Jump to content

Sinvic

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har du sjekket at skjermkortet sitter skikkelig på plass og at ingen ledninger har løsnet under transport ?
 2. Dette er moro. Har lært at jeg bør dedikere mye mer tid til tid til stabilitetstesting. På 3800 tunen så sjekket jeg ikke event viewer før jeg hadde gjort endringer over hele fjøla. Den feilen skal jeg ikke gjenta. Har startet på nytt, 2-3 endringer Pr døgn, skal poste resultater når jeg begynner å møte veggen 😄
 3. @N o r e n g Det er vel ingen som hadde trodd på meg uansett om jeg kom her å påsto at ja jøss, stabilt som Dovre og det på første forsøk 😄 Skal innrømme at jeg følte meg litt eplekjekk etter innledende tester som besto av aida64 rapport og varme opp rommet en drøy times tid ved å grave monero. Men jeg måtte ut noen timer og satte maskinen til å loope memtest mens jeg var borte og jeg kom hjem til mistenkelig stillhet og en pc som var rebootet og i dvalemodus. Har ikke har tid til å sjekke etter clues enda, om det finnes noe som kan peke på hva som har forårsaket feil. Har mer erfaring med å tune cpu/gpu. Tenkte i alle fall å sjekke event viewer når jeg har tid til å sette meg ned. Øke spenningen var den umiddelbare ideen om mulig medisin. Dere bekrefter det jeg har lest i en guide som jeg syntes virker troverdig, MemTestHelper/DDR4 OC Guide på github så jeg burde ha en del å gå på ang spenning på rammen. Har ikke hatt så mye hell med YouTube universitetet på dette, med mine søkeord vil bare algoritmen vise meg mange forskjellige kilder som alle sier det samme. Kan oppsummeres som ære være 1ismus, måtte hans verktøy holdes hellig osv. Får se om jeg blir noe klokere ila kvelden. Det at det er litt prøv og feil er vel noe av sjarmen. Takk for tilbakemeldingene deres. edit: error type: bus/interconnect error. procesor apic id: 0 forsøker å bumpe spenning fra 1.4 til 1.45.
 4. @Ola Norman Takk for tipsene dine. Alle endringene du foreslo ble godtatt uten om og men. Kunne bare punchet inn alt på en gang men jeg delte det opp i fire bolker i tilfelle noe skule skurre. Og resultatet ble bra 👌🏻 @Cowboystrekk er 1,5v kurant 24/7 ?
 5. Ble inspirert av tråden her til å forsøke å tune minne litt. Kom ikke over 3800mhz, men jeg forsøkte ikke å gå over 1.4v. Lenge siden jeg har dillet ned noe som dette så er litt usikker på hvor mye volt jeg kan gi før det blir for varmt. Konstruktive tilbakemeldinger tas imot med takknemlighet !
 6. Jeg kjenner meg igjen i det du beskriver TS. Jeg anbefaler deg å prate med kjæresten din. Det er ikke en uvanlig bagasje å bære på det å ha «senskader» som påvirker intimiteten. For oss var det godt for begge to å være åpne om det. Og det har blitt mye bedre, muligens fordi vi ikke har stresset med det. Av og til er det vanskelig fortsatt men vi kan leke og være intime på flere måter enn stivt lem. Det er ikke dumt å ta en prat med legen også men førwt og fremst tenker jeg det er viktig at du deler dette med partneren din. Det ordner seg. Lykke til!
 7. Siden porten da åpnes ved å dra ned i stedet for å løfte opp så er vel spørsmålet om det fortsatt er barnesikkert.
 8. Hva er din erfaring med lm over tid ? Har kjølingen blitt dårligere ? Har du åpnet og visuelt undersøkt tilstanden ? Mye sprikende erfaringer ute på nett. Fra å måtte påføre på nytt kvartalsvis til gamersnexus som ikke line måle noen endring i kjøreegenskaper etter et år med stress sykluser. Setter pris på om du tar deg tid til å dele dine erfaringer.
 9. Du spør etter hva som er «fair pris». Mtp markedets tilstand, at det er brukt, antageligvis vanskelig garanti mtp gevinst så syntes jeg msrp/veiledende pris er fair. Du kan nok få langt mer men du spurte om fair.
 10. Jeg skjønner virkelig ikke noe av det du skriver her Mag ne. 🤷‍♂️
 11. 23.45 i går sto det at min ordre var oppdatert men dato var fortsatt 5 mai. Samme dato som ble satt 22 april om jeg husker rett. Nå er den reservert på lager (klokken 12.54)
 12. Har ventet så lenge, må se hvor dette ender 😆
×
×
 • Create New...