Gå til innhold

Spill til Wii du ikke liker?


Anbefalte innlegg

Har bare funnet tråder om hvilke spill folk annbefaler deg å kjøpe, så jeg tar en annen vri.

Kjøpt noen spill som er fullstendig søppel? isåfall, fortell!

 

Er selvfølgelig ikke vits å ikke annbefale spill som SMG og Zelda TP bare fordi du ikke likte det, da alle vet at det er gode spill. Tenker på mer ukjente spill :)

 

Selv vil jeg ikke annbefale The Simpsons game til Wii, betalte bare 179,- kr for det, men

føler ikke at det var verdt det heller, makan til dritspill :thumbdown:

 

Føler heller ikke jeg kan annbefale Super Paper Mario, er dødskjedelig i forhold til andre Mariospill. Selvfølgelig har det sine øyeblikk, og jeg tviler ikke på at enkelte elsker det, men for min del ble det altfor kjedelig i lengden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stinkere? Tro meg, det blir ikke dårligere enn dette:

 

TRANSFORMERS

 

Har hatt data siden tidlig 80-tall med ZX Spectrum, Vic 20 og Tiki 100 (dvs lenge før Commodore 64), og trodde vi hadde nådd det absolutte lavmål med spill som Daikatana, Plumbers Don't Wear Ties og Ghostbuster (på C64), men så feil kan man ta.

 

La oss ta det steg for steg. Transformers: The Game, til Wii. Basert på filmen, noe som burde være et sterkt faresignal. Men uansett:

 

* Vi kan spille både som Autobots og Decepticons - trodde jeg, men hvorfor gjør det ingenting om Autobotene går berserk og kverker mennesker i dusinvis og kaster biler rundt omkring? Hva skjedde med å beskytte dem? Snill? Slem? Bare tomme ord.

 

* Historie? Neida, bare det ser pent nok ut er det vel ingen som bryr seg. Vil du ha historie får du se filmen. :)

 

* Du kan gå hvor du vil og gjøre hva du vil - om du slår av lyden. Optimus / Megatron minner deg nemlig på hva du skal gjøre hvert tiende sekund helt til du starter et oppdrag, i fall du har glemt det.

 

* Ikke at det er noe å gjøre. Plukk opp noen gule kuler, kjør en viss distande for å oppgradere og sånt tull, men det er bare kosmetisk og har fint lite å si på selve spillet.

 

* Robotene er tatt mer eller mindre rett fra filmen og ser utrolig vakre ut. Men nå har det seg jo slik at Wii'en har begrenset med lagringsplass, så de måtte vel spare inn på resten av grafikken. Områdene er store og livløse mellom oppdragene, og mange steder er de direkte stygge å se på. Men du verden så fin robotene er. :)

 

* Kontroller? Heh, joda. Markøren beveger seg utrolig sakte selv om du beveger den med å peke på skjermen. For å snu kameraet må du dra markøren helt til kanten av skjermen og holde den der, så det kan ta ti, femten sekunder bare å snu seg rundt. Legg til to, tre fiender som denger løs på deg fra alle kanter, og du har et problem.

 

* Vel, du burde ha et problem, hadde fiendene vært intelligente nok til å forstå at du kaster biler på dem. Menneskene har fint lite å stille opp mot digre roboter, og fienderobotene er ikke i stand til å sloss tilbake. Kameraet er helt håpløst, men så lenge du vet hvor en fiende befinner seg er det ikke noe problem å banke dem likevel. Nare gå mot dem og angrip med en knapp eller to til de er døde. Verre er det ikke. Blir du skadet kan det fort ordnes, så hvor er utfordringen?

 

* Eneste lyspunkt er at det er ganske kort fordi det er to kjedelige historier.

Lenke til kommentar
* Kontroller? Heh, joda. Markøren beveger seg utrolig sakte selv om du beveger den med å peke på skjermen. For å snu kameraet må du dra markøren helt til kanten av skjermen og holde den der, så det kan ta ti, femten sekunder bare å snu seg rundt. Legg til to, tre fiender som denger løs på deg fra alle kanter, og du har et problem.

 

Kamera er et veldig kjent problem på dårlige spill ja :nei:

Lenke til kommentar

mario party, tror det er 8 eller noe, det sutter hard rummpe, hadde mario party 1 på n64, det var det siste jeg spilte, så trodde det var blitt bedre etter 8 spill, men neida, elendig, veeeeeeeldig mye mer barnslig også.

super paper mario, det var bare svine kjedelig, greit nok at banene var nytenkende og noen ganger spennende, men altfor mye prating!! går ikk ann.

exite truck, eller noe i den duren, det er også et spill som ikke er særlig vane dannende, ble fort kjedelig og ensforming, i motsetning til super smash :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...