Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 04/25/14 in all areas

 1. 11 likes
  Sååå... "Kundene" står regelrett og skriker "hold kjeft og ta pengene våre!" mens Hulu/filmbransjen svarer med "hold kjeft, vi vil ikke ha pengene deres!"?
 2. 4 likes
 3. 4 likes
  Hørt om noe kalt statistikk? 1012 personer er mer enn nok til å si ganske mye om en meningene til en større gruppe. Selvfølgelig kan det bli unøyaktigheter, men å si at det absolutt ikke er nok til å kartlegge noe som helst blir bare absurd. Er all statistikk absurd, bare fordi man spør et tilfeldig utvalg i stedet for en hel populasjon?
 4. 4 likes
 5. 4 likes
  Startmenyen kommer tilbake. Så kanskje det hjelper å klage iblant. Men hvorfor klage på 64 bit?
 6. 3 likes
  Så dette hva skjedde i skyrim etter jeg reddet dem fra drager og troll? snakk om gå glipp av moroa. flere år etter
 7. 2 likes
 8. 2 likes
  Forsidebildet var herlig komisk! (Sitter på jobb, og aner ingen problemer, yey!)
 9. 2 likes
  Gratulerer til meg selv med 70 millioner poeng
 10. 2 likes
  Morro å lese at så mange mener det er avgjort pga av at noen spillere ikke skal spille.. Regner med at de samme mente at Chelsea bare kunne innkassere 3 poeng forrige PL kamp og...? Herregud så lei jeg er av den sytinga "faen meg sjukt flaks ditt" "faen meg urettferdig datt" "FA favoriserer ditt" "blir ikke spennende" og alt slikt.
 11. 2 likes
  Ingenting er som å sitte på fanget til bestefar og høre historier fra krigen.
 12. 1 like
  Da har jeg omsider testet en flaske med Kinn Vestkyst etter jeg så noen sammenlignet den med fyr & flamme. IMO er de gode på hver sin måte, men tror faktisk jeg har funnet meg en ny favoritt. Vestkyst hadde en mer markant bitterhet i ettersmaken og siden jeg har en gane som er veldig glad i bitre/sure ting så falt den kanskje et ørlite hakk bedre i smak
 13. 1 like
  Køen for sesongbiletter er vel på 30-40k, så de ville nok ikke hatt problemer med å fylle på en god del mer. Men det gir mening å ta det litt og litt, IMO.
 14. 1 like
  Det er uansett bare midlertidig at internett binder verden sammen, hvis politikerne får sin vilje. Putin vil lage eget nett for verdens største land, og maler bilder av at internett er CIA's greie, og EUs lokomotiv Tyskland går med samme idé, verdens mest folkerike land har alltid forsøkt å bygge murer mellom eget land og internett, og selv i internettets kjerneland, USA, er det snakk om at nettnøytraliteten kan ryke om kort tid. I høringsdokumenter fra vårt eget lille land svartmales/omtales VPN som ett eksempel på verktøy kriminelle bruker for å omgå loven, og det kommer ikke bli mindre ensidig lobbyvirksomhet her når de sterkeste norske aktørene på dette markedet er Netflix Norge og HBO Nordic, som begge er utkonkurrert av sine egne utenlandske alternativer. Hulu og filmbransjen trenger bare vente litt til før skillene mellom markeder normaliserer seg på åttitallsnivå.
 15. 1 like
  Dette er kanskje vanskelig for deg å forstå, men ikke alle tenker som deg. Noen syntes kanskje sex i den virkelige verden er kjedelig og foretrekker heller en seksuell fantasi. Hvem vet, poenget er uansett at ikke du eller noen andre kan sette en mal for hva som er greit eller ikke greit når det gjelder seksuelle fetisjer (snakker selvfølgelig innenfor lovlighetens grenser).
 16. 1 like
  Verste mandagsbilen jeg har vært borti var en relativt ny toyota corolla for noen år siden, så om man er plaget med en bil så betyr det ikke at bilmerket er dårlig, mao så er det ikke bare opel som har hatt mandagsbiler.
 17. 1 like
  Hvordan kan du som kristen forklar og forsvare at fargede skal giftes i kirken? Eller par der begge har forskjellig hudfarge? Husk at f.eks. KKK mener seg å basere ideologien sin på bibelen. Er det greit å diskriminere i kirken når det er ulovlig ellers i samfunnet? Dessverre er dette pseudovitenskapelig oppgulp og rent demagogeri. De forholder seg ikke til de faktiske forhold. De later som de jobber for barnas beste men de bruker egentlig bare barn som et middel for å føre en annen kamp.
 18. 1 like
  Håper det blir mulig å få tak i denne i Norge - for den vil jeg ha
 19. 1 like
  Sannsynligvis er det arbeidstakers eget ansvar. Sagt på en litt grov måte: Det er ikke slik at arbeidsgiver skal være barnevakten til de ansatte. De ansatte er voksne folk som vet at påbudt verneutstyr skal brukes, å ikke bruke påbudt verneutstyr er et bevisst valg fra den enkeltes side. Arbeidsgiver bør gi en advarsel til arbeidstakere som ikke bruker påbudt verneutstyr. Jeg har høyere utdannelse innen ledelse, HR og samfunnssikkerhet. Kort sagt så ville jeg i en situasjon hvor en eller flere ansatte konsekvent ikke brukte påbudt verneutstyr begynt å gi advarsler til de aktuelle ansatte.Hvis problemet vedvarte for enkeltpersoner ville jeg i ytterste konsekvens gitt varsel om oppsigelse. Mange arbeidstakere tolker en slik advarsel som "nå må du være flink gutt/jente å bruke verneutstyret ditt". Det bør tolkes som "hvis du ikke skjerper deg og bruker påbudt verneutstyr, så er vi ikke interessert i å ha deg her". Arbeidsgiver kan få problemer ved tilsyn osv hvis ikke påbudt verneutstyr brukes. Videre er arbeidsgiver interessert i å ha ansatte på jobb, og ikke sykemeldte. Verneutstyr bidrar til å redusere arbeidsulykker og konsekvensene av disse, og til å holde ansatte på jobb. Hvis en ansatt ikke respekterer dette, så finnes det garantert en annen person der ute som kan ansettes som gjør det.
 20. 1 like
  Fordi brikkene blir laget i en stor "plate". Ved å krympe brikkene får man plass til flere og/eller med større kapasitet på samme areal. Det betyr mer utbytte for ca. samme utgift for produsentene. Grunnen til at "80%" av SSDene er tom luft er fordi de skal passe inn i standardene for diskdimensjoner.
 21. 1 like
  Det kommer helt an på. Jeg sjekker som ofest sider som f.eks Cheapshark for å sammenligne priser innenfor butikker jeg støtter. Jeg har også handlet fra diverse andre, som typisk er veldig billige, men mange fremstår som litt "shady". Når jeg finner koden til spillet vedlagt som et bilde noen har tatt av esken/manual stusser jeg litt. Det er ikke det at jeg redd for å bli svindlet dersom samme butikk har mange gode tilbakemeldinger, men det er noe med å støtte forhandleren også. 50% virker vel billig. Ta f.eks Dark Souls 2. På Steam koster den i skrivende stund 49,99€ - cirka 414 kroner. Billigste via Cheapshark er forsåvidt det samme, siden Steam anser 1€ = $1. Men $49,99 er riktignok cirka 299 kroner... Via litt mer tvilsomme sider finner jeg billigste pris til å være 16,89€ - cirka 140 kroner. Men dette er via russisk VPN. Det gidder jeg ikke. Ser jeg bort ifra russiske sider havner jeg på 31,99€ - cirka 265 kroner. Oppsummert for dette ene spillet: Steam: 49,99€ - 414 NOK Autorisert forhandler: 49,99$ - 299 NOK ~ 28% mindre enn Steam Uautorisert forhandler: 31,99€ - 265 NOK ~ 36% mindre enn Steam Russisk: 16,89€ - 140 NOK ~ 66% mindre enn Steam Sånn. Back to work...
 22. 1 like
  På hvilken måte føler du Safari er søppel på iOS?
 23. 1 like
  Så mye syting og klaging.. Syntes dette var en koselig artikkel. Gleder meg til å se flere ^^
 24. 1 like
 25. 1 like
  Dette er ikke min historie. En kompis av meg er på utveksling på en handelshøyskole i Frankrike. Der var han i en forelesning der det i et eksempel ble nevnt at et fly må fylle på med drivstoff før hver flytur. Og da var det en annen student som presterte å spørre hvorfor drivstoff ikke er en fast kostnad når man må gjøre det hver gang. Jeg vet ikke hvor langt i studieløpet den nevnte studenten er, så det var kanskje ikke et så dumt spørsmål der som det ville vært her. Det som egentlig er latterlig, er kanskje at det kurset erstatter det siste bedriftsøkonomikurset i bachelorgraden vår.
 26. 1 like
  Har du lagt inn programmene igjen ? Eller mener du det som kommer med OS? Når jeg søker i startmenyen kommer alle programmene jeg har inne på C opp
 27. 1 like
  Vel, raid1 har fortsatt den egenskapen at den fungerer som en form for sikkerhet ved harddiskcrash, som også er et av primærargumentene for dette. Ser ikke helt hvordan dette da kan sammenlignes. Jeg ser på det som svært problematisk at kortet markedsføres som 8 gb når man i realiteten kun får benyttet 4 av de. Å si at det er opp til forbrukeren å skjønne dette er en merkelig påstand. Har du rett til å komme med en særdeles kritikkverdige markedsføringspåstander bare du har en systemsvakhet å skylde på? Systemsvakhet? Kritikkverdig markedsføring? Alt minnet er i fullt arbeid og blir brukt så det holder. Ja det gir deg omtrent dobbel ytelse og dobbelt så bred minnebuss. Det er en god sammenligning fordi raid 1 gir deg mindre brukbar plass enn totalen, men det betyr ikke at det du ikke får brukt, ikke blir brukt til noe. Ja i raid 1 får du sikkerhet, mens SLI/CF gir deg ekstra ytelse for den plassen du ikke får utnyttet. Og hvorfor skal raid 1 være like åpenlyst for en kunde at plassen blir halvert, mens at SLI og CF vil doble minnebruken er villedende markedsføring? Faktisk så står de her enda sterkere enn et NAS ellerlignende med raid 1, for CF er ingen selvfølge at alle vil bruke til en hver tid. Kjører du ikke CF så får du alle 8GBene tilgjengelig.
 28. 1 like
 29. 1 like
  Som du sier er det mye vi ikke vet, men det betyr ikke at vi trenger å kaste bort det som er tydelig for enhver tåpe. Hvis du ikke klarer å se tilværelsen fra et non dualistisk ståsted, så gir det ingen mening. Så, jeg synes det enkleste blir at du setter deg inn i den filosofien, som da gir deg er ett langt mer korrekt perspektiv på det jeg skriver. Jeg kunne godt holdt på å tilrettelegge samtalen slik at du kunne fått kunnskapen, men det er mer fair at du gjør det selv, så ser du det klarere.
 30. 1 like
  Men det er jo det jeg har sagt hele tiden. Hver gpu har bare 4GB vram.
 31. 1 like
 32. 1 like
  Hadde jeg vært deg så hadde jeg ventet på 930. Har selv 925, og hadde 920 før den. Ikke et vondt ord om noen av de, men det er da gøyest med det nyeste. Så ser jo 930 fantastisk ut.
 33. 1 like
  Den totale minneytelsen kan du fint si dobles, da den samlede informasjonen som går inn og ut av minnet vil være tilnærmet det dobbelte. Et RAID-oppsett med speiling av f.eks to 4 TB disker (RAID 1), har fortsatt 8 TB, selv om bare 4 TB er tilgjengelig. Ser ikke noe galt i at man oppgir det man fysisk får. Men når man snakker om minnebruk/plassbruk så er det relevant å bruke benevningen for hva du faktisk kan fylle opp. Man MÅ vel ikke kjøre Crossfire på kortene, og i situasjoner som ikke krever Crossfire, så er det vel mulig at disse applikasjonene kan få hver GPU (og all plassen) til hver sin oppgave? (slik bruk kjenner jeg ikke så godt til, så det må nesten noen andre svare på). Jeg klarer som flere andre her, ikke å se noen som helst problematikk i å si at kortet har 8 GB. At man ikke kjenner til SLI/CF teknologiens virkemåte og begrensninger, så måtte i så fall dette ligge på brukeren sin kappe.
 34. 1 like
  Enten så forstår han, eller så er han så blind på at AMD/ATI og nVidia driver med feil info pga kundene ikke vet bedre. Snakk om å dra alle over en kam. AMD eller nVidia skriver da for pokker ikke minne på eksen for pynt eller i produkt besrkivelsen. Vis man ser på produkt beskrivelsen så vil man se GPU x2 mem X2 osv... Har kortet 8GB, da har det 8GB.
 35. 1 like
  Ja, dette er for det meste dårlige apper som er sub-par eller bare i veien.
 36. 1 like
  ... og jeg som får dotter i øra bare jeg ser et fly lette. Ikke virker det spesielt gunstig for å holde høydeskrekken i sjakk heller. Tror nok jeg står over en prøvetur.
 37. 1 like
  KB er godsaker, det. Men det begynner bli litt mye nå. Får håpe de kan få på plass noe som gjør at det skiller seg litt mer ut. Jeg regner med klasse = rase (vampire => paladin etc) så eneste nye bortsett fra klasse-spesifikke kompanjonger og en ny historie blir vel noen få enheter...
 38. 1 like
  Det holder ikke. Jeg studerer også i Bergen og hvis ikke du drar og sjarmerer henne snart, så gjør jeg det.
 39. 1 like
  Heller ikke sunt å gå rundt og tro folk dømmer når de kanskje ikke gjør det.
 40. 1 like
  Jeg har fått unnskylding fra flere av mine mobbere, og de har jeg tilgitt og det har jeg sagt til dem også. De jeg ikke har tilgitt derimot var de voksne som ikke gjorde noenting med mobbingen eller svært lite. Så bra Da skjønner jeg hvorfor du går etter kommunen nå, for det er ikke alle tilfeller hvor man bare burde ta ''unger kan være slemme innimellom! Går så bra så''-ruten. Det du gjør kan faktisk tvinge dem til å måtte ta slike saker mer alvorlig, så du gjør også noe godt for kommende generasjoner.
 41. 1 like
  Bildene blir liggende slik når du poster med mobil.
 42. 1 like
  Mener at Hifiklubben ellerno tok en test på det der, og sendte CD-er til flere medlemmer hvor samme låta var lagt inn med både høy og lav kvalitet. Nesten ingen klarte å treffe riktig når det kom til de høyere kvalitetene. Og dette blant såkalte selverklærte entusiaster.
 43. 1 like
  Kommunisme? Facisme? nazisme? Putin er ingen av delene. Hvis noen er facistiske eller nazistiske er det UKRAINA, men det har jeg ikke lov å si, fordi Ukraine er bare snille og uskyldige, og Putin erstor og slem. Så du har sikkert rett da, han er kommufacistnazist og russere kan bare se innhold på internet som er personlig godkjent av putin med et internetstempel. Altså, vi får heller ikke vite alt som skjer i verden, fordi media er ganske subjektivt. De unnlater ganske mye informasjon. Hvorfor tror du det er plakater med Krim som russisk, eller Krim som nazistisk? Hvorfor tror du de vil ut av Ukraina? Det ledene partiet er jo veeeeeldig i grenseland. Og de aller fleste ledene politikerne i ukraina er jo det de kaller oligarker. Såvidt jeg husker sa en ledende ex-polti at alle av dem stjal. Likevel..... Putin er den onde her, fordi media er veldig subjektivt i retning av USA. Altså amerikanere som tror isbjørner går i gatene i Norge. Og hvis du tenker på nettsensur i Kina. Kina er ikke kommunistik, og har aldri vært kommunistisk. Nærmeste var en maoistisk styreform basert på den marxist-leninistiske formen de hadde i Sovjet. Nå er Kina en autoritær ettpartistat, og mer sammenlignbar med de autoritære demokratiene Sør-Korea og Taiwan en Nord-Korea.
 44. 1 like
  "Nå rykker den svenske superstjernen ut på Paris Saint-Germains nettsted for å dementere sitatene. - Jeg har bare positive ting å si om Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, sier Ibrahimovic til psg.fr. - Jeg ga aldri et intervju der jeg sa negative eller ærekrenkende ting om Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo, to spillere jeg har stor respekt for. Jeg er sint og irritert for å bli utsatt for dette, å bli sitert på ting jeg ikke har sagt, der det eneste målet er å skape overskrifter, legger han til."
 45. 1 like
  Det ligger også en ganske så brun pub rett ved siden av Oslo rådhus......hm.
 46. 1 like
  Bor i utlandet, så jeg bruker Overplay til å kunne se på norsk nettTV. Absolutt et bra program som anbefales. Fungerer bra til HD streams også.
 47. 1 like
  Jepp, hørte om en kompisgjeng som skulle drikke hver gang han bomgirte. De satt seg i sofaen med sprit, i påvente om å bli veldig full. Pat bomgirte visstnok ikke en eneste gang i løpet av den episoden. Det var litt nedtur for dem, heh.
 48. 1 like
  Hms.. Min må være på en kompis når han stod i aulaen på skolen og stekte vafler.. Status: Skrev et eller annet om at han hadde stekt vafler i hele dag og hadde digga på vafler. At vaffelrøre satte skikkelig fart på magan og at han hadde spist vafler i ei hel uke. Eller noe. Profilbilde: Første treff etter dette google-søket (han kisen i badekaret). Nye likes: Blant annet vafler Nytt favorittsitat: "Det e faen ikke eg som he skreve detta! Det e facerape" - i og med det ikke var den første gangen han hadde blitt facerapa. Nye venner: Søkte opp "pao pao" og fikk opp en haug av folk med asiatiske tegn. La til alle frem til jeg ikke fikk lagt til flere. (Dette er jo genialt i og med at de selv en mnd etter facerapen dukket opp på vennelista hans ) Språk: Persisk. Ikke bare er det umulig å lese men facebook vises også speilvendt i forhold til det den vanligvis gjør, så ikke bare er det vanskelig å finne ut hva som betyr "bytt språk" - det er vanskelig å i det hele tatt finne den knappen. Også tror jeg at jeg gjorde ham fan av kystpartiet....
×
×
 • Create New...