Jump to content

Henrik.H

Medlemmer
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

120 :)

Recent Profile Visitors

2191 profile views
 1. Flere som har skrevet det allerede, men allikevel: Selg MC og lease rimeligere bil (prøv å kom nærmere 2.000/mnd) Dette vil bety nærmere 5.000,- mer i mnd å rutte med. Det ordner nok nattesøvnen. Det er kun disse to tingene - MC/lån og noe dyr bil - som vipper økonomien din litt av pinnen. Jeg syntes i utganspunktet ikke du har kjøpt for dyr bolig. Men man får ikke alltid i pose og sekk, dessverre. Dette går nok veldig bra - lykke til!
 2. De heter sokkelklips / klips til sokkelben
 3. Jente på same alderen? Nei vet du hva. Først er råkjøring på moped og overgrep mot barn sidestilt, i følge den andre debattanten her. Og nå, i følge deg, er en 7-åring og en 15-åring på samme alder. Jeg kjenner jeg både blir kvalm og forbanna, og velger derfor heller å trekke meg ut av diskusjonen. Lykke til videre!
 4. Det er helt uforståelig for meg hvordan mange av dere i denne tråden tenker. Det er som om «svekkede bevis mot» = total uskyldig person dømt. Og at man plutselig skal ta lett på, og forsvare absolutt alt Viggo har gjort og fortsatt gjør. Selvom bevisene skulle vise seg ikke å holde i en ny rettsrunde, så betyr jo det i bestefall at sannsynligheten har gått noe ned fra 90 % sikkert. En hver oppegående person skjønner jo at det fortsatt er overveiende sannsynlig at han har vært med på ugjerningene.
 5. Du sier på en måte at du ikke sammenligner tingene du nevner, men samtidig gjør du det allikevel. Det er på en måte like ille å kjøre på noen med moped ved et uhell, som å forgripe seg på en jenteunge over åtte ganger? Skremmende innstilling. Hvordan vet du at Viggo ikke så på barneporno?
 6. Er det ikke relevant om Andersen har historikk på unormal /seksuelt avvikende oppførsel, når et av hovedspørsmålene er om han stod bak dette alene, eller ble «revet med»/overtalt? Greit at du er pro-Kristiansen altså, men hallo Edit: Du skriver «ikke i samme grad». Men hva har det kommet frem om Jan Helge da? Hva har han gjort tidligere som folk har reagert på?
 7. Viggo var i følge det jeg kan lese en pest og en plage for lokalsamfunnet han bodde i, i tillegg til det at han var en som forgrep seg på små barn. Har det kommet opp noe tilsvarende info om Jan Helge?
 8. Hæ? Så du mener at ingen som sitter i en bil bør holde i gjenstander fordi de kan «fly ut av hånda»?
 9. Takk! Kan disse typene støvsugere stort sett brukes til å suge opp rent vann, altså som en lense? Eller er det kun ment for fuktig smuss? Ser i testen over at de suger opp vann, men mulig disse var spesielt laget for dette? Blir ofte en del vann på gulvet i garasjen som det hadde vært kjekt å kunne suge opp. edit: Jeg så nå setningen din som nevnte akkurat dette. Takk igjen.
 10. Noen som har noe erfaring/anbefalinger? Kommer hovedsakelig til å brukes i bil og garasje. på forhånd takk for svar!
 11. For ryddighetens skyld; Ser du det som lite sannsynlig at Viggo var medskyldig (typ under 50%)? Eller er du bare uenig om at ikke 90-prosenten er nådd? Sagt på en annen måte, hvis du måtte satse hus og sparekonto, ville du satt det på skyldig eller uskyldig?
 12. Henrik.H

  Påkjørsel bil

  Ja, det er absolutt mulig å treffe en myk plastfanger eller annet med eget hengerfeste uten at du merker dette.
 13. Noe av det første JHA spurte politiet om når han ble pågrepet, var om de også hadde pågrepet VK. Glemmer du det?
 14. Likte noen som var yngre? Så du sammenfaller det å begå grove overgrep mot et barn, med det å «like» noen? Hjelpes...
×
×
 • Create New...