Gå til innhold

Ikke kjøp spill fra Electronic Arts og andre som har SecuROM, det kan koste deg DYRT!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

*legge til Mine Inlegg liste*

 

Har foresten sendt en mail til EA norge og tipset om denne forumtråden, syns alle som kan gjør det samme så sier vi iffra :)

 

Får de nok klager og oppmerksomhet på dette som et problem for oss forbrukere så kansje de gjør noe med det.

 

Den eneste mailen jeg fant på siden dems var denne:

 

[email protected]

 

 

Min mail:

 

Jeg syns dere skal ta en titt på problemene deres Secure-Rom 7 kopisperre fører til for oss forbrukere, ta en titt i denne forumtråden for å se forbrukernes reaksjoner:

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=972352

 

 

Skal holde dere oppdatert om jeg får noe svar.

Endret av nts
Lenke til kommentar

Har alltid mistenkt noen av disse produsentene for å ikke ha helt rent mel i posen :ph34r: Likevel ble jeg litt overrasket nå. Jeg og X360 fikk plutselig litt av gnisten tilbake. Skal jeg betale for spill nå, så blir det ikke til pc.

 

Kan ikkje skjønne hva godt produsentene ser i dette. Litt ironisk måte å hindre piratkopiering på ja, som tidligere nevnt i tråden. Blir som å slå en pøbel for å gjøre han snillere. Kanskje en konspirasjonsteori for å få flere over på konsollmarkedet? :!:

 

Må forresten nevne at jeg slet som en tulling med ustabilt OS for noen uker siden etter nybygging av pc. Nå viser det seg at det ikke bare var psuen som var skyldig til freeze. Når jeg nå reflekterer litt over hva jeg installerte etter de 10 forskjellige windows installasjonene, så var ikke Bioshock til stede de gangene ting gikk stabilt. ;)

 

Jess EA, etter jobb er det storhandel på spillene deres! Det verste er at jeg hadde tenkt å kjøpe Mass Effect i dag. Bra post!

Lenke til kommentar
Ikke sjangs at SecuRom er istand til å skru av windows firewall, AVG Anti-Spyware, Avira eller Spybot SD - Resident. Hva er det for noe tull å komme med slike påstander?

 

Så lenge systemet er infisert og "trojaneren" allerede er intakt og kommet seg forbi antivirus, firewall (noe en sikkert uvitende godkjenner ved installasjon) bør det være mulig? Den er såpass ny og blir sikkert oppfattet som green av antiprogrammene...

 

(Ren spekulasjon)

Lenke til kommentar
Ikke sjangs at SecuRom er istand til å skru av windows firewall, AVG Anti-Spyware, Avira eller Spybot SD - Resident. Hva er det for noe tull å komme med slike påstander?
Hvem sier skru av? POenget her er jo at den åpner en port, og lager en potensiell bakdør for de rette folka. Men at den "fysisk" skrur av brannmuren din burde jo enhver her skjønne at den ikke gjør. Du ser jo selv om du har SR7 installert, at brannmuren din, samt virsscannere etc ikke reagerer vel!
Lenke til kommentar
I tillegg har den for vane å slå av brannmurer som hindrer programmet i å sende privat og sensitiv informasjon tilbake, samt at den slår av antivirus, som gjør maskinen sårbar for angrep.

Inst inn... >.< Skjønner du ikke hva man mener når man skriver slikt? Trodde dette var klare greier jeg! Hvis noen "fysisk" skrur av brannmuren din på pcen, så er den ikke så j*vla hemmelig lenger da. Man ser jo fort at noe kødder rundt med maskina di. Er jo mye bedre å maskere og snike programmet sitt forbi istedet, syns du ikke det? Det er ofte (om ikke alltid) det man mener med at den skrur av brannmur (som jeg har skjønt; for sin *egen* del). Blir litt overrasket over slike utspill jeg, for for meg er dette hvertfall helt logisk.

 

Men igjen, jeg kan jo være helt på vidda her. Hadde vært fint med innspill..

 

Edit: Skriveleif

Endret av daniel_984
Lenke til kommentar
Det krever jævlig mye å stoppe disse prosessene, og om det så skjedde, så har jeg full oversikt om de kjører eller ikke i startlinja. Jeg tror rett og slett ikke det er mulig.

 

Nettopp. Den skrur ikke av noen applikasjoner, men lurer seg forbi. Ingenting skrur seg av, fordi fila er godkjent av deg ved installasjon og lever sitt liv som bakdøråpner.

Lenke til kommentar

Jeg tror at EA bryr seg fint lite om å høre på oss. Jeg snakker av erfaring såklart, har sent en del e-mails om at jeg trenger hjelpe til diverse problemer. Har aldri fått svar.

 

Jeg må si at selv om jeg står på side med EA så må jeg si at jeg har alltid vært skeptisk til EA. De gir ikke akkurat god support, for å si det sånn. I tilegg så kjøpte de opp favoritt utviklerne mine. :cry: "Bioware"

 

Jeg har uansett tenkt til å kjøpe mass effect til pc, det første er fordi at jeg har veldig lyst på spillet og det andre er at jeg har tenkt å teste ut de diverse teoriene om SecuROM 7.

Lenke til kommentar

Poenget er om nok personer aktivt går ut imot dritten, så vil det kanskje spre seg til å bli en nyhet itaviser osv tar opp, f.eks gamer.no.

Og om det blir nok bråk rundt det, kan det være en mulighet for at det blir fjernet.

 

Så hvordan det gikk med sony og deres rootkit på cdplatene

Lenke til kommentar

Ja, etter at flere og flere av kundene så seg leie av å få maskinene sine infisert med "Starforce" begynte flere av utgiverne å droppe det. I dag er det vel ingen nevneverdige utgivere som benytter seg av denne dritten lenger. Produsentene tok faktisk til vettet og hørte på kundene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...