Gå til innhold

Newcastle United Football Club


oddi_loff

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skjønner at de føler seg "tvunget" til å gjøre et slikt kjøp, med £25m for en 30 år gammel targetspiss av det noe enklere slaget er rimelig kortsiktig da. Om Newcastle redder plassen er jeg ganske sikker på at spilletiden vil være kraftig redusert allerede til neste sesong. Og en evt videresalgsverdi til sommeren eller neste sommer er neppe høyere enn kanskje £10m, sannsynligvis mindre.

Lenke til kommentar

Skal ikke undervurdere effekten av å svekke en annen nedrykkskandidat heller. Burnley står plutselig uten gode alternativer på topp mot Leicester til helga, og det blir nok ikke bare-bare å lokke noen til å spille for dem heller. En annen Newcastle fan skrev "de er som oss, bare uten fremtidsutsiktene". Ender vel med at de henter noen fra utlandet, og det kan slå alle veier.

Lenke til kommentar

Målet til Newcastle er naturligvis og overleve i PL. Det er ingen som blir våte i trusa av denne signeringen, men som man så mot Cambridge har Newcastle et desperat behov for en spiss nå som Wilson er ute. Og da er nok det trygge helt greit. I tillegg er nok Wood åpen for CC neste sesong, noe som passer fint da Newcastle nesten garantert rykker ned. CC-stall og CC-manager som kommer til å passe fint der nede.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Andre omgangen holder høy klasse. Trippier generelt fantastisk, og ASM dreide knotten til 11 i andre omgang. Som å se Ben Arfa i sin prime. Og Matt Targett leverte en knallgod debut.

Kort innhopp av Bruno, men utvilsomt et positivt et.


Synes Everton spiller en skitten kamp btw. Mye ufinheter. Dele Allie ser ikke interessert ut i det hele tatt. Spiller som om han er en halvskadet 38-åring som utelukkende henter en siste lønnsslipp.

Endret av """
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...