Gå til innhold

FB.934880505

Medlemmer
  • Innlegg

    254
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

2 267 profilvisninger

FB.934880505 sine prestasjoner

184

Nettsamfunnsomdømme

  1. 40 timer til 215 kr er nesten hele husleien (8600), ikke 4000 kr? 5 timer er vel mer realistisk?
  2. Det er 11 sider med kommentarer her, jeg regner med det har blitt forklart hvorfor man ikke vil være kunde i DNB. Man ønsker ikke en "tradisjonell bank" man ønsker en bank som følger med i tiden, det er ikke DNB. Jeg har ikke vært inne i nettbanken på flere år.
  3. Eneste positive argumentet for disse begrensningene er noen av de beste må starte langt bak i noen av løpene. Finnes det andre ting som hindrer teamene som vanligvis havner bakers i å bruke mange flere komponenter? Å bli flyttet bakerst eller 5-10 plasser tilbake spiller ikke så mye rolle for de bak.
  4. AAP vedtaket ditt kan det godt være arbeidsgiver spør etter istedet for sykemelding. Diagnosen din står som regel ikke i AAP vedtaket, men det kan være greit å sjekke. Arbeidsgiver trenger uansett kun første side der AAP perioden står.
  5. Vi vet jo ikke hvor dypt han går i de forskjellige oppgavene. F.eks. når han skriver Applikasjonsdistribusjon og automasjon, det kan bety at du legger en AD gruppe på en bruker, som er 1 linje support nivå. Evt kan det bety at du er med i hele løpet fra programvaren kommer fra leverandør, automatiserer programvaren så den kjører i en virtuell boble mot klienten, tilgangsstyring etc. Samtidig så kan det også være et lite firma med få brukere/kunder hvor 99.99% oppetid ikke er kravet. Eller det kan være mot sykehus der feil i ytterste konsekvens kan bety forskjellen mellom liv og død. Har selv jobbet på support tidligere og kunne satt masse fancy som erfaring, men vi skrapet jo bare litt i overflaten på mye.
  6. Det er kanskje litt vanskelig for enkelte her å sette seg inn i hva som er normalt i den første jobben etter videregånde. 475.000 er en kurrant lønn for en i din alder, med din utdanning og erfaring. Jeg tenker også at du ikke har veldig dyp kompetanse i hver av disse oppgavene du nevner da noen av disse nesten kan være en stilling i seg selv i større selskaper. Ser du ingen fremtidig mulighet for å avansere etter å ha vært i stillingen i et par år så er det kanskje like godt å søke lykken et annet sted. Et dårlig tegn er hvis du ikke kan snakke med din leder om fremtiden og muligheter i firmaet etter du har fått litt mer erfaring. Du vil sannsynligvis også møte noen stengte dører p.g.a. manglende høyere utdanning. Ikke la dette få deg til å bli uforholdsmessig lenge i en stilling der du syntes du får for dårlig betalt, søk heller lykken andre steder.
  7. Hadde samme problem, men ble nedstemt da jeg ville dimme sola, jeg kjøpte lystette gardiner i stedet.
  8. Folk bruker forskjellig mal, men det går som regel frem av malen hva de oppgir. F.eks. "Lønn med alle tillegg" eller "Brutto årslønn uten tillegg". For øvrig tror jeg tråden hadde vært mer populær med færre million inntekter, uten at jeg vet hvordan å oppnå dette. Pr nå er det jo noen få nye som poster og noen som legger ut en ny post for å vise at de har gått opp i lønn. Så er det stort sett den samme gjengen som kommenterer hver gang.
  9. Det er jo tydelig at han har prøvd å maksimere han kan få i teorien, i en jobb han ikke har startet i ennå. Men det er jo klart, man må jo helst ha 1 mill + i lønn for å poste noe her. Tråden inneholder jo nå 70% diskusjoner, de resterende 30% er stort sett de som føler de kan skryte av inntekten sin så de som ligger på en normal lønn knapt poster her lenger.
  10. Tror du at alle skal ha en gaming PC? Hva er sannsynligheten for at noen som spør hva ram er og om de skal ha 4 eller 8 Gb skal spille spill der 60hz spiller noen rolle? På jobb har jeg tre skjermer der alle er 60hz, skulle ikke det gi noen mening liksom?
  11. Blir litt kjedelig å blokkere når det helt tydelig er organsisert scam der de ringer fra forskjellige nummer hver gang,
  12. Jeg mener nå at Spotify og YouTube er to forskjellige ting, jeg ville nok også hatt YouTube om jeg måtte velge. Nå ser det ut til at jeg blir tvunget fra YouTube Premium Lite over til vanlig YouTube Premium så da får jeg kanskje erfaring med YouTube Music. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om de ikke har hver eneste sang produsert av et band. Det er sjelden jeg velger et band å høre på uansett, setter stort sett på automatisk genererte lister innenfor sjangerne jeg liker. At enkelte påstå at "alt" skal være gratis syntes jeg egentlig er en ganske barnslig tankegang. Det er OK å betale for NetFlix liksom som man ser på 3 timer i mnd, men YouTube som man ser på 50 timer i mnd skal man nekte å betale for? Eneste grunnen til at man faktisk nekter å betale er at det har vært så enkelt å sno seg unna.
  13. Enig med @Bjerknez at det heller er du som er litt gammeldags som ikke kan gi slipp på PC-en. YouTube er ikke så gal på å få frem kanaler og innhold jeg har lyst til å se på. Når det kommer til søk så har jeg mulighet til å både si hva jeg vil søke etter eller koble et trådløst tastatur til enheten. Samtidig syntes jeg det er enkelt å forsvare at jeg betaler for YouTube Premium ettersom jeg garantert ser over 50 timer i mnd og dette fjerner reklame på alle mine enheter uten at jeg trenger å finne forskjellige løsninger pr enhet for å slippe å betale. Jeg ser ikke problemet. @Yakamaru YouTube og vi som bruker det er veldig klar over at det ikke finnes noen som er i nærheten av deres størrelse og da blir de egentlig ikke et alternativ heller.
  14. Har i dag hatt 7 innkommende samtaler fra Angola (+244) 5 av dem er fra forskjellig numre og 2 av dem som skjult nummer. Det startet rundt klokken 4 på natta, fortsatte 5 tiden, rett før 7, litt over 07:30, 11 tiden 12 tiden. Det kommer sikkert til å fortsette. Tok kontakt med Telenor Bedrift og de mente å ikke ha mulighet til å blokkere alle nummer fra Angola. Heldigvis har jeg satt opp telefonen med fast "sovetid" slik at den hverken laget lyd eller vibrasjon før jeg er ment å stå opp. Jeg syntes uansett det er kleint at de ikke har noe virkemiddel mot dette. Noen her som har noe råd?
  15. Jeg er (heldigvis) ingen ekspert på NAV, men har hatt kolleger som har vært sykemeldt over lengre perioder og arbeidsgiver har betalt 100% lønn det første året og deretter tar NAV over med 66%. Nå vet jeg ikke hva som gjelder for deg, men jeg ville sjekket hvor mye penger du evt vil tape på å si opp kontrakten selv og dermed stå arbeidsløs når NAV skal beregne støtte du skal få.
×
×
  • Opprett ny...