Jeg kan ikke se at det å være skadefro på at grådige hedgefund som spekulerte i nedgangen i verdien til en aksje fikk seg en solid smekk på fingeren. Når hedge fund og storkapitalen bruker avanserte finansielle produkter for å spekulere og karre til seg mest mulig profitt er det business as usual, men når menigmann gjør det, da er det manipulasjon og det skal vurderes tiltak. Når det er sagt er ikke aksjer gambling, det kunne denne historien vise oss. Man analyserte seg frem til en aksje som hadde potensial og gjorde investering ut fra offentlig tilgjengelige data.
 3. Nå blir du nok bannet av Nvidia, man snakker ikke ned ray-tracing 🙂
 4. Det er jo heller ikke poenget, dersom CDPR hadde vært ærlig om hvordan spillet kjørte på PS4 og Xbox one ville ikke dette vært et tema. PS4 og Xbox eiere hadde kun bilder fra PCversjonen å forholde seg til når de skulle vurdere spillet, ingen advarsler om at spillet ville være (dramatisk) svakere på den generasjonen konsoller. Villedende markedsføring kalles det. Argumentet med at konsolleierne selv burde skjønt at spillet ville kjøre dårligere holder heller ikke vann. CDPR er den profesjonelle parten her og må forholde seg til forbrukere som ikke har samme nivå av teknisk innsikt som de selv har. Da er det deres ansvar å informere kunden om produktets egenskaper. Dette er i beste fall villedende markedsføring, i verste fall har de forsøkt å lure forbrukere, med overlegg, til å kjøpe et produkt som ikke leverer hva man kan forvente. Når det er sagt kjører jeg selv Cyberpunk på PC og koser meg glugg med et fantastisk spill.
 5. Blir vel til at man følger kyndige youtube-hjelpere hva angår grafikkinnstillingene for å få mest FPS for the bucks her. Husker RDR2 hadde en hel haug innstillinger som stort sett bare spiste ressurser og ikke gav noen merkbar innvirkning på grafikken. Håper og tror at mitt 2070 super + Ryzen 3600 skal kjøre dette noenlunde greit i 1440p
 6. Vel, tilbud og etterspørsel er prissetter. Når Sony lanserer et produkt med så høy etterspørsel og selger det for en pris som er langt under det mange er villige til å betale er det bare naturlig at noen tar ut denne profitten. Gratis penger heter det. Synderen er her Sony og ikke de som kjøper 1 playstation for å selge videre. Noe annet er selvfølgelig de som aktivt kjøper opp mange playstation og selger dem videre for blodpris, da snakker man om det jeg vil anse som svartebørssalg, som de feste vet er forbudt. Når det er sagt er jeg sterkt imot hele modellen over, den skaper bare kunstig høye markedsmarginer og taperen blir forbrukeren, men nå er engang vårt økonomiske system med noenlunde frie markeder slik.
 7. Hei! Vi tenker å kjøpe ny TV, men er ikke interessert å legge så mye penger i det. Tenker å bruke 20%-rabatten på Power i helgen. Valget stå mellom https://www.prisjakt.no/sammenlign/produkter/5531156,5277518?categoryId=107 Hvilken ville dere valgt? Vi har ganske kort avstand til TV i TV-stuen, så størrelsen er ikke veldig viktig, har en 46" i dag som for så vidt er grei størrelse på . Takker for hjelp!
 8. Høres bra ut, noen mesh-nettverk å anbefale? Ser dette får OK omtaler til god pris: https://www.tek.no/test/i/4qVnqo/tp-link-deco-m4
 9. Ja, skal faktisk få til å henge AP på utsiden av husveggen også. Da har jeg 10m fri sikt ned til boden.
 10. Ja, mesh virker mest lovende, men er usikker på om de klarer avstanden jeg trenger. For min del må det blir 1punk koblet til ruter, 1punkt koblet til ved vegg ut og 1 punkt i boden
 11. Dessverre ikke aktuelt. Wifi fra huset til boden, er det noen som har tips til det?
 12. Må ikke være Wifi nei, men jeg har dårlig erfaring med nett over strømnettet når man må over på andre kurser. Routeren står på 1 kurs og strøm til boden blir på egen kurs.
 13. Hei! Vi bygger bod i hagen og skulle gjerne hatt trådløst nett på plass. Vi har fiber fra Altibox og bruker Altibox sin ruter. Annekset ligger ca 10 meter fra huset. Hva er beste produkt for å få wifi ned til boden?
 14. Det er supertilbud med DNB på power til helgen. 20% med DNB mastercardDa blir den HP-pcen en god deal, syns jeg i hvert fall.
 15. Vil si disse hovenkortene er mye hipp som happ, du har også MSI Tomahawk MAX som skal være et svært godt b450-kort med innebygget støtte for Ryzen 2. Se også denne listen: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-ZwVuH_tinzgpsOdfMvYeCLI5ZbIpnq5fyiWD4NCkkU/edit#gid=229691480 Her kommer det frem at VRM er best på MSI-kortene. Skulle jeg valgt hadde jeg tatt Tomahawk Max.
×
×
 • Create New...