Jump to content

Sinvic

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Håper du snarlig får sendingsbekreftelse Wolfie!
 2. Jeg syntes det er utrolig feil at de får inn produktet som så mange av oss har ventet på i månedsvis men velger at de kun skal gå til pc salg. Jeg regner med at mange er i samme båt som meg altså bestilte et produkt med bekreftet leveringsdato. Virker ikke riktig. pengene våre har de fått for lengst og vi kunder får ingen info eller varer. Det må være noe jeg som naiv forbruker ikke forstår. Hvordan kan komplett holde på slik? Er det en sak å ta videre til Forbrukerrådet ? Svært skuffet lojal kunde siden komplett var ei lita sjappe i kjelleren på laksen 😑 /endrant
 3. Jeg var også i kontakt med «kundesupport» tidligere i dag. Ikke mye info å få fra komplett. Jeg er også svært skuffet over håndteringen deres av dette. Det kan bli lenge til neste gang jeg handler derifra om det skjer noe som veier opp for dette.
 4. Gratulerer Dragonlove! Jeg bestilte på blakk fredag fra komplett 😆
 5. Nada. Må bare le av hele greia. For 5 mnd siden var det bekreftet levering et par uker etter bestilling. Nå, forventet levering for to dager siden og ingen oppdatering 😂
 6. Om du treffer noen så er det jo ikke slik at du må fortelle livshistorien din med en gang. Fortiden din, det du ønsker å fortelle om den, kan du fordele utover all fremtiden deres. Er kjemien god så er ikke fortid viktig.
 7. Jeg bestilte min 5950x den 27 november fra komplett. På det tidspunktet var den grønn og bekreftet levering 8 desember. Enda ikke mottatt. Pr nå er levering forventet 10 april, usikker dato. Skulle likt å få informasjon om hvordan det kan gå fra bekreftet til utsatt 4 måneder..
×
×
 • Create New...